Sõrve mets
Teeme siis kokkutuleku
Olgu, teeme siis miinidele säru. Saaksime kokku 1. märts (laupäev) kell 10.00 Kaugatuma pangal, kas nii sobiks???. Olen ise kohal rohelise Mersu Vitoga. Tee kust muidu peaks alla keerama on peale 7-mendat kilomeetri posti 200 meetrit samal teel Sõrve poole. Mina, maaomanik, loomulikult ei vastuta mitte kellegi ega mitte millegi eest. Kõik, kes on vabatahtlikult üritusest osavõtjad, viibivad antud kohas omavastutusel.
Viimati muutis Eugen, 19 Veebr, 2008 10:52, muudetud 3 korda kokku.
Maaomanik peaks avalikult välja ütlema sõnad- kõik üritusest osavõtjad viibivad antud kohas omavastutusel.Mina,maaomanik,ei vastuta mitte kellegi ega mitte millegi eest. Peaks piisama?oliver kirjutas:Kes organiseerijatest vastutab kui keegi vastu taevast lendab?
[img]http://i168.photobucket.com/albums/u186 ... etrac2.jpg[/img]
IseOlenRahul
IseOlenRahul
koordinaadid???
Ei hakka ennem mingeid koordinaate enam andma, tule 1. Märts ja aita tassida, kui selleks momendiks juba keegi ette pole jõudnud!? Metsa minekud ja seal käimised peaks olema minu maa peal olemise kohta ka minul teada. Meeldivale koostööle lootes.
Re: Teeme siis kokkutuleku
Rohkem koordinaate ei olegi vaja, kui kokkusaamiseks vajalik.Eugen kirjutas:...Saaksime kokku 1. märts (laupäev) kell 10.00 Kaugatuma pangal...
Seega, kes on huvitatud omal vastutusel kaasa lööma,veab end selleks päevaks ja kellaajaks sinna pangale kohale.
Mis maapind seal on - vesine-mudane, liivane? Vastavad jalanõud peab jalga ajama.
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
jalanõud
Seal looduses oleks vaja vähemalt põlvini saapaid, metsaalune väga künklik ja esineb ka palju sõjaaegseid kaevikuid, mis arvatavasti võivad vee all olla!, Olen seal Jumpsiga hakanud kraavitust sisse aretama, sellega seoses olen ka üles tõmmanud ühe ~15cm kaliibriga pommi (umbes 40-60 cm pikk), tegin selle kopaga kogematta pooleks ja terve kraavipõhi oli püssirohtu täis, nagu suitsukonid nägid välja, pauku muidugi polnud (õnneks).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist