Heino Jalakas
Heino Jalakas
Heino oli tore poiss, aga mul on tekkinud kahtlused temast kirjutatu osas,
kogu lugu tundub väga segane.
Targemad pead oskavad kindlasti seda pikka juttu parandada?
http://kultuur.elu.ee/ke477_pitka.htm
kogu lugu tundub väga segane.
Targemad pead oskavad kindlasti seda pikka juttu parandada?
http://kultuur.elu.ee/ke477_pitka.htm
Si vis pacem, para bellum.
Heino Jalakas
Heino kirjutab palju Laamann`ist.
Mina ei leia, või ei oska leida, temast midagi.
Foorumi targad, aidake.
Mina ei leia, või ei oska leida, temast midagi.
Foorumi targad, aidake.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Selline raamat on ka olemas:
Autor Laamann, Paul, 1892-?
Pealkiri Ühe Eesti ohvitseri elutee ja sõjamälestused : Paul Laamann, reserv-kapten, Vabadussõjaaegse kitsarööpalise soomusrongi nr. 2 ülem / [koostaja Evy Laamann Kalbus]
Ilmunud [Tartu] : E. Laamann Kalbus, 2001 ([Tartu] : Greif)
Märkused Raamat sisaldab ka: Elmar Samson jutustab Pitka-Laamanni võitlusgrupi saatusest. - 1973. kodumaal taadi jälgi otsimas / Evy Laamann Kalbus
Pealkiri Ühe Eesti ohvitseri elutee ja sõjamälestused : Paul Laamann, reserv-kapten, Vabadussõjaaegse kitsarööpalise soomusrongi nr. 2 ülem / [koostaja Evy Laamann Kalbus]
Märkused Raamat sisaldab ka: Elmar Samson jutustab Pitka-Laamanni võitlusgrupi saatusest. - 1973. kodumaal taadi jälgi otsimas / Evy Laamann Kalbus
Oot-oot, raamatuid otsides vaadake ikka ESTER-it. Vihjeks, selle mehe kohta on ju ilmunud lausa elulugu, võtke ja lugege.Reppin kirjutas:Selline raamat on ka olemas:
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Olen algaja arvutikasutaja
. Kas saaksid täpsemalt öelda, millisest raamatust jutt? "Tõde ei põle tuleski" (1993) ja selle täiendatud trüki "Ühe Eesti ohvitseri elutee ja sõjamälestused" (2001) kõrval muidugi.
Laidoneri muuseumi koostatatavas Pitka-raamatus kas mitte Hiio või Pihlau ei peaks kirjutama Laamanist, aga võib-olla mäletan valesti.
Laidoneri muuseumi koostatatavas Pitka-raamatus kas mitte Hiio või Pihlau ei peaks kirjutama Laamanist, aga võib-olla mäletan valesti.
Noo-jah, Estoloog teab ju kõike ja üle vaadates selgus, et plärtsusin liiga. Raamatud need ikka, mida Estoloog ja Reppin juba nimetanud. Vabandan infomüra pärast.Estoloog kirjutas:Olen algaja arvutikasutaja. Kas saaksid täpsemalt öelda, millisest raamatust jutt? "Tõde ei põle tuleski" (1993) ja selle täiendatud trüki "Ühe Eesti ohvitseri elutee ja sõjamälestused" (2001) kõrval muidugi.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Heino Jalakas
Suurimad tänud!
Sain teiepoolt soovitatud raamatud täna "Raamatukoist" kätte.
Sain teiepoolt soovitatud raamatud täna "Raamatukoist" kätte.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist