Muuseas kui palju maksavad suvalise tanki roomikulülid,ise tahaks osta 2-3 ? Et nagu liivapritsiga ära puhastada ning siis kas kroomida või oksiidiga katta või lihtsalt värvida vms. Kaunis
Raske öelda, see magu rohkem kokkuleppe asi, mina olen saanud enamuse tasuta või siis raua hinnaga, või vahetanud mõne esema vastu...mul tuttav oli Tondil tööl ja seal tuli ehituse käigus välja 15 roomikulüli T-55 omasid, aga kahjuks minu kätte sattus sellest kogusest 5, ülejäänud läksid kuusakoskisse, sest venelasestest töökaaslastes suutsid juba mõned ära nahistada...kahjuks neist mis minuni jõudis 1 oli ideaalses korras ja 3tk olid koos aga masina all kõveraks tõmmanud ...
Sai sõpradega metsas ringi luusitud,ei olnud vaja detektorit käima pannagi:
Ilmselt GAZ-AA või GAZ sõiduauto kütusepaak:
Mingi sõjalinnu detailid,vineeri oli veel küljes:
kanister:
konteiner:
Autojupid tõesti Gaz AA küljest pärit. Bensapaak asus tal esiklaasi ees mootori kohal. Bents voolas vabavoolu teel karpasse. Kas see jupp on üle või otsib uut kodu?
Terv. Jaanus
Lennukijupid on pärit Tooma kandist,päris seal ta alla kukkunud ei saanud olla. Ilmselt oli toodud kuskilt lähedusest.Tean,et kadunud klassijuhataja rääkis allakukkunud lennukist sealkandis ja oli seda ise põlemas näinud.Need jupid võivadki selle lennuki küljest pärit olla.
Mis paaki puutub,siis mul oleks hea meel küll,kui see koha leiaks sobiliku sõiduki küljes.
Kapott oli õnnetuseks täiesti ära roostetanud.
Lennukijupid on pärit Tooma kandist,päris seal ta alla kukkunud ei saanud olla. Ilmselt oli toodud kuskilt lähedusest.Tean,et kadunud klassijuhataja rääkis allakukkunud lennukist sealkandis ja oli seda ise põlemas näinud.Need jupid võivadki selle lennuki küljest pärit olla.
See on siis Villakvere lähistel 20.9.1944 alla tulistatud IL-2