O: padrunivöö
O: padrunivöö
Ostaks siis padrunivööd/linti koos deaktiveeritud või mingisuguste padruni imitatsiooni/õppepadrunitega. Kindlasti küsite milleks mul seda vaja läheb. Eesmärk, mileks see kasutusse läheb on pildil. http://img81.imageshack.us/my.php?image ... vooqi6.gif
Pikkus võiks jääda üle natuke üle meetri, aga võib pakkuda ka lühemaid. Kõik pakkumised oodatud.
Pikkus võiks jääda üle natuke üle meetri, aga võib pakkuda ka lühemaid. Kõik pakkumised oodatud.
On võimalik legaalselt saada. Aga minu lubjastunud aju arvates muidugi rumal mõte . Pildil tibidel ilmselt ikka spetsiaalselt persepeal kandmiseks disainitud lindid/moon. Peris asja puusadele riputamine jätaks mu arvates (aga keda see huvitab
) suht rõveda mulje. Ja metallülidega linti suht tülikas kanda ka sellise koha peal, jääb kinni siia-sinna jne, kaalub ka midagi.
No saksa lindid ütleme 50 pauku, kui pikad on? Lisaks korralikud messinghülsid, kuulid jne.....
Iseemesest huvitav asi, võiks veel mingeid nunnusid granaate ka külge riputada, kroomitud kestaga F-1 sid näit.

No saksa lindid ütleme 50 pauku, kui pikad on? Lisaks korralikud messinghülsid, kuulid jne.....
Iseemesest huvitav asi, võiks veel mingeid nunnusid granaate ka külge riputada, kroomitud kestaga F-1 sid näit.

Vabandust, aga kui Te minu kohta midagi ei tea siis pole vaja mõttetult sõna võtta!!!Tarts kirjutas:Kas ilma sellise vööta pole algkoolis tegija või ?
Algkool juba eelmine sajand lõpetatud.
Kaitseväe teenistuski juba aastaid tagasi läbitud (ja suht edukalt)!!!
Vööd on vaja lihtsalt esinemiskostüümi üheks osaks!
Imeliselt sobiks mõne mg või ksp kaks 50-lesit linti.
-
- Liige
- Kontakt:
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
vöö
Just eile vaatasin, et Laia tänava antiigiäri vaateaken paksult padrunilinte täis. Võta millist tahad!

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist