Saksa käsigranaadi " Stielhandgranate 24 " tühi ko

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TigeSiil »

Hästi said :lol:
Olen ka pea alati Kurtnas kohal olnud ja seal ikka tunduvalt korralikumaid hindu näinud :lol:
Loomulikult ei kavatse ma siin kedagi hinnaga surnuks lüüa, seepärast eelistangi vahetusvariante, et rahaline arvestamine selline kahtlane...pealegi raha tuleb ja läheb, aga lelud jäävad :lol:
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Miks saksa killuvöö pole pildile jäänud?
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

kurtnas sai venelastega ja lätlastega kaubelda ning hindu alla. aga ükski eestlane hindu alla ei lasknud. Näiteks betoonmiin eestlastel 150 , aga venkudelt sain kätte 55. Markovka eesti 160, aga venkudelt 60. ühelt venkult ostsin 3 miinipildujamiini 350 kokku, eestlstel roostes käkk 260tk
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Nõustun täiesti sellega et Vene ja Läti kaupmehed on vähe mõistlikumad hindade kujundamisel.Ehe näide sellest on praegu see et wehrmacht-marketenderi lehel küsitakse kaika varre eest 1500 krooni,täitsa müstiline hind.Sügisel ostsin Kurtnast erinevate Vene kaupmeeste käest 4vart.Hinnad jäid kõik 100 ja 200 krooni vahele.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Nõus ja selle pärast ma parem väldingi rahanumbritega tegelemist :lol:
Ja kui rahaliseks peakski minema, siis ma arvan, et seda moona ei ole just niipalju liikvel kui miinipilduja miine(mul neid ka veel ..nii 120, kui ka 80-81mm-seid), markovkasid(mis ka ju tegelikult MP miinid) või siis käsigranaate(samuti olemas ja kahjutud). Nonde müügiga ei kavatsegi algust teha, sest neid kõik metsad täis, igaüks võib endale ise otsida :)

Aga alati võib venkude ja lätlaste käest neid väiksekaliibrilisi mürske küsida, saab soodsalt ;) Mul nad süüa ei küsi ja seisavad rahulikult vajadusel teise 8 aastat veel :lol: Kel aga huvi millegi vastu vahetada, saab alati rääkida. Kui raha jutt, siis tehke konkreetsed pakkumised ja kui keegi mingit vahetust selleks ajaks pakkunud ei ole, siis võib mõelda ka rahale :) Nii lihtne ongi!
ictta
Liige
Kontakt:

selge jään ootama, kuna märgipede pole, siis pole midagi vastu pakkuda. ise olen rohkem hülsi- ja padrunipede
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Irwww, eks meil kõigil ole omad nõrkused :lol:

Mille vastu konkreetselt huvi on muidu. Ehk annab vastu tulla ja rahalise lahenduse peale mõelda 8) Öeldakse ju et rääkida tuleb...aga hästi tuleb rääkida :D
ictta
Liige
Kontakt:

huvitavad muidu paar erinevat väikesmat junni
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Seal on kaheksast kuus erinevat varianti. Need mul ise välja kaevatud ja puhastatud. Tegemist peaks minu andmetel olema laeva pardakahuri moonaga, millega lasti mõnedel andmetel lähenevaid allveelaevu(kahtlen veidi arvestades, millal alveelaevad tekkisid), torpeedosid või teisi aluseid. Mõnede allikate kohaelt tegu 18.saj lõpupoolse moonaga. Enamikul korralikud markeeringud, kuid kuna hetkel neil ligi ei ole, siis ei saa vaadata ega pilte teha :(

Ma arvan, et 250.- tükk on õiglane hind, millega olen nõus loobuma. Soovitavalt müüksin kogu komplekti koos..sel juhul. Saab ka hinnas kaubelda.
ictta
Liige
Kontakt:

hind on kõva, aga ootan kurtna ära ja vaatan mis seal toimub. peale seda võibolla ehk läheb ka äriks
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

OK :)
Eks nendega ole vaeva ka nähtud :) Ma arvan, et ma ise seda kola kurtnale vedada ei viitsi, kuigi vahepeal selline mõte oli :)

Eks ma vaata ka kurtnal ringi ja ehk korrigeerin isegi hindu(ükskõik kummale poole), kui asjad enne minema ei lähe :)
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Rääkisid 81mm saksa miinipilduja miinidest.Mõned küsimused siis on nad kindlalt deaktiveeritud? Kas on värvi säilinud?Kas fotosid saaks näha?
max72
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas max72 »

Saatsin uued pildid meilie.
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

TigeSiil kirjutas:Seal on kaheksast kuus erinevat varianti. Need mul ise välja kaevatud ja puhastatud. Tegemist peaks minu andmetel olema laeva pardakahuri moonaga, millega lasti mõnedel andmetel lähenevaid allveelaevu(kahtlen veidi arvestades, millal alveelaevad tekkisid), torpeedosid või teisi aluseid. Mõnede allikate kohaelt tegu 18.saj lõpupoolse moonaga. Enamikul korralikud markeeringud, kuid kuna hetkel neil ligi ei ole, siis ei saa vaadata ega pilte teha.
Hotchkissi kiirlaskekahuri mürsud. Ikka 19. sajandi lõpust - 20. algusest. Vene mereväe markeeringutega?
Hotchkissi kahureid kasutati maailmas laialdaselt, laevadest tankideni. Iga maa moonal olid teatud erinevused.
Laevadel kasutati 37 mm Hotchkissi traalitud miinide, torpeedopaatide ja kõikvõimalike muude sihtmärkide vastu. Samuti suurekaliibriliste suurtükkide õppalaskmistel kas tavalises siserauas või siis õppelaskudes, milles oli 37 mm siseraud. Seega said komendorid samaaegselt ka suurtüki laadimist harjutada.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Täpselt nii oligi...kunagi ammu lugesin nende kohta, aga täpset aega ei mäletanud. Samuti ei tulnud tootja kirjapilt täpselt meelde, seega ei hakanud üldse toppimagi :)

Tänud EOD-le, täpsustuste eest :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist