Lahingmoon kogumis luba?

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Lahingmoon kogumis luba?

Postitus Postitas renx90 »

Kus kohas seda luba muidu teha saab ja kui vana peab olema ning mis tingimused ette seatakse?
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
oll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oll »

kohalikus politseijaoskonnas lubadesüsteemis ja tingimused pea samad mis relvaloa omandamisel, et ei ole süüdimõistetud kurjategija jne.
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

ja mis kaliibrist kaliibrini võib koguda?
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

koguda ei tohi ainult lõhke- ja süütekuule
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Selline situatsioon, et leiad mõne huvitava padruni ja tahad neid oma kollektsiooni lisada- kas sellisel puhul peab hakkama jällegi paberitega jooksma?
Kui on probleem, tõmba lõuga
Eedik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Eedik »

Äkki keegi paneks mõne lingi kus sellest teemast täpsemalt juttu?
oll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oll »

ei ole asi nii keeruline, kui juba paberid tehtud siis enam iga padruniga kuhugi joosta vaja ei ole, lisad kogusse ja korras. Sama luba annab õiguse poest oma kollektsiooni tarvis padruneid osta ning erinevalt relvadest laskemoona ei kanta loale sisse, arvel on kollektsioon mitte iga padrun eraldi. Aga mis on kollektsioon lugege relvaseadusest ise.
ictta
Liige
Kontakt:

keelatud lõhke- ja süütekuulid
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

kas padrunid f]ivad olla siis elusad
oll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oll »

elusad ikka! milleks muidu vaja asja registreerida? Poest ostad ju selle loa alusel padruni, ega sa seda siis lammutama hakka
Kasutaja avatar
surm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas surm »

Lahinguväljalt leitud padrun (roostes, halvasti säilinud jms) läheb ka selle alla või on ka loa olemasolu korral keelatud neid omada ?
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

mis koguses neid võib muidu omada?
ictta
Liige
Kontakt:

kogust pole märgitud.
alex
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alex »

õieti on see päris kentsakas et loa alusel võib koguda moona aga seda arvele ei võeta. usu et politsei ühel päeval ikkagi reguleerib selle kuidagi(kuigi see on kaunis tülikas võtta üksikuid padruneid arvele) nii et passige peale - ühel päeval tekib seadusesse parandus et iga padrun peab arvel olema ja kui seda tähele ei pane on pahandus lähedal. Kusil muus teemas oli sellest juttu et ootamatult parandati relvaseadust nii et relvaks hakati lugema alates 1870 toodetut endise 1890nda asemel. Ma ei tea kas on juba juhtunud aga potensiaalselt osutusid selle muutusega täiesti legaalseid asju omavad kodanikud ühe suletõmbega kurjategijateks.
ictta
Liige
Kontakt:

küsisin seal sama, et mõnel pätil salajane relv kodus ja läheb ostab selle loaga oma relvale padruneid. ei osatud selle peale midagi öelda. samuti ei osatud öelda mis koguses ma ühesuguseid padruneid osta võin.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline