ja palju neide sakasa tanke eri järvedes hulbib
Leevi tank
Re: tank
kaimar007 kirjutas:et aga ega tank on järves toru on näha olenud mitmel suvel järjest ja olen ise lähedal käinud et järvel kahe kordne põhi panga bussipeatuses on ük järv ja seal järves on ikka tank sees ja asju on ka
Ehk aitab sellest umbluu ajamisest
Selles tillukeses veesilmas pole ühtegi tanki. Osa järvest on liivakivist põhjaga ning mudavaba, osaliselt on liivakivile muda ladestunud ja suures osas ei ületa vee sügavus 1-2 meetrit. Olen seal juba mitukümmend aastat ujumas käinud.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Njaaaaaa,Minu vahetus läheduses olevas 8 järves on 2 tanki sees, täpsemine tiigrid
(linnalegendid) Need on need poe juures istuvate õlleste vanahärrade sõja pajatused kes sõjaajal veel ema seelikusabast kinni hoidisd
mida Aga pahatihti võetakse neid tõepähe 
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Re: :D
Kaimar! Mulle väitsid,et oled 17.a. Tähendab-valetasid?kaimar007 kirjutas:asi siis järgmine et olen minemas nüüd leevi metsi läbi otsima mida ma tean ... nii et pakkuku keegi veel saab tulla 3 inimest keda asi huvitab andke teada saatke privaat sõnumeid
poleilusniimodivaletadainimesteleniietsuusuitsebsedaenametvaletadailuspoleveelnüüdeilähejuotsimaasjujakeegieisaateadakunagikusasjadonmidasinateadjatulemejakaevamejärvestsutanGiväljajasullesiiseiütlevot
[img]http://i168.photobucket.com/albums/u186 ... etrac2.jpg[/img]
IseOlenRahul
IseOlenRahul
Et mina ei usu, et 8 klassisgi sellise kirjapildiga läbi lastakse , rääkimate siis veel kooli lõppetamisest nii ,et oleks tore ikka ,et enne mingi otsimise jms organiseerimise oleks ikka ausat. Mitte , et tuled kohal ja ootab ees mingi noor naga kes ei tea asjast midagi 
Et, et, et
Et, et, et
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Hmm, tuleb meelde ütlus paja ja katla kohta.
Ja see käib Sinu kohta ka, Mortyr
Järve-, soo - jms. tehnika teema on tehnika alafoorumis juba olemas - kes soovib võib seal edasi arutada. Aga rääkige asjast.
Lisaks - mõnele kasutajale peab tõepoolest meenutama, et siin ei ole MSN kus peab võimalikult kiiresti ja võimalikult väheste tähemärkidega kirjutama, nii et kontrollige oma jutt üle. Seda ikka teate, et lause algab suure tähega ja koma pannakse vahetult sõna järele, mitte sõna ette. Näpukad näpukateks - neid ikka juhtub, aga vastavalt oma võimetele võiks ikka kirjutada.
Ja see käib Sinu kohta ka, Mortyr
Järve-, soo - jms. tehnika teema on tehnika alafoorumis juba olemas - kes soovib võib seal edasi arutada. Aga rääkige asjast.
Lisaks - mõnele kasutajale peab tõepoolest meenutama, et siin ei ole MSN kus peab võimalikult kiiresti ja võimalikult väheste tähemärkidega kirjutama, nii et kontrollige oma jutt üle. Seda ikka teate, et lause algab suure tähega ja koma pannakse vahetult sõna järele, mitte sõna ette. Näpukad näpukateks - neid ikka juhtub, aga vastavalt oma võimetele võiks ikka kirjutada.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist