Kuule, REBU! Kui endale koore peale kasvatad, siis võid ka juba munaks saada ja pole siis ka lootus kadunud, et kunagi kanastaatusesse tõused ning teisi õpetama saad hakata, kuid seni - MINE OSTA SEE MINGIGI METALLIOTSIJA ÄRA ja ära enam soiu! Muidu jäädki asja üle arutama ja vaagima ning asjad ei parane karva võrdki. Iga suvaline detektor on igal juhul kõvasti parem, kui lihtsalt asjast soigumine ja käte laiutamine. Ka see kuni 1000 kroonine (mida mõni puhta ...-ks peab).
(kommentaar: Minu esimene oli ca. 1000 maksev, missugust ma rõõmsasti oma 4 aastat kasutasin ja millest mulle väga palju rõõmu oli. Hiigelsamm edasi lihtsalt traadiga sonkimisest.

)
Ise soovitaksin sulle küll siiski esimeseks aparaadiks ühte sellist ca. 2000-25000 eegist, ilma igasuguste lisavidinate, häälestamiste ja krt teab, milleta. Võta, kasuta - ja tunne rõõmu!!!
Siin anti juba hulgakaupa erinevaid aadresse nii netis, kui ka vahetult käest-kätte poode, + foorumi mehi, kes müüksid - mine raharulliga kohale ja too see endale koju ära!

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!