Uued asjad

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Igati huvitav lugu tõesti selle Tiigriga! Aga aru ma ei saa kuidas selline asi sai juhtuda.. Kas siis kasvõi mudeli tegemise käigus ei mõõdetud seda asja nii, et asi oleks juba siis välja tulnud?

Kk
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Nojah, eks olen isegi mõelnud, et kuidas - aga alles viimastel aastatel on mudelite tegijad info kogumise mõttes mõõdulintidega tegelaste punte mööda masinaid jooksutanud - selleteemalised teated ilmuvad aeg-ajalt mudelifoorumites - no et jälle olevat kampa pisitillukesi hiinlasi nähtud mõne masina peal ja ümber mõõdulintidega askeldamas :wink: Tegelikult tõsijutt - osad vanemad mudelid on selles mõttes ainult "teemakohased mänguasjad", reaalset masinat pole master-mudelite kavandaja isegi pildi pealt viitsinud vaadata. No ja eks lähiminevikustki leiab selliseid - kasvõi Trumpeteri ja Bronco suhteliselt uus Hotchkisside seeria - kõik viimseni prügikasti kandidaadid.

Urmas.
Kasutaja avatar
Lukk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lukk »

Tere!
Ostsin endale ka ühe mudeli kokku panemiseks. Kuna olen algaja ja tegu on mul 4 mudeliga mida kokku panen seega võtsin ühe kergema mudeli.

Pilt Tegu siis sellisega.
Kasutaja avatar
Tundmatu Sõdur nr. 5
Liige

Postitus Postitas Tundmatu Sõdur nr. 5 »

AKf Just plain mean: "Kui hinnata meie kaitsevõime kasvu kiiruse järgi, millega uusi embleeme suudetakse toota, siis on tulemus ilmselt fantastiline..."
fossiil
Liige
Kontakt:

Et päkakad tõid selle 122 mm haubitsa? Õnnitlen - päris kobe asi Zvezda valikust - ise kah panin kunagi sellise kokku. Ainus prohma mis hetkel meenub on lafeti hargid - nende siseküljed olid pea kogu pikkuses justnagu rauast saabastega punaarmeelaste poolt nõgusaks taotud. No ja nende detailide servad on üleni peente ja korralike needipeadega üle külvatud. Keskel olevad lõikasin ettevaatlikult maha, pahteldasin nõgusused täis ja lihvisin ära - selleks lõikasin spets kitsad alumiiniumiribad, millele liimisin liivapaberi ja päris kobe tuli. Pärast liimisin samad needipead tagasi. Aga mine tea - ehk on sinu karbis korralikum eksemplar.

Ilusat jõuluaega, Urmas.
Kasutaja avatar
Markko
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Markko »

Minu jõuluvana oli see aasta täitsamees. Oli plaanis endale ise jõulukink teha, aga tuli hoopis välk selgest taevast ja nüüd ootab kapi otsas Dragoni Sd Kfz 251/7. Järgmine aasta läheb vist selle koostamise nahka :)
Kasutaja avatar
PANZER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PANZER »

Tere

Head Uut kõigile!!!

Mul jõuluvana ei käinud aga käis näärivana :D ja tõi Mörser Karl-Gerat 040 koos raudteega ja Geschützwagen Tiger für 17cm Kanone
Mõlemad TRUMPETER toode

Tervitades

Vahur
Pz.Kpfw.VI Tiger Ausf. E
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Kurat sind võtaks!
Ma plaanisin paar päeva tagasi tellida Kullost Mörser Karl-i,kuid öeldi,et viimane osteti ära. :? :wink:
Aga head ostud mõlemad muidugi! :wink:
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Kui Kullos on uued Dragoni karbid virnas, ega siis tühjade kätega tulema ei saa, eriti kui veel seljatagant ärgitatakse ka. :wink:

Pilt
fossiil
Liige
Kontakt:

Nii see on jah - vana aasta viimastel päevadel sai Mekast Dragoni Ferdinand ära kahmatud, nüüd siis Kullost Dragoni (jälle! .. ei tea miks, aga ma isegi ei imesta enam :shock:) Porche Tiiger.. puhh, pisitasa hakkan vist mõtetega kolmekümnendatest välja jõudma :roll:
Aga nagu elutark kaaskannataja Kullo poes ütles - õnnelikuks ei tee mitte kokkupandud mudelid, vaid hoopis karpide hulk.... - kuldsed sõnad :wink:

Urmas.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

No nüüd siis saan minagi aru, kust see suur õnn tuleb..karpide arv on selle taga:)

No ja, et õnne ikka oleks, siis eile ja täna kokku suurenes karpide arv nelja võrra. TÄiendust sai minu Itaalia kolmemootoriliste seeria, nii et sinna varsti suurt midagi enam lisada pole:) Viimane tulija siis SM82 Marsupiale Italeri 1/72 (just nüüd avastasin... kui teha sellest nimest väike lühend Marsu, mis soome keels tähendab merisiga, siis see on väkse kujutlusvõime jures päris tabav väljen selle lennuki kohta:)

Italeri on üks minu lemmikutest just selle poolest, et suudab pakkuda väga häid asju ja mis peamine väga hea hinnaga. See konkreetne asi on jällegi üks väga hea näide sellest. Kuigi tänu oma suuruse kohta kisub hind juba üle 400, mis on italeri 1/72 kohta kallis. Mõne muu tootja hindadega ei hakka sinnkohal eriti võrdlema.

Aga järgmiste tulijatega läheb juba järjest põnevamaks...
Esiteks mina sisenesin ka tankide maailma... omal moel, sest minu tankil on tiivad:) Just.. kaugelt maalt saabus mulle A-40 lendav tank. Päris kaua olin selle asja soetamise ümber tantsu löönud, aga nüüd arvan, et tasus ikka võtta, sest sellest tõotab tulla väga põnev asi:) Nagu ühele lendurile paras, pole minu tankil toru;) Sest sellel asjal, millega esimest (ja ainust) katselendu tehti võeti kõik mis võimalk kaalu vähendamiseks maha. Ja nii saamegi paraja lenduri masina;) Igatahes on mul kahju, et see eile ei saabunud, oleks saanud kogunemisele kaasa võtta. Seal siis oleks mulle kaasa tuntud (väike, torn vale, lint ei kõlba jne jne;) Aga selle teeme veel teoks, sest järgmine kord võtan selle kaasa.

Järgmiseks saabus selline asi, millega sai täielikuks minu Bomber B kogu.
Kes teab, kes loeb kui viitsib
http://en.wikipedia.org/wiki/Bomber_B

Arado E 340. Siin siis täpselt see asi, mis saabus.
http://www.anigrand.com/AA2070_ArE340.htm
Samas näha ka kolm muud liiget, selle vahega, et FW191 on mul Airmodeli oma. Kõik neli on hetkel karbis..õnnelikult;)

Ja viimane saabuja on sama tootja Blohm Voss FG 227
Selline huvitav mudeli mudel ja jällegi täeisti uudne asi, ehk võib arvata et kõige väiksem kuuemootoriline lennuk;9
http://www.anigrand.com/AA2042_FG-227.htm

Kunagi on plaanis BV 238 ka teha, siis peaks need kaks kõrvuti päris head välja nägema.

Jah ma tean... seek help võiks siinkohal jällegi kosta :)

Kk
mad mats
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mad mats »

Paistab et jutt aasta alguse ostu tuhina vaibumisest vähemalt siin foorumis paikka ei pea.Isegi sai eile Mekast järjekordne karp koju toodud,nimelt Italeri sWS koos Goliathiga aga see selleks.Ei taha küll tüütuks muutuda aga häda ei anna häbeneda,nimelt LuckyModelli jõudis müüki säherdune vigur http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=HB-82407 ,ehk saaks abi selle mudeli soetamisel,sest Kullost abi vist loota pole kuna HobbyBossi asju nagu Rein ütles ta ei saa tellida.Ehk leidub ka seekord mõni hea (kiiksuga)inimene kes aitaks.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Saatsin PS-i. ;)
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Käisin täna jälle Kullo mudelipoes.Mingi jama juhtus.
Pilt
Tavaliselt ma nii ei tee.
Aga Dragoni väljapakutud ahvatlusele ei suutnud vastu panna.
Mõõtkava 1:35,Värvitud fotosöövitused kaasas,hind 450EEK.
Pilt
Mekas käisin ka ja sealt teist samasugust ära ei ostnud.

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Ilusad asjanduseid on teil kõigil tõesti :wink:
Ise hetkel olen loobunud mudelite ostmisest, suunan oma vabad rahavood söövituste ja tanki torude hankimisele, kuniks veel dollar on odav.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline