Sõrve mets
- eeskujulik kodanik
- Liige
- Kontakt:
Re: jalanõud
Võib-olla on siis hoopis targem kuivemat aega oodata, sest kui seal vees midagi avastad ja kaevama hakkad, ei näe selles sogas, kus sütikupoolne ots. Käsikaudu ka praegu külm vees kobada. Ühesõnaga ohtlikum.Eugen kirjutas:Seal looduses oleks vaja vähemalt põlvini saapaid, metsaalune väga künklik ja esineb ka palju sõjaaegseid kaevikuid, mis arvatavasti võivad vee all olla!...
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Kui kahtlase leiu avastad (detektori signaal), tuleb ettevaatlikult pinnast niipalju eemaldada, et saad aru, millega tegu. Kui tegu plahvatusohtliku leiuga, siis ei hakka tassima midagi, vaid tähistad koha ära, et päästeteenistus üles leiaks - vaja mingit erkku linti (nagu suvel sõrves milneti üritusel tegime). Edasi otsustab päästeteenistus kas tassib või peab kohapeal lõhkama.oliver kirjutas:Vaadake ka ikka mida tassima hakkate
Kui kindel värk, et lõhkekehadele satutakse, poleks muidugi paha. Siis peab olema ka kindel, et selline üritus 100% toimub.sworbe kirjutas:Äkki peaks demineerijad ka Pärnust kohale kutsuma?...
Ise olen tulemas kui võimalus on. Tõenäosus, et tulen on 99%.
Omal tulek veel 50/50. Selgub täpsemalt alles järgmisel kolmapäeval.
Soovitaks kindlatest tulijatest listi teha. Samuti võiks tulija anda infot, kas nö teeb vahet mürsul, miinil ja granaadil? Algajatel ei soovitakski kaevama hakata.
No mina ei tea.Tänane torm lõi vee eriti üles.Ennegi teist juba omajagu. Mitte ei tahaks põlvili vees muda sees kättpidi pomme rookida.Kui midagi ohutut aga põnevat leiate võite loomulikult Säärele tuua.(Täna jõudis sinna järjekordne meremiini kest). Kui omanikul tõsine soov, siis see ala võiks jääda juulikuise suurkogunemise pühapäevahommikuseks lõppsõnaks.
Toetaks seda mõtet. Omal ka pakutud ajal tulek muutub järjest kahtlasemaks. Aga peamine on just see ohutuma võimaluse point.tõnuv kirjutas:...Mitte ei tahaks põlvili vees muda sees kättpidi pomme rookida...Kui omanikul tõsine soov, siis see ala võiks jääda juulikuise suurkogunemise pühapäevahommikuseks lõppsõnaks.
olen kindlalt kõiki ootamas
olen kõiki kindlalt ootamas, kui keegi jääb hiljaks siis helistagu 55511181 ma soovin vaid üht, et saaksime normaalselt koos perega elada ohutult sellel maal. See kõik toimub kolme päeva pärast. Helistage kui hilinete. Egon
läbi põlenud inimesed
Kui keegi on tahtes mind ja minu perekonda aitamas ma tõesti ei oska neid tänusõnu ritta seada, kuid see mis minu ja minu perekona heaks tehakse, on elu kõige tähtsam tegu neile inimestele, siis ma tõesti tänan teid kõiki, kes tulevad otsima minu laste ja loomade hävitajaid sealt sügavalt mulla mülka alt, ma väga tänan TEID, see on elu loovutamine kellegi teise jaoks, ma tänan.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist