NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
pooleks saetud õppegranaate liikus mingi 150 krooniga. aga selle väiksema vidina eest, kui ta täis moon on, siis jah mingi 5 aastat ikka
õpekad mingi paarsada krooni (mõtlen suur mürsku)
Jutt õige. See ps-i jutt jätab pea igale foorumlasele kahtluse pisiku. Kõige õigem, et väljendatakse end selgelt- kas ainult ps, või ainult avalik. PS-i mehi on foorumites ennegi nähtud- algul teatab, et privaadis pakutud 1000 krooni, paari päeva pärast ei saa enam ka 300 krooniga lahti ja hakkab kiruma : "See ps-i tüüp hüppas alt ära......"
Pekki, mu meelest ei teeks kellelegi paha, kui härrad ülemused mõnele nossovile pikemaajalise kirjutamiskeelu määraks. Ma arvan, et neid vanu foorumlasi on veel, kellele on solvav lugeda sellist hämamist müügiteemades.
gnadenlose kirjutas:Pekki, mu meelest ei teeks kellelegi paha, kui härrad ülemused mõnele nossovile pikemaajalise kirjutamiskeelu määraks. Ma arvan, et neid vanu foorumlasi on veel, kellele on solvav lugeda sellist hämamist müügiteemades.
Ah mis te räägite,vaba maa ju...Tahad ,müüd avalikult,tahad privas,tahad Balti jaama turul või kõigis kolmes kohas korraga.Turg dikteerib nii ehk nii hinna.