Puhka rahus,Metallidetektor...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Tervisi sinna teise foorumisse, mölakad!

Millest nii palju kära? Tervisi saadeti ju mölakatele, miks te ennast puudutatuna kõik tunnete?
Mul ka teises foorumis konto ja loen vahest, aga ma ennast küll nüüd mölakaks sõimatuna ei tunne.
Westland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Westland »

Mina isiklikult ei arva midagi sellisest käitumisest,et lasen aga haavlitega rahva pihta-küll ehk mõni mölakas kah pihta saab...Detektoristide foorumi liikmena tahaksin teada,kes siis need pätid on,kes gnadenlose kinnistul käisid?Arvan,et selle koha pealt järgneb vaikus.Katjale-Ei tunne ennast samuti mölakas olevat aga ei salli kui nimesid nimetamata teisest foorumist süüdlasi otsitakse.Mina näen seda,kui püüet ammuse solvumise eest kätte maksta.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Westland, ma ei tunne, et peaksin sinu või kellegi teise käest millegi eest vabandust paluma ja ei pea ma ka kellelgi aru andma, mis nimede all ma erinevates foorumites osalen. Siin hargneb jälle see juhtum, kus osa inimesi selgelt asjata üle reageerib.

Kui keegi mõnest paljudest internetifoorumitest ennast solvatuna tunneb, siis soovitan talle sama, mida siin varmalt mulle soovitati: anna asi kohtukullile pureda!
Гив Ми Мани
valloon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas valloon »

Kui keegi peaks minu eramaale ronima, siis on mul nende jaoks 2 hästi suurt ja kurja koera ja las siis vastutavad ise oma teo eest. Iga mölaka pärast 110 valida, siis ei saagi politsei enam roolijoodikuid püüda, vaid peavad meie kinnisvara kaitsma.
Kes ajalugu ei mäleta,elab tulevikuta.
vetevana
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas vetevana »

MargusM kirjutas:
Ja mis sõnakasutusse puutub, siis Teie kõnepruuk seal kõrvalfoorumis (kui juba andmiseks läks :twisted:), kus kommenteerite Gnadenlose poolt kirjutet, pole ka teab mis tsiviliseeritud...Seda võib suisa ähvardusena võtta...
Tsiteerin: "Asi vajaks pisuke uurimist, kui vend umbmäärast laimu edasi külvab, siis... :twisted:"
Kuigi jah, mõne sealse suuvoodriga võrreldes arenguruumi jagub...[/quote]

Pole olnud plaanis tüli kitkuda aga umbmäärased (lahmivad) süüdistused hakkavad mulle eos vastu... mis aga kellegi kõnepruuki puudutab, siis Teie olete kindlasti see õige mees tsiviliseeritud kõnepruugist rääkima :wink:
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

vetevana kirjutas: Teie olete kindlasti see õige mees tsiviliseeritud kõnepruugist rääkima :wink:
Teie olete aga kohe kindlasti see mees, kelle kirjutised ühes teises foorumis seadusekuulekusest pakatavad :wink:

Tsiteerin:

Kike: Wed Feb 06, 2008 7:32 pm
…Kui taluperemees loeb maalehest et naaber küla Lembitul paar asjahuvilist luba küsides tema põlla pealt rahapaja leidsid ja see õigetesse kätesse sai toimetatud, tekib ikka uudisimu et tea kas minu põlla peal ka aare võib olla. See uudisimu lubabki meid põllu peale.

Vetevana: Wed Feb 06, 2008 9:19 pm
Muidu päri aga fraas "õigetesse kätesse toimetatud" kisub mul vägisi suunurgad üles :lol: :lol: :lol:
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
rgd555
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas rgd555 »

ma ei saa üldse aru mis siin vaielda songiti songitakse praegu songitakse ka edaspidi ma mõtlen eramaad ei näe probleemi
kogenud omal nahal
:(
see umbes KASS ÄRA HIIRTEL PIDU

lahtiste penide kohta krundil ilma aiata nii palju võib nii juhtuda et pe..e peal pole karvu nii palju kui pead maksma huvitist. :(
vetevana
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas vetevana »

MargusM kirjutas:
vetevana kirjutas: Teie olete kindlasti see õige mees tsiviliseeritud kõnepruugist rääkima :wink:
Teie olete aga kohe kindlasti see mees, kelle kirjutised ühes teises foorumis seadusekuulekusest pakatavad :wink:

Tsiteerin:

Kike: Wed Feb 06, 2008 7:32 pm
…Kui taluperemees loeb maalehest et naaber küla Lembitul paar asjahuvilist luba küsides tema põlla pealt rahapaja leidsid ja see õigetesse kätesse sai toimetatud, tekib ikka uudisimu et tea kas minu põlla peal ka aare võib olla. See uudisimu lubabki meid põllu peale.

Vetevana: Wed Feb 06, 2008 9:19 pm
Muidu päri aga fraas "õigetesse kätesse toimetatud" kisub mul vägisi suunurgad üles :lol: :lol: :lol:
Ja Teie jälle oma ala meister demagoogia vallast :wink:
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Mul on kõva tahtmine see teema lukku lüüa! :evil: Asjalikust mõttevahetusest on asi kaugel, pea igas postituses isiklikud rünnakud või solvangud. Kui kellegil on suur sund omavahel arveid klaarida, tehke seda privasõnumitega või väljaspool militaarneti foorumi.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Lgp. Troll, ärge teemat lukku pange, kustutage lihtsalt ebasobivad postid, kui võimalik. Luban ennast parandada :oops:
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

mul on oma retkedel jällegi kaasa mu saksa lambakoer kes võtab metsas mul silma peal hoidmist vägagi tõsiselt ja üldjluhul võtavad kurjade kavatsustega maaomanikud kiiresti mõistuse pähe ja saavad lõpuks aru et tegemist inimesega kes tegeleb lihtsalt oma hobiga ja ei kahjusta kuidagi nende valdusi.
ja veel kümnete ja kümntete hektarite omanikud,kui te nimetate oma 25-hektarist maad oma HOOVIKS ja seal käimist OMA HOOVI TUNGIMISEKS siis tõesti , minge ravile.
Kasutaja avatar
kaerakala
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kaerakala »

gnadenlose kirjutas:Westland, ma ei tunne, et peaksin sinu või kellegi teise käest millegi eest vabandust paluma ja ei pea ma ka kellelgi aru andma, mis nimede all ma erinevates foorumites osalen. Siin hargneb jälle see juhtum, kus osa inimesi selgelt asjata üle reageerib.
mingi eriline frukt...ta nagu ei mäletakski, et siin kõiki mölakateks sõimas
Vanaemale maitsevad porgandid...keedetuna:)
Q
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Q »

Mis vetevana ütlemisse puutub siis kolme punkti järgi võib igaüks mõelda oma rikutuse tasemel. Näiteks.... katsume kintse karvaseid :wink:
Ma olen tähele pannud, et hoopis vastaspool on ülemeelikuks läinud, kutsudes selges eesti keeles kedagi maha laskma või koeri kallale ajama. Tore on muidugi lihtsameelstele seda soovitada, kuid kas keegi teist hakkab pärast neile vangimajja pakke saatma! Nii palju siis tsiviliseeritud kõnepruugist!
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

vetevana kirjutas:Ja Teie jälle oma ala meister demagoogia vallast :wink:
...Demagoogid on siiski pigem vast need, kes suurt osa detektoriste ühes teises foorumis kõikvõimalike muinasjuttudega lollitavad: a' la meie ei käi kaitsealustel objektidel ega eramaadel (ilma luba küsimata!). Rääkigu seda oma vanaemale kui tahavad! Alles hiljaaegu koperdasid viis teie tuututajat ühel ...maakonna kaitsealusel objektil nr... ja ei niitnud seal teps mitte heina. Nimed jäägu siinkohal nimetamata, kuid nende teadasaamine pole Teie jaoks eriti suur kunst :wink: Kaks härrat tutvustasid end ühes teises kohas isegi arheoloogidena, kellel on olemas kõikvõimalikud kooskõlastused ja tegid seejärel "puhta töö", ega pidanud paljuks ka oma isiklikku mobiili numbrit muuseumi telefoni numbri pähe maha jätta. Et kui peaks veel midagi välja tulema...Niipalju siis demagoogiast :twisted:
Viimati muutis Arheoloog, 31 Mär, 2008 22:53, muudetud 1 kord kokku.
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

ludvig kirjutas: ja veel kümnete ja kümntete hektarite omanikud,kui te nimetate oma 25-hektarist maad oma HOOVIKS ja seal käimist OMA HOOVI TUNGIMISEKS siis tõesti , minge ravile.
Mina rääkisin konkreetselt oma taluõuest, kus nagu needus ka üks iidvana kõrts lösutab ja see tõmbab igasugu kabajantsikuid ligi nagu lehmakook kärblaseid. Nagu keegi tabavalt märkis: kassid ära, hiirtel pidu! Minu arust on küüniline hakata rääkima sellest, kust algab inimese õu ja kus see lõppeb. Minu maa, rohkem pole siin midagi arutada! Tahad siin oma hobiga tegelda, küsi luba ja asi ants, pole vaja laiata ega kiruda.
Гив Ми Мани
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline