1980.a. noorterahutused
1980.a. noorterahutused
Tere!
See teema ei haaku küll militaar.neti üldise suunitlusega, kuid kirjutan sellest hoolimata, kuna siin foorumis ringi uurides nägin et paljudel inimestel on isegi selliste nn. varjatud sündmustega nagu metsavendadega lahingud jms seoses palju jutte rääkida.
Et kas kellegil on mälestusi mis täpselt toimus siis rahutustel? Üldiselt teame me kõik et oli 2 erinevat rahutust, mindi Dünamo juurest kesklinna, aga kas keegi oli kohapeal ka? 40 kirja raamatus väga ei süvenetud mu arust sellele, v.a see et kellegil peksti soolikad välja (?).
Ootaks heameelega mälestusi sel teemal.
Tänades,
Hubert
See teema ei haaku küll militaar.neti üldise suunitlusega, kuid kirjutan sellest hoolimata, kuna siin foorumis ringi uurides nägin et paljudel inimestel on isegi selliste nn. varjatud sündmustega nagu metsavendadega lahingud jms seoses palju jutte rääkida.
Et kas kellegil on mälestusi mis täpselt toimus siis rahutustel? Üldiselt teame me kõik et oli 2 erinevat rahutust, mindi Dünamo juurest kesklinna, aga kas keegi oli kohapeal ka? 40 kirja raamatus väga ei süvenetud mu arust sellele, v.a see et kellegil peksti soolikad välja (?).
Ootaks heameelega mälestusi sel teemal.
Tänades,
Hubert
Mis sel ajal Tallinnas toimus ei tea, kuid mis sõjaväes toimus mäletan täpselt. Teenisin Rakvere ligidal ja väeosas oli välja kuulutatud valmisolek nr.1. Mind sel ajal karauuli ülemaks ja saatjaks ei pandud, olin kasarmus toimkondade ülem. Ülemuste mõttekäigust aru ei saanud - objekte valvama ei saadetud, kuid samas olid mul, kui toimkonna ülema käes kasarmus olnud relvahoidla võtmed. Sampolit pidas 4 silma all ka pika loengu teemal komnoor ja kodumaa jne. Peale pikka juttu esitas siis küsimuse, et kelle poolt oled - vastasin siiralt - omade poolt. Vaatas natuke juhmi näoga ja rohkem meil midagi enam arutada polnud.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
suht uurimata maa, väidetavalt kas neli või viis noort said huligaansuse eest reaalset Tislerit- mis nendega seal tehti võin ainult ette kujutada.Trahviti ka vanemaid alaealiste eest aga üldiselt vähe teada küll. Eks ta niisugune sporaadiline värk oli - Propelleri kontsert ja jalgpallivõistluse katkestamsie pärast. Volkonski sai esinemiskeelu igal juhul.
Selgituseks noorematele - Tisleri, praegune Magasini tänav, kus oli nn. 5 tsoon.alex kirjutas:suht uurimata maa, väidetavalt kas neli või viis noort said huligaansuse eest reaalset Tislerit-
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Ah et siis Eesti Raadio ja ETV vaheline jalgpallimatsh on luubi all?
Kui nüüd puusse ei pane, siis mäsu läks lahti sellepärast, et rahvas ei tahtnud kuidagi ära mahtuda - nähasoovijaid oli murdu, aga piletid said lihtsalt otsa.
Kui nüüd puusse ei pane, siis mäsu läks lahti sellepärast, et rahvas ei tahtnud kuidagi ära mahtuda - nähasoovijaid oli murdu, aga piletid said lihtsalt otsa.
[i]Last thing I remember, I was Running for the door
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist