Osprey

Raamatud, ajakirjad, muud trükis ilmunud materjalid. Filmid. Webilehed. Muud kohad kust infot ammutada...
arvolv
Liige
Kontakt:

Tänan väga Osprey raamatute eest.

Postitus Postitas arvolv »

Lgp. Miramax;

Tänan väga nende Osprey raamatute eest. Ma leidsin mittu Osprey raamatut, mida ma lugeda tahtsin.

Palun lubage et ma Teie käest ka küsin - on Teil juhuslikult mõned Poola/Saksa/Tsehhi/Ukraina/Vene kirjastuse raamatud I/II maailmasõjast ka olemas? Raamatud mis siin läänes (USA's) eriti palju/hästi ei liigu? Mulle on ajakirjad/raamatud eriti huvitavad, kui nendes on mingi kirjeldus/ühendus Balti riikidegea. Ehk leian nendest midagi huvitavat oma värvitahvlite valmistamise projektide jaoks....

Jälle, tänan väga nende Osprey raamatute eest.

Terv.;

Arvo L. V.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

Tore, et raamatud meeldisid.

Venekeelseid raamatuid olen siia samasse Teabeallikatesse ülesse pannud - " Frontovaja Illustratsia " ," Vojennaja Letopis " ja Baltikumi õhujõud 1918-2001.
Seal kahes esimeses teemas oli kohe hulgim pdf raamatuid. Samas pole ma kindel, et kas need lingid veel töötavad, peab proovima.

Püüan panna lähiajal ülesse uude teemasse Teie poolt palutud kirjastuste raamatuid. Võimalik, et leiate nende sisust ka teemasi Balti riikide kohta.

Tervitades,

Miramax
Kasutaja avatar
Tundmatu Sõdur nr. 5
Liige

Postitus Postitas Tundmatu Sõdur nr. 5 »

Vabandust,et vana teemat üles äratan kuid ega teil ole seda raamatut pakkuda? http://www.ospreypublishing.com/title_d ... 6623~per=2
AKf Just plain mean: "Kui hinnata meie kaitsevõime kasvu kiiruse järgi, millega uusi embleeme suudetakse toota, siis on tulemus ilmselt fantastiline..."
Kasutaja avatar
Felix
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Felix »

Pilt
World War II Infantry Tactics
Squad and Platoon
(Elite 105)

Author: Stephen Bull
Illustrator: Mike Chappell, Brian Delf

http://rapidshare.com/files/4763951/Eli ... n.pdf.html