Tahaks kysida, kas keegi näeb nendel piltidel tuttavaid nägusid?
Tegemist on minu vanaisa piltitega, mis ta siis s6ja ajal koju saatis.
Ehk on kellelgi mingit infot lisada?
Eespool seisev (käed taskus) on Enn Rannik, teadaolevalt teenis ta koos Rebasega, oli kompaanii ylem v6i midagi... (V6in ka eksida, palun parandage mind, kui vaja) Sooviks just rohkem infot nimetatud ohvitseri kohta hankida, kahjuks oma otsingud pole vilja kandnud.
All oleval lingil veel pilte. http://mas.topnet.ee/Ohvitseritee/index.html
Huvitavad fotod!
Foto, kus mehed punkrite taustal pesu pesevad, leiab ka V.Jürissaare raamatust "Kahe rinde vahel" Göteborg 1951, lk.354- ja nagu seal kirjas siis parempoolne istuv mees on allohvitser Nolk (Rudolf). Temaga pidasin ma 1990 algul ka kirjavahetust, elas Inglismaal.
Rannik Enn (Tammiksaare raamat): 181.Sich Gr., ltn, 07.10.42 ülend Oberltn-iks, idapataljonis 658 1.komp.ül., 1943- 1944 Viru OK Maleva 1.vahikomp. ül, ltn, ED 46/Ipat ül, 47/II 5.komp ül, Hstuf., ED 47/I pat ül(?)
Aitähh, teile, et viitsisite infot otsida.
Kahjuks ei saa ma k6ikidest neist lyhenditest hästi aru. (pole selle värgiga eriti kursis)
Vanaema arvas ikka, et eks ta kusagil Tsehhi maal hukkus. Otsisid teda ikka läänest, punase risti kaudu taga.
S6javäelase karjäär justnagu klapib (enne s6da oli ta mereväe mundris)
Otsiks ise, vene keelt valdan hästi. Ei tea ainult kust alustada...
Teadaolevalt oli Enn Rannik enne s6da Eesti mereväes ja hiljem Kaitseliidus.
On teada ka selline asi, et nimi Rannik v6eti eestindamise ajal, kuskil 30'ndatel aastatel. Kahjuks pole mul praegu v6imalik ka rohkem infot leida.
Viimati muutis tomest, 02 Dets, 2007 16:12, muudetud 3 korda kokku.