üsna arulage oleks leitud kraam uuesti maha matta järgmist leidjat "rõõmustama" mis siis kui järgmine mees kasutabki neid millekski ebaseaduslikuks? või satuvad hoopis laste kätte? sama lugu minu meelest kogu muu "mittevajaliku" rauakolaga, kui ise ei taha too vähemalt metsast välja mõne sihi servale,rõõmustad mõnd metallikorjajatki. nii paljukest ikka võiks viitsimist olla
Vaja tuvastamist (Hülss)
minu meelest on igati õige ,et kõik leitud laskemoon antaks edasi spetsialistidele või tehakse ise kahjutuks(ma pean silmas just padruneid)
üsna arulage oleks leitud kraam uuesti maha matta järgmist leidjat "rõõmustama" mis siis kui järgmine mees kasutabki neid millekski ebaseaduslikuks? või satuvad hoopis laste kätte? sama lugu minu meelest kogu muu "mittevajaliku" rauakolaga, kui ise ei taha too vähemalt metsast välja mõne sihi servale,rõõmustad mõnd metallikorjajatki. nii paljukest ikka võiks viitsimist olla
või mis teie arvate?
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
Ei ei nii ei lähe, paljud ei teagi mida üldse metsast leiavad. On see mõne unikaalse sõiduki tükk, mürsukild või püssgranaat. Kokkuost ( ehk kaubamajavaring kirjutas:,rõõmustad mõnd metallikorjajatki. nii paljukest ikka võiks viitsimist ollavõi mis teie arvate?
Huvitun maisest rasketehnikast.
[quote="desert eagle"]Mulle ikka veel ei sõida sisse et miks üldse sellist kuradi sitta korjata.Mina nimetaks antud kraami parasiit leiuks.Kuna kõik kohad on raisku täis on kohti kus sellist kraami võib lausa seljakoti täie korjata.Pelegi need jubinad segavad hirmsat moodi otsimist....
mida teie teete metallitükiga,mis POLE unikaalse sõiduki tükk,mürsukild või püssigranaat?kas jätate metsaalla? mida teie teete oma PARASIITLEIDUDEGA?
mida teie teete metallitükiga,mis POLE unikaalse sõiduki tükk,mürsukild või püssigranaat?kas jätate metsaalla? mida teie teete oma PARASIITLEIDUDEGA?
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
- kossumees7
- Uudistaja
- Kontakt:
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline