Puhka rahus,Metallidetektor...
Mina isiklikult ei arva midagi sellisest käitumisest,et lasen aga haavlitega rahva pihta-küll ehk mõni mölakas kah pihta saab...Detektoristide foorumi liikmena tahaksin teada,kes siis need pätid on,kes gnadenlose kinnistul käisid?Arvan,et selle koha pealt järgneb vaikus.Katjale-Ei tunne ennast samuti mölakas olevat aga ei salli kui nimesid nimetamata teisest foorumist süüdlasi otsitakse.Mina näen seda,kui püüet ammuse solvumise eest kätte maksta.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Westland, ma ei tunne, et peaksin sinu või kellegi teise käest millegi eest vabandust paluma ja ei pea ma ka kellelgi aru andma, mis nimede all ma erinevates foorumites osalen. Siin hargneb jälle see juhtum, kus osa inimesi selgelt asjata üle reageerib.
Kui keegi mõnest paljudest internetifoorumitest ennast solvatuna tunneb, siis soovitan talle sama, mida siin varmalt mulle soovitati: anna asi kohtukullile pureda!
Kui keegi mõnest paljudest internetifoorumitest ennast solvatuna tunneb, siis soovitan talle sama, mida siin varmalt mulle soovitati: anna asi kohtukullile pureda!
Гив Ми Мани
MargusM kirjutas:
Ja mis sõnakasutusse puutub, siis Teie kõnepruuk seal kõrvalfoorumis (kui juba andmiseks läks
), kus kommenteerite Gnadenlose poolt kirjutet, pole ka teab mis tsiviliseeritud...Seda võib suisa ähvardusena võtta...
Tsiteerin: "Asi vajaks pisuke uurimist, kui vend umbmäärast laimu edasi külvab, siis...
"
Kuigi jah, mõne sealse suuvoodriga võrreldes arenguruumi jagub...[/quote]
Pole olnud plaanis tüli kitkuda aga umbmäärased (lahmivad) süüdistused hakkavad mulle eos vastu... mis aga kellegi kõnepruuki puudutab, siis Teie olete kindlasti see õige mees tsiviliseeritud kõnepruugist rääkima
Ja mis sõnakasutusse puutub, siis Teie kõnepruuk seal kõrvalfoorumis (kui juba andmiseks läks

Tsiteerin: "Asi vajaks pisuke uurimist, kui vend umbmäärast laimu edasi külvab, siis...

Kuigi jah, mõne sealse suuvoodriga võrreldes arenguruumi jagub...[/quote]
Pole olnud plaanis tüli kitkuda aga umbmäärased (lahmivad) süüdistused hakkavad mulle eos vastu... mis aga kellegi kõnepruuki puudutab, siis Teie olete kindlasti see õige mees tsiviliseeritud kõnepruugist rääkima

Teie olete aga kohe kindlasti see mees, kelle kirjutised ühes teises foorumis seadusekuulekusest pakatavadvetevana kirjutas: Teie olete kindlasti see õige mees tsiviliseeritud kõnepruugist rääkima

Tsiteerin:
Kike: Wed Feb 06, 2008 7:32 pm
…Kui taluperemees loeb maalehest et naaber küla Lembitul paar asjahuvilist luba küsides tema põlla pealt rahapaja leidsid ja see õigetesse kätesse sai toimetatud, tekib ikka uudisimu et tea kas minu põlla peal ka aare võib olla. See uudisimu lubabki meid põllu peale.
Vetevana: Wed Feb 06, 2008 9:19 pm
Muidu päri aga fraas "õigetesse kätesse toimetatud" kisub mul vägisi suunurgad üles

Käed eemale muinaspärandist!!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
ma ei saa üldse aru mis siin vaielda songiti songitakse praegu songitakse ka edaspidi ma mõtlen eramaad ei näe probleemi
kogenud omal nahal
see umbes KASS ÄRA HIIRTEL PIDU
lahtiste penide kohta krundil ilma aiata nii palju võib nii juhtuda et pe..e peal pole karvu nii palju kui pead maksma huvitist.
kogenud omal nahal

see umbes KASS ÄRA HIIRTEL PIDU
lahtiste penide kohta krundil ilma aiata nii palju võib nii juhtuda et pe..e peal pole karvu nii palju kui pead maksma huvitist.

Ja Teie jälle oma ala meister demagoogia vallastMargusM kirjutas:Teie olete aga kohe kindlasti see mees, kelle kirjutised ühes teises foorumis seadusekuulekusest pakatavadvetevana kirjutas: Teie olete kindlasti see õige mees tsiviliseeritud kõnepruugist rääkima![]()
Tsiteerin:
Kike: Wed Feb 06, 2008 7:32 pm
…Kui taluperemees loeb maalehest et naaber küla Lembitul paar asjahuvilist luba küsides tema põlla pealt rahapaja leidsid ja see õigetesse kätesse sai toimetatud, tekib ikka uudisimu et tea kas minu põlla peal ka aare võib olla. See uudisimu lubabki meid põllu peale.
Vetevana: Wed Feb 06, 2008 9:19 pm
Muidu päri aga fraas "õigetesse kätesse toimetatud" kisub mul vägisi suunurgad üles![]()
![]()

Mul on kõva tahtmine see teema lukku lüüa!
Asjalikust mõttevahetusest on asi kaugel, pea igas postituses isiklikud rünnakud või solvangud. Kui kellegil on suur sund omavahel arveid klaarida, tehke seda privasõnumitega või väljaspool militaarneti foorumi.

Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
mul on oma retkedel jällegi kaasa mu saksa lambakoer kes võtab metsas mul silma peal hoidmist vägagi tõsiselt ja üldjluhul võtavad kurjade kavatsustega maaomanikud kiiresti mõistuse pähe ja saavad lõpuks aru et tegemist inimesega kes tegeleb lihtsalt oma hobiga ja ei kahjusta kuidagi nende valdusi.
ja veel kümnete ja kümntete hektarite omanikud,kui te nimetate oma 25-hektarist maad oma HOOVIKS ja seal käimist OMA HOOVI TUNGIMISEKS siis tõesti , minge ravile.
ja veel kümnete ja kümntete hektarite omanikud,kui te nimetate oma 25-hektarist maad oma HOOVIKS ja seal käimist OMA HOOVI TUNGIMISEKS siis tõesti , minge ravile.
- kaerakala
- Uudistaja
- Kontakt:
mingi eriline frukt...ta nagu ei mäletakski, et siin kõiki mölakateks sõimasgnadenlose kirjutas:Westland, ma ei tunne, et peaksin sinu või kellegi teise käest millegi eest vabandust paluma ja ei pea ma ka kellelgi aru andma, mis nimede all ma erinevates foorumites osalen. Siin hargneb jälle see juhtum, kus osa inimesi selgelt asjata üle reageerib.
Vanaemale maitsevad porgandid...keedetuna:)
Mis vetevana ütlemisse puutub siis kolme punkti järgi võib igaüks mõelda oma rikutuse tasemel. Näiteks.... katsume kintse karvaseid
Ma olen tähele pannud, et hoopis vastaspool on ülemeelikuks läinud, kutsudes selges eesti keeles kedagi maha laskma või koeri kallale ajama. Tore on muidugi lihtsameelstele seda soovitada, kuid kas keegi teist hakkab pärast neile vangimajja pakke saatma! Nii palju siis tsiviliseeritud kõnepruugist!

Ma olen tähele pannud, et hoopis vastaspool on ülemeelikuks läinud, kutsudes selges eesti keeles kedagi maha laskma või koeri kallale ajama. Tore on muidugi lihtsameelstele seda soovitada, kuid kas keegi teist hakkab pärast neile vangimajja pakke saatma! Nii palju siis tsiviliseeritud kõnepruugist!
...Demagoogid on siiski pigem vast need, kes suurt osa detektoriste ühes teises foorumis kõikvõimalike muinasjuttudega lollitavad: a' la meie ei käi kaitsealustel objektidel ega eramaadel (ilma luba küsimata!). Rääkigu seda oma vanaemale kui tahavad! Alles hiljaaegu koperdasid viis teie tuututajat ühel ...maakonna kaitsealusel objektil nr... ja ei niitnud seal teps mitte heina. Nimed jäägu siinkohal nimetamata, kuid nende teadasaamine pole Teie jaoks eriti suur kunstvetevana kirjutas:Ja Teie jälle oma ala meister demagoogia vallast

Viimati muutis Arheoloog, 31 Mär, 2008 22:53, muudetud 1 kord kokku.
Käed eemale muinaspärandist!!!
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Mina rääkisin konkreetselt oma taluõuest, kus nagu needus ka üks iidvana kõrts lösutab ja see tõmbab igasugu kabajantsikuid ligi nagu lehmakook kärblaseid. Nagu keegi tabavalt märkis: kassid ära, hiirtel pidu! Minu arust on küüniline hakata rääkima sellest, kust algab inimese õu ja kus see lõppeb. Minu maa, rohkem pole siin midagi arutada! Tahad siin oma hobiga tegelda, küsi luba ja asi ants, pole vaja laiata ega kiruda.ludvig kirjutas: ja veel kümnete ja kümntete hektarite omanikud,kui te nimetate oma 25-hektarist maad oma HOOVIKS ja seal käimist OMA HOOVI TUNGIMISEKS siis tõesti , minge ravile.
Гив Ми Мани
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline