Jah see on minu kinnistu, miks küsid, kas soovid ära osta?? Sain selle vanematelt päranduseks ja sellel kohal on üks külgetõmbejõud, ei saa sellest eemal olla, seal on vaikus ja mingit moodi müstiliselt rahustav koht.
Oli samuti plaan see nv. minna, aga tervis ei luba... tahtsin öelda juba ,et kui üksikut pauku ja lendavat saasta näete, siis leidsin midagi, aga lükkub edasi...
Kahjuks ei haaku eriti teemaga, aga Sõrvest ikkagi.
Mingid tegelased varastasid möödunud nädalavahetusel Laadla poe juures olevast kollektsioonist kiivreid ja vb. midagi muud niiet võõrastele poleks vastuvõtt eriti just see laupäev eriti soe olnud...
Olen oma silmaga näinud, mis juhtub kui üks põder hakkas asju sealt kotti toppima ja hästi see talle ei lõppend niiet ei soovita...
-marek- kirjutas:Kahjuks ei haaku eriti teemaga, aga Sõrvest ikkagi.
Mingid tegelased varastasid möödunud nädalavahetusel Laadla poe juures olevast kollektsioonist kiivreid ja vb. midagi muud niiet võõrastele poleks vastuvõtt eriti just see laupäev eriti soe olnud...
Olen oma silmaga näinud, mis juhtub kui üks põder hakkas asju sealt kotti toppima ja hästi see talle ei lõppend niiet ei soovita...
Ma käisin Laadlas eelmisel aastal kaks korda, kordade vahele jäi umbes 5 kuud. Ja pean ka tõdema, et teisel korral oli osa asju kadunud (samas paar atraktsiooni oli ka juures).
Käis ka keegi? Kuidas läks? Selle laadla poe kohta ütleks nii ,et väärt rauda lastake raisku minna ja vargus pole töesti ilus aga ühest nurgast vöib see päästa eseme säilimise ja väärikuse , praegu see lihtsalt üks vanaraua hunnik.
Üritus toimus,vaatamatta skeptikutele...ilm oli ilus ja maaomanikepere tore sõbralik,maa jah oli kohati vesine aga optimiste see ei seganud..päevavalgusele sai toodud hulga pahasid asju...kokkuvõttes oli tore laupäev...tänud pererahvale veelkord!
ivar64 kirjutas:Üritus toimus,vaatamatta skeptikutele...ilm oli ilus ja maaomanikepere tore sõbralik,maa jah oli kohati vesine aga optimiste see ei seganud..päevavalgusele sai toodud hulga pahasid asju...kokkuvõttes oli tore laupäev...tänud pererahvale veelkord!
tähendab probleem lahendatud, tahtsin ka oma abistava käe ulatada.
soadf kirjutas:Käis ka keegi? Kuidas läks? Selle laadla poe kohta ütleks nii ,et väärt rauda lastake raisku minna ja vargus pole töesti ilus aga ühest nurgast vöib see päästa eseme säilimise ja väärikuse , praegu see lihtsalt üks vanaraua hunnik.
Olen ka korra juhuslikult sealt läbi sõitnud, oli jah selline kehv tunne, soadfil täielikult õigus ja ega seal ju ei ole asjadel dublikaate, et paremad on peidus???