Uued asjad
Ise ka millalgi selle komplekti ostnud.Rändas prügikasti suht kiiresti.Minu omal sattus tsangide keere väga nigel olema ja tera ei õnnestunud korralikult fikseerida.Praegu kasutan Olfa nuga,mille ostsin Laki tänavalt Satterist.Juba kolm aastat on see nuga mind korralikult teeninud.Samuti on Kullos korralikud mudelinoad.Sealt on mul ostetud suurem variant aga see leiab vähem kasutust.
Tom
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
no lasknud mul siis paar päevagi rõõmu tunda 

Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Võibolla peab Sinu omadel keere rohkem vastu ja Sa saad neid nuge kaua kasutada.Samas võib olla asi selles,et mul on jõudu rohkem kui mõistust ja ma keerasin noa ise untsu.
Tom
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Otsustasin, et kuna ''Suure auhinna'' võistluse auhinnaga on juba nii palju aega veninud, hülgan tellimise ja võtan midagi, mis seal Hobikeskuses riiulil ootab. Selline imelik linnuke sattus kätte:

Ei ole jõudnud veel tausta uurima hakata, kuid tundub huvitav asi olevat, vähemalt vahelduseks roomikutega elukatele.

Ei ole jõudnud veel tausta uurima hakata, kuid tundub huvitav asi olevat, vähemalt vahelduseks roomikutega elukatele.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Väärt asi! Ise hoian end raskustega tagasi.
Soovitan vaadata sellele lingile, ehk on abiks.
http://www.planetarmor.com/forums/showthread.php?t=4760
Soovitan vaadata sellele lingile, ehk on abiks.
http://www.planetarmor.com/forums/showthread.php?t=4760
Eks ta üks kiusatus ole, kuigi mitte minu jaoks....
Mina käisin täna samuti Kullos ära ja tõingi sealt endale Tristari Storchi..., vaat nii, varsti hakkan kah Kalle kolleegiks..
Pärastpoole sai Jossiga mõtteid vahetatud ja ta märkis minu jutu peale - et pirakas karbis naa vähe asju - elutargalt, et ilmselt plaanitakse lennukeid veelgi. Loogiline ju tegelikult - milleks muidu nii jurakat karpi vaja, ilmselt võib sealt edaspidi muidki samas mõõdus tiivulisi oodata.
Urmas.
Mina käisin täna samuti Kullos ära ja tõingi sealt endale Tristari Storchi..., vaat nii, varsti hakkan kah Kalle kolleegiks..

Pärastpoole sai Jossiga mõtteid vahetatud ja ta märkis minu jutu peale - et pirakas karbis naa vähe asju - elutargalt, et ilmselt plaanitakse lennukeid veelgi. Loogiline ju tegelikult - milleks muidu nii jurakat karpi vaja, ilmselt võib sealt edaspidi muidki samas mõõdus tiivulisi oodata.
Urmas.
Mitte et see sul esimene lennuk oleks teha(?) aga ikkagi teretulemast taevasse:) no ja kolleege on siin sul sel juhul ikka rohkem..fossiil kirjutas:Eks ta üks kiusatus ole, kuigi mitte minu jaoks....
Mina käisin täna samuti Kullos ära ja tõingi sealt endale Tristari Storchi..., vaat nii, varsti hakkan kah Kalle kolleegiks..![]()
Ja kunagi üritaks lõplikult aru saada, miks peab just 35 ära ootama, et lennukeid ka teha..kõigega lõpuni sama mõtkavaga vaevalt sul õnnestub minna, kõrvuti panna jne. ja nii võivadki mõned lemmikud tegemata jääda;)
Igati võimalik, aga samas on mul väga palju näitaid tuua, ütleks isegi enamus, mis mul kogus, kus karbis on ruumi kahe samasuguse asja jaoks. Miks erinevad tootjad lennukitele nii palju ruumi jätavad ei tea, aga üsna tihti olen seda ära kasutanud ja nii istub mul ühes karbis päris tihti mitu sama lennuki eri versooni ja alles siis on karp tihedalt täis:)fossiil kirjutas:
Ega see tegelikult päris esimene ei ole jah, kuigi ajaline vahe varasemate ponnistustega on tugevalt üle kümne aasta. Kolleege on selles valdkonnas mõistagi rohkem, kasutasin sinu nime lihtsalt sellises märgilises tähenduses - oled ju ikkagi põhiliselt lennukitele pühendunud - kõiki üles lugeda oleks olnud raske, kui mitte võimatu
Aga selle 1:35 ootamisega on selline lugu, et kui ma ei oleks omal ajal jõudnud parajat virna tanke kokku kuhjata, siis oleksin võib-olla et samuti 1:48 -sse sukeldunud, kui mõned aastad tagasi selles mastaabis tankid riburada tulema hakkasid. Samuti sellepärast, et minuteada Joss nii tegigi. Aga erinevas mõõdus asjandusi teineteise kõrvale sättida - no ei meeldi lihtsalt, see on puhtalt subjektiivne arvamus, kuid eks see hobindus üks emotsionaalne värk ole...
Ega mul ei olegi eesmärgiks hästi palju lennukeid kokku panna, kuigi huvitavaid on nende hulgas vääga palju - olen rahul kui lähiajal veel mõned Storchi kõrvale ilmuma peaks, nii et sa ära katsugi selle karbijutuga mult lootust ära võtta..
Urmas.

Aga selle 1:35 ootamisega on selline lugu, et kui ma ei oleks omal ajal jõudnud parajat virna tanke kokku kuhjata, siis oleksin võib-olla et samuti 1:48 -sse sukeldunud, kui mõned aastad tagasi selles mastaabis tankid riburada tulema hakkasid. Samuti sellepärast, et minuteada Joss nii tegigi. Aga erinevas mõõdus asjandusi teineteise kõrvale sättida - no ei meeldi lihtsalt, see on puhtalt subjektiivne arvamus, kuid eks see hobindus üks emotsionaalne värk ole...

Ega mul ei olegi eesmärgiks hästi palju lennukeid kokku panna, kuigi huvitavaid on nende hulgas vääga palju - olen rahul kui lähiajal veel mõned Storchi kõrvale ilmuma peaks, nii et sa ära katsugi selle karbijutuga mult lootust ära võtta..

Urmas.
See on täiesti arusaadav ja erinevas mõõdus asju ei kipu vist keegi eriti kõrvuti sättima, kui ei tehta just pilti võrdluseks, nagu siingi näha oli. Ma tahtsin lihtsalt öelda, et sellises arvus kunagi valmiva kogu juures nagu sul (ma endast parem ei räägigi:) tekib ikka olukord kus paljud asjad enam kokku seisma ei mahu ja sellises olukorras võib ehk lubada seda, et ühe seinas on kapp kus 35 soomus ja teises seinas nt 48 lennukid. Aga tegelikult on selle ühe skalla hoidmisega kõik ok ja tuleb vaid loota, et 35 mõõdus Bf110 ja muud sinu lemmikud ka ikka läiajal ilmuvad:)fossiil kirjutas: Aga erinevas mõõdus asjandusi teineteise kõrvale sättida - no ei meeldi lihtsalt, see on puhtalt subjektiivne arvamus, kuid eks see hobindus üks emotsionaalne värk ole...
Enda uutest asjadest ka paari sõnaga. Mul on viimasel ajal käsin eneseohjeldamise pampaania. Selle käigus lubasin end kõvasti tagasi hoida uute asjade ostuga. Sellega olen igati tubli olnud ja kujutage ette veebruari kuus ei ostnud ühtegi uut mudelit!! Läksin isegi nii kaugele et teatud pingutusega sättisin sedasi, et ei käinud isegi Mekkas ühtegi korda sel kuul ja Reinu juurest astusin ka läbi vaid kokkusaamise päeval:)
See siiski ei tähendanud seda, et rõõm uutest asjadest päris olemata jäi. Enne enesepiiranguid tegin mõningad tellimised webis. Ja nii need varem tellitud asjad siis järjest saabusid. Expo raames olen plaaninud paar"väga vajalikku" asja soetada, aga seniks loodan vaikust jätkata. Siinkohal panen viimased saabujad ka ikka kirja
Vicers Wellington Mk1C Trumpeter 1/72 (parim 72 Wellington mis saada, detailne ja puhas plastik)
P38J Droop Snoot MPM 1/72
FRIEDRICHSHAFEN GIII Sierra Scale 1/72 (korralik lisadega vacu, plaanis teha Leedu värvides)
Short Bomber Sierra Scale 1/72 (kah korralik vacu, lihtsalt hakkas meeldima:)
SAAB B-18A kora 1/72 (väga heal tasemel epovalu)
Kugisho P1Y1 GINGA Hasegawa 1/72
Avro Anson MkI Secial Hobby 1/72 (väga heal tasemel täiesti new tooling)
Messerschmitt Me-329 Airmodel 1/72 (väga hea epovalu)
Blohm Voss BV-238 V-1 (töömahukas vacu..80cm siruulatus kui kunagi valmis saab..

Douglas C-124 Globemaster II Airmodel 1/72 ( VÄGA töömahukas vacu ja mitte ka väga väike:)
Mitsubishi K-21 Sally MPM 1/72
Bristol Blenheim Mk I MPM 1/72
Bristol Blenheim Mk IV MPM 1/72 (mõlemad väha heal tasemel uued asjad)
Lisaks veel mõned Airmodeli moonduskitid..Ju-388 V-2(J-1), Tandem Wing Lyander, Junkers Ju-87 D-3 Personel pods.
Niiet kuigi võtan juba rohtu, aga Jämejala jääb minuga hätta ikka vist;)
Kk
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline