Eks siis näis mis saab...
On sul kindlaid andmeid selle kohta, et need, kes sinu eramaal luba küsimata detektimisega tegelesid, selle teise foorumi liikmed on? Su postitusest võib aru saada, et oma silmaga sa neid ei näinud? Ehk oleksid nii kena ja üritaksid siiski välja selgitada, KES konkreetselt sellise tembuga hakkama said... Iga autojuht pole tingimata roolijoodik, iga jahimees salakütt ega iga detektorist salaja luba küsimata ringikolaja.gnadenlose kirjutas:Ma viin jutu korraks proosalisematele radadele. Nimelt sain täna teada, et piiksuvate masinatega härrasmehed käisid hiljuti ka minule kuuluval kinnistul (vana kõrts) oma harrastust viljelemas. Olles ka ise aktiivne detektorist tahaksin siiski neil meestel pead otsast rebida. Tervisi sinna teise foorumisse, mölakad!
Pole kellelegi põhjust näppu rinnale suruda ja öelda: "Sina tegid!"Manurhin kirjutas:On sul kindlaid andmeid selle kohta, et need, kes sinu eramaal luba küsimata detektimisega tegelesid, selle teise foorumi liikmed on? Su postitusest võib aru saada, et oma silmaga sa neid ei näinud? Ehk oleksid nii kena ja üritaksid siiski välja selgitada, KES konkreetselt sellise tembuga hakkama said... Iga autojuht pole tingimata roolijoodik, iga jahimees salakütt ega iga detektorist salaja luba küsimata ringikolaja.gnadenlose kirjutas:Ma viin jutu korraks proosalisematele radadele. Nimelt sain täna teada, et piiksuvate masinatega härrasmehed käisid hiljuti ka minule kuuluval kinnistul (vana kõrts) oma harrastust viljelemas. Olles ka ise aktiivne detektorist tahaksin siiski neil meestel pead otsast rebida. Tervisi sinna teise foorumisse, mölakad!
No näed. Jõudsimegi asja tuumani. Ei midagi isiklikku, aga tolle teise foorumi liikmed (mina nende hulgas) tunnevad ennast lihtsalt pisut ebameeldivalt, et justkui neid kõiki kollektiivselt süüdistatakse.gnadenlose kirjutas:
Pole kellelegi põhjust näppu rinnale suruda ja öelda: "Sina tegid!"Meil on demokraatlik riigikord ja võin ise süüdi jääda.
Ma saan aru, et asja tuum antud juhul nagu pigem siiski kusagil mujal, täpsemalt siis Gnadenlose lause teises pooles. "Meil on demokraatlik riigikord ja võin ise süüdi jääda"...Sellel teemal siin foorumis ka juba päris palju sõna võetud, mis puudutab nimede avalikustamist etc.Manurhin kirjutas:No näed. Jõudsimegi asja tuumani. Ei midagi isiklikku, aga tolle teise foorumi liikmed (mina nende hulgas) tunnevad ennast lihtsalt pisut ebameeldivalt, et justkui neid kõiki kollektiivselt süüdistatakse.gnadenlose kirjutas:
Pole kellelegi põhjust näppu rinnale suruda ja öelda: "Sina tegid!"Meil on demokraatlik riigikord ja võin ise süüdi jääda.
Nii, et see mees on siis teada? Ja on selle teise foorumi liige? Äkki olekski pidanud talle seda seal teises foorumis ütlema? Mitte lajatama siit, et kõik te olete mölakad.gnadenlose kirjutas: siis tahtsingi lihtsalt avalikult mõne mehe (kes alati kuulutab, et käib eramaadel vaid omaniku loal) südametunnistusele koputada.
Kas ei ole tegu vähekese imeliku sõnakasutusega, kui eesmärgiks on kellegi südametunnistusele koputada?gnadenlose kirjutas:Ma viin jutu korraks proosalisematele radadele. Nimelt sain täna teada, et piiksuvate masinatega härrasmehed käisid hiljuti ka minule kuuluval kinnistul (vana kõrts) oma harrastust viljelemas. Olles ka ise aktiivne detektorist tahaksin siiski neil meestel pead otsast rebida. Tervisi sinna teise foorumisse, mölakad!
Gnadenlose sõnakasutus on inimlikust aspektist täiesti mõistetav...Mind ennast tabas samasugune "raevupuhang" nii paar-kolm aastat tagasi, mil sain teada minu isa sünnikodu küla kultus- ja jaanitulepaigal kaevetöid teostanud "härrasmeeste" nimed. Esimene reaktsioon oli teadagi mis, kuid siis lugesin kümneni ning omakohus jäi vähemasti seekord ära. Olles Eesti Vabariigi seadusi austav kodanik, andsin kõik vajaliku informatsiooni üle konkreetsetele instantsidele...Aga vihale ajas ikka küll kui mingid konksninad mündi- ja hõbedahulluses kaotavad igasuguse mõistuse, keerates segamini ka ettejuhtuvad vabadussõja aegsed luustikud. Neid inimesteks nimetada on vist nagu palju tahetud või kuidas...vetevana kirjutas: Kas ei ole tegu vähekese imeliku sõnakasutusega, kui eesmärgiks on kellegi südametunnistusele koputada?
Huvitav huvitav...Kas ei ole antud juhul tegemist kahestunud isiksusega?Mil.netis siis seadusekuulekas detektorist gnadenlose ja detektoristide foorumis vastavalt mölakas divine...Leian,et see ei olnud sinust ilus kõiki mölakateks sõimata,kusjuures omad ise selles foorumis kontot.Kui on ikkagi konkreetsetele inimestele miskit ette heita,ära lajata kõigile ühe puuga vaid jää konkreetseks.Mitu kuud oleme siin teemas nämmutanud sellest,et tuleb teha vahet seadusekuulekal ja mitteseadusekuulekal detektoristil ja siis keerad sina kõik pea peale.Mina ei tunne sind isiklikult ja pole kuu aega detektorit käes hoidnud aga nüüd järsku olen ma mölakas...Kui on hingel valus,kisenda parem kaevu,mitte ära ela oma viha kõigi peal välja.Ja kui teevad liiga siis number on 110.gnadenlose kirjutas:Ma viin jutu korraks proosalisematele radadele. Nimelt sain täna teada, et piiksuvate masinatega härrasmehed käisid hiljuti ka minule kuuluval kinnistul (vana kõrts) oma harrastust viljelemas. Olles ka ise aktiivne detektorist tahaksin siiski neil meestel pead otsast rebida. Tervisi sinna teise foorumisse, mölakad!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist