Lastenurk.

Reeglid, arvamused, ettepanekud
OveT.
Liige
Kontakt:

Lastenurk.

Postitus Postitas OveT. »

Tänapäeval on igas viisakas kaubanduskeskuseski oma lastenurk, kus mudilased saavad mürada ja klotsidest tanke ehitada, siis järvedesse uputada ja seejärel otsida ja leidmisrõõmust osa saada.

Ehk oleks aeg ka foorumis midagi taolist teha?
Abi oleks sellestki, kui postitajate vanus kirjas oleks. Või on see ealine diskrimineerimine? :roll:
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Re: Lastenurk.

Postitus Postitas Sollmann »

OveT. kirjutas:Ehk oleks aeg ka foorumis midagi taolist teha?
Abi oleks sellestki, kui postitajate vanus kirjas oleks. Või on see ealine diskrimineerimine? :roll:
Üritasin kunagi ühte põnevasse soomekeelsesse spordifoorumisse registreeruda.
Tulutult, kuna küs-d, millele registreerumiseks vastata tuli, olid minu jaoks tollal liiga keerulised nii keeleliselt kui ka spordialaste teadmiste kohapealt.
Foorum ise on aga vägev: kommentaaride lugemine puhas nauding ning ei mingeid mõttetuid postitusi ega omavahelist poriloopimist!
Mitmed emakeelsed i-netifoorumid on laiade masside sisseimbumise tõttu hääbunud v sootuks oma otsa leidnud.
Kardan, et varem v hiljem tuleks foorumis hulleima vältimiseks midagi ette võtta, kuna juba liiga palju on sisse filtreerunud tegelasi, kelle jutust on üsna raske aru saada kas ta küsib parajasti midagi, vastab, mõtleb niisama v millest ta üleüldse kirjutab.... :roll: :?
TÕDEONAJATÜTAR
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

no aga antud tegelasel on ju vanus kasutajanimes kirjas, 7 või mis see number oligi ;).
Aga lastenurga tegemine on minu meelest tagajärgedega võitlemine - kui moderaatorid poleks sellised kohikuked, ei tekiks minu arvates selle järgi kellegil soovi.
Krapp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krapp »

OveT. kirjutas: Või on see ealine diskrimineerimine? :roll:
Vanarahvas arvas, et kes veskil käib, saab ka jahuseks. Nii et ehk hakkab lastele foorumis käies ka midagi külge.
Koledal kombel tegi nalja isand corvus oma samalaadse ettepanekuga vanema ajaloo teema alt:
kas me ei võiks siia foorumisse panna püsti ka näiteks lastenurga? samal ajal kui emmed-issid tõsiselt ajusid ragistavad, möllab järelkasv sealses ruumis? a la kes on tugevam: lembitu või ämblikmees?
:lol:
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Lastenurk?! Ma pole jupil ajal nii tobedat ja ajuvaba ideed kuulnud (kuigi oma töö tõttu kuulen sageli ajuvabasid ideid)...
Mõni mees on ikka millegi väga kõvaga vastu pead saanud või?
Ega militaar.netis osalemine pole mingi kohustuslik üritus ju. Ja vanusel pole mingit tähtsust, kui inimese jutt on asjalik. Vahel võib 7. aastane ajada isegi asjalikumat juttu kui näiteks 30. aastane.

Lastenurk .... :roll: :lol: :twisted: :evil:
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Teade:

Otsin tööd lastenurga hoidjana militaar.neti vasaku koridori parempoolses saalis ...

:shock:
terv
o
OveT.
Liige
Kontakt:

Marissa kirjutas: Vahel võib 7. aastane ajada isegi asjalikumat juttu kui näiteks 30. aastane.

Jah, eriti militaarteemadel :wink:
Vanuse näitamine oleks vajalik kas või Ost-Müük sektsiooni tõttu, seda vist juba juriidiliseltki?
Muidugi ma austan lp. proua lastekaitselist ambrasuurile viskumist, aga igal asjal oma aeg ja koht.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

Krapp kirjutas:Vanarahvas arvas, et kes veskil käib, saab ka jahuseks. Nii et ehk hakkab lastele foorumis käies ka midagi külge.
Vanarahval oli mdgi tuline õigus.
Aga veskis said lapsed ikka nii käia et t-kasvanuid ei segatud.
Vanasti, sellise demokraatia juures nagu praegu, oleks laste sagimise-segamise peale mölder ise läbi veskikivide reisinud ning säh sulle siis kvaliteetset jahu :P
TÕDEONAJATÜTAR
Krapp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krapp »

Sollmann kirjutas:
Krapp kirjutas:Vanarahvas arvas, et kes veskil käib, saab ka jahuseks. Nii et ehk hakkab lastele foorumis käies ka midagi külge.
Vanarahval oli mdgi tuline õigus.
Aga veskis said lapsed ikka nii käia et t-kasvanuid ei segatud.
Vanasti, sellise demokraatia juures nagu praegu, oleks laste sagimise-segamise peale mölder ise läbi veskikivide reisinud ning säh sulle siis kvaliteetset jahu :P
Lihapiruka poolfabrikaat. :) Aga et sel juhul jaguks möldrit ainult üheks korraks, siis oleks see selge raiskamine. Nii et, lapsed vaadaku alguses parem pealt, õppigu ametit ja siis... kirjutama!

Tõtt tunnistades - tänu sellistele sõnavõttudele, mis OveT harja punaseks ajasid, saan mina küll kõvasti naerda. Ka kodustele saab õppematerjal tihtipeale ette loetud. Ehk saavad oma jõnglased seeläbi aru täislause valdamise vajalikkusest.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

OveT. kirjutas: Muidugi ma austan lp. proua lastekaitselist ambrasuurile viskumist, aga igal asjal oma aeg ja koht.

Lastekaitsest asi praegu väga kaugel. Lihtsalt mõte sellest, et suurtele meestele lastenurka vaja, tundub vägagi ajuvaba mõttena. Mis puutub ostu-müügi nurka, siis siin peaks igaüks ikka andma aru, mida ta teeb ja mida mitte.
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
OveT.
Liige
Kontakt:

Marissa kirjutas:
OveT. kirjutas: Muidugi ma austan lp. proua lastekaitselist ambrasuurile viskumist, aga igal asjal oma aeg ja koht.

Lastekaitsest asi praegu väga kaugel. Lihtsalt mõte sellest, et suurtele meestele lastenurka vaja, tundub vägagi ajuvaba mõttena. Mis puutub ostu-müügi nurka, siis siin peaks igaüks ikka andma aru, mida ta teeb ja mida mitte.

Ma ütlesin välja oma arvamuse ja mul pole midagi selle vastu kui ka Teie oma arvamust avaldate. :wink:
Ehk suudate vaid loobuda sellistest lisanditest, nagu "kõva asjaga vastu pead saanud" või "ajuvaba". Uskuge mind, see ei kahandaks Teie postituste sisukust
:wink:
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Vanuse näitamise kohustulikuks tegemine kuidagi puht-tehniliselt ka võimalik on? Sellisel juhul peaks vast registreerumise tegema võimalikuks ainult ID-kaardi lugejaga, mis aga tundub selge alpusena. See, et noorsugu kohati kirjaoskamatusega "hiilgab", on kahjuks paratamatu, sama käib ka sisult naeruväärsete postituste kohta. Eks siis ongi meie kohus ebakohtadele tähelepanu juhtida ning foorumi lagastajaid korrale kutsuda. Siin foorumiski näiteid, kus mõni mees veel kaks aastat tagasi düskraafikust grafomaani ja igilollide postituste autorina esines, ent tänaseks on inimese stiil ja vilumus tublisti normaliseerunud. Ja veel eelmisel suvel võttis siin-seal sõna üks tegelane, keda ma pidasin maksimum 14-aastaseks erikooli kasvandikuks, ent kes silmast-silma kohtudes hoopis pealt 40-aastaseks härraks osutus!

Ehk siis- OveT. äng on igati mõistetav, ka mind ennast painab vahest kirjeldamatu kurbus nähes laustotrust. Aga ettepanek vast pigem liigsesse äärmusesse kalduv.
Гив Ми Мани
OveT.
Liige
Kontakt:

gnadenlose kirjutas:Vanuse näitamise kohustulikuks tegemine kuidagi puht-tehniliselt ka võimalik on? Sellisel juhul peaks vast registreerumise tegema võimalikuks ainult ID-kaardi lugejaga, mis aga tundub selge alpusena. .

Milleks asja keeruliseks ajada. Iga registreeruja võiks panna kirja ka oma vanuse. Olen taolist asja märganud mitmeski foorumis. Ei näe mingit põhjust, miks peaks keegi oma vanust varjama või häbenema. :wink:
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

OveT. kirjutas:Tänapäeval on igas viisakas kaubanduskeskuseski oma lastenurk, kus mudilased saavad mürada ja klotsidest tanke ehitada, siis järvedesse uputada ja seejärel otsida ja leidmisrõõmust osa saada. :roll:
Kaubanduskeskus ja militaar foorum - kuhu siin ühine nimetaja panna? Mis ostu - müüki ja juriidikasse puutub siis võib ilmselt ka 10 aastane laps talle kuuluva tankimudeli maha müüa või vahetada :D Ja nagu mõni eespool kirjutaja juba maininud, võib nii mõnigi täisealine mees lapsemeelne olla ja vastupidi. Seega vanuse näitamine puht statistiline näitaja.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Kasutaja avatar
jaan59
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jaan59 »

Gnadenlose...düskraaf-vale,düsgraaf-õige :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline