Sõjamängud

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Luuraja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luuraja »

Päris hulk aega tagasi kirjutasin allveelaevasimulaatorist Silent Hunter III. Mäletate küll - Dönitzi hundikarjad vastakuti Kuningliku Laevastiku tehnika ja leidlikkusega.
Rumeenlaste (Ubisoft Romania) tehtud SH III on silma paistnud väga lahtise koodiga ehk sellega, et iga vähegi asjalik skriptijuntsu saab muuta meeletu hunniku asju. Neid modifikatsioone on nüüdseks loodud juba tuhandeid.
Praegu on kuum sõna http://subsim.com vabatahtlike loodud GWX (Grey Wolves eXtended). mis üritab ühendada parima neist ja lisada üksjagu seni kasutamata nüansse.
Au olgu GWX-i vabatahtlikult ja tasuta loonud tiimil eesotsas "Kpt. Lehmanniga" täiendusega, mis peaks mängu täiesti uude valgusse tooma.
Tõde on selle poolel, kes vähem valetab.
Слава Україні!
Героям слава!
hol-tim 123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hol-tim 123 »

on olemas selline koht nagu torufoorum.hot.ee ja seal saad teha teema et tahad näiteks seda ja seda mängu ning varsti see mäng olemas ftp serveris
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Keegi Silent Hunter 4 on mänginud?Kuidas tundub?
Lizard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lizard »

Red orchestra on ülihea mäng, igapäev mängin kuni 4h seda.
Kasutaja avatar
Vabadus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Vabadus »

:roll: Kuidas küll inimesed leiavad sellise vaba aja, mida "kasulikult" sisustada.
meesmetsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas meesmetsast »

Vabadus kirjutas::roll: Kuidas küll inimesed leiavad sellise vaba aja, mida "kasulikult" sisustada.
Huvitav kuidas mõni inimene leiab "mõtekalt" sisustatud aega, et sellist postitust kirjutada?
Kasutaja avatar
Juhan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Juhan »

Vabadus kirjutas::roll: Kuidas küll inimesed leiavad sellise vaba aja, mida "kasulikult" sisustada.
Näiteks minul on teadlikult näpistatud iga päev kella üheksast kuni ~kümneni õhtul, mis ma kuulan www.nommeraadio.info lõunatundi ja mängin Wolfenstein Enemy Territoryt. Enne seda olen suutnud kella neljani koolis ollaa, kust lähen otse kella viieks trenni. Kell pool kaheksa olen kodus, panen asjad kuivama, söön, õpin, joon tassikese teed/kakaod ning kui kell saab 9, olen tavaliselt omadega valmis ja saan asuda mängima :) Vahel läheb natukene rohkem aega õppimisele vms. või jään internetis midagi lugema, pärast ET-tunnikest tavaliselt panen arvuti kinni ja lähen lugema.
Ehk siis: ärkan kell 7 hommikul, magama üritan vähemalt jääda hiljemalt kell 12. Ja selle 17 tunni jooksul saab kõik vajaliku ära toimetatud, isegi sõjamängude jaoks aega leitud :wink:
Mida rohkem teed, seda rohkem jõuad :)
Meie reliikvia on vabadus!
Meie reliikvia on au!
Kasutaja avatar
Vabadus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Vabadus »

Vabandan hääraste ees offtopicu eest aga Lp. meesmetsast
Lihtne skeem tegelikult - vaatan foorumis minutikese paar ringi, märkan seda teemat, loen uut vastet, kirjutan vastuse. Hiljem vaatan, et veel üks loll postitus teemasse tehtud. Vastan sama lollilt vastu ja ongi süda rahul.
Ja päevas kokku 5 minutit juba foorumitarkustesse matnud.
Jube ajakulu tõesti.
Koorekiht võib minu postitused kustutada kui õigeks päevad, sest tõesti tegu offtopicuga , kuid pidin lihtsalt veelkorra oma suukest praotama.
Kasutaja avatar
Shatterhand
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Shatterhand »

Müts maha Juhani ees. Kui vaid minagi nii suudaks! :D
Kasutaja avatar
Joonas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joonas »

Mina mängin Hearts of Iron 2 iga päev

Väga hea mäng!

Praegu olen jaapani osas.
Lihtne inimene kellele meeildib ajalugu
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Soovitan järgmist mängu nendele kes on veidi militaarulmefännid,ise mängin ja väga rahul,siiani üks parimaid fps mänge mida olen mänginud.

Mängu nimi on S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl-tegevus toimub tänapäeval Tsernoboli aladel,kus leiavad aset erinevad anomaaliad ja muud selline jama,lisaks möllab seal vene sõjavägi,teadlased,bandiidid,aardekütid ja igasugused mutandid 8)
Kõige parem osa mängus ongi see,et mängija saab ise seal aladel ringi joosta ja ei pea koguaeg mingiguseid misioone tegema nagu
call of dutis näiteks.Saab avastada maailma,mapid on megasuured ja paljud kohad on joonistatud päris linna järgi.

Ametlik kodulehekülg: http://www.stalker-game.com/en/
Kasutaja avatar
A-ruudus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A-ruudus »

S.T.A.L.K.E.R. on ülivägev mäng - soovitan samuti!
Antud mängu huvilistel tasuks külastada seda vällamaa foorumit: http://stalker.heroesradio.com/Forum/index.php

PS:
lisaks möllab seal vene sõjavägi
Tegemist on ikka Ukraina sõjaväega.
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Mõmmi kirjutas:
PS:
lisaks möllab seal vene sõjavägi
Tegemist on ikka Ukraina sõjaväega.
Jeps! Ajasin segamini sest kõik mölisevad Vene keelses seal.
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Väga hea sõjamäng on nt Call of Duty 4.

Suhteliselt omapärane mäng on ka "WWII Battle tanks T-34 vs Tiger", tegu siis tanki simulaatoriga.
Kasutaja avatar
Yamamoto
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Yamamoto »

Mina mängin MOCKBA TO BERLIN, Hearts of Iron II ja Blitzkriegi mõlemaid osi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline