"Võitlus" 3.VII.1933
Kood: Vali kõik
Eks ole ammugi omal nahal tuvastatud, et kõige suurem "maavara" on lollus, kusjuures taastuv! Järjekordne tõestus.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Anname oma panuse eestikeelsele kirjasônale ja MÔTLEMISELE !!!!
Ma olen ammu tähele pannud, et nn uusvapsid elavad mingis enda poolt välja mõeldud fantaasiamaailmas, kus asjad on nii, nagu nad tahavad, et need oleksid, mitte aga nii, nagu nad tegelikult olid. Võta siis nüüd teatavaks, et mingeid riigivanema valimisi ei olnud.Ja rahva valdav enamus nende seljataga ka oli, sest Larka sai riigivanema valimistel üksi rohkem hääli, kui vastaskandidaadid kokku!
Kirjutasid otse ajalehe "Võitlus" esiküljelt maha? Igatahes urratavariši!Kuid nad ei kasutanud seda juhust, sest nende eesmärk polnud mitte VÕIMULE SAADA, nagu Pätsul ja teistel, vaid rahva hääl tõeliselt maksma panna.
Ma keeldun uskumast, et Tartus käinutele joodud alkohol pöördumatuid kahjustusi suudaks tekitada. Paraku paljude ajaloolaste jäärapäine kinnihoidmine "vaikiva ajastu" aegsest ajaloonägemusest, paneb vägisi vastupidist uskuma. Kindlasti mugavam on lällutada ammu teada ja "tõestadud faktidel", kui tulla lagedale mõne uudse ja tõestamist vajava, kuid adekvaatsema uurimusega. Kindlasti me teame, kuidas "vaikival ajastul" kirjutati koguteoseid Vabadussõjast, kus väeosad sõdisid ilma juhtideta, sest need juhid olid valitsevale Pätsu klikile ebasobivad, nimelt vabadussõjalased.5. märts - linna-, alevi- ja vallavalitsustes avati valimispunktid, kus sai anda toetusallkirju riigivanemakandidaatidele. Kandidaatidena olid üles seatud:
Põllumeeste Kogude poolt – Konstantin Päts
Rahvuslik Keskerakond ja Asunike Koondis – Johan Laidoner
Eesti Sotsialistlik Tööliste Partei – August Rei
Eesti Vabadussõjalaste Liit – Andres Larka
Kindel on kõige selle juures ainult üks asi: sina nüüd küll midagi ei tea.Kindlasti me teame, kuidas "vaikival ajastul" kirjutati koguteoseid Vabadussõjast, kus väeosad sõdisid ilma juhtideta, sest need juhid olid valitsevale Pätsu klikile ebasobivad, nimelt vabadussõjalased.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline