Paki saatmine ja saamine
Mul tuli Swords & More 'st ka mingi 1.5 kuud umbes (Saksa)- üldiselt hea teenindus.
Soovitan.
http://www.swords-and-more.com/shop2/ca ... Path/96_85
Ise tellisin selle vesti, väga rahul ja hinne ka väga hea.
http://www.swords-and-more.com/shop2/ca ... ts_id/1286
Soovitan.
http://www.swords-and-more.com/shop2/ca ... Path/96_85
Ise tellisin selle vesti, väga rahul ja hinne ka väga hea.
http://www.swords-and-more.com/shop2/ca ... ts_id/1286
Pauk või paar peab ikka olema - kasvõi selleks et 50 aastat hiljem avada debatt teemal "okupatsioon".
Jahutaks pisut entusiasmi. Ma olen sealt pikka aega tellinud ning igati rahule jäänud nii selguse, asjaajamise kiiruse kui hinnataseme poolest. Kuid seoses laienemisega on hakanud nende asjaajamine pisut logisema.
Näiteks tellisin neilt 7x50 binokli sisseehitatud kompassi ja kauguse mõõtmise skaalaga. Summa ümardamiseks ostsin veel nipet-näpet pudinaid. Kena, saadeti arve, maksin raha ja siis... tuli pooltühi pakk koos viisaka kirjaga, et binokkel on läbi müüdud ning raha nad tagasi ei maksa. Telligu ma midagi muud ettemaksu piires. Vahi raisku! Esitavad arve ja alles siis lähevad lattu kaupa otsima! Sain petta ka ühe pisipudina osas. Nimelt tellisin kompassi (kurvimeeter, nurgamõõtur, joonlaud jms ühes komplektis), millel pidi olema nii 360 kraadine kui ka 64-00 tuhandikuline skaala. Ja mis selgus: 64-00 asemel oli 60-00!
Nii palju siiski suutsin nendega vaielda, et olematu binokli raha maksti mulle tagasi.
Näiteks tellisin neilt 7x50 binokli sisseehitatud kompassi ja kauguse mõõtmise skaalaga. Summa ümardamiseks ostsin veel nipet-näpet pudinaid. Kena, saadeti arve, maksin raha ja siis... tuli pooltühi pakk koos viisaka kirjaga, et binokkel on läbi müüdud ning raha nad tagasi ei maksa. Telligu ma midagi muud ettemaksu piires. Vahi raisku! Esitavad arve ja alles siis lähevad lattu kaupa otsima! Sain petta ka ühe pisipudina osas. Nimelt tellisin kompassi (kurvimeeter, nurgamõõtur, joonlaud jms ühes komplektis), millel pidi olema nii 360 kraadine kui ka 64-00 tuhandikuline skaala. Ja mis selgus: 64-00 asemel oli 60-00!
Nii palju siiski suutsin nendega vaielda, et olematu binokli raha maksti mulle tagasi.
Re: kes on tellinud www.recon-company.com
Olen paar korda varem sealt tellinud. Viisakalt öeldes on see firma üks lambapeade karikala kirjutas:Vajan sellest poest tellimisel abi, palun saatke sõnum kui olete tellinud ...
Kui elektrooniline arve oli saadetud, palusin enne maksmist kinnitust, et kõik kaubad laos olemas. Saadeti meiliga vastus, et kõik on OK.
Läks jupp aega enne, kui pakk tuli ja pakis vaid pooled asjad. Saatsin neile teate, et kui kuu paari kuu jooksul kaupa saata ei ole võimalik, siis kantku rohkem makstud summa tagasi. Lubati nii ka teha. Siis algas 3 kuud kestnud lollitamine
Saatsin nad pikalt ja olen nüüdseks olnud pikemalt A.S.M.C. klient. Neil veebis kenasti kohe näha ka,kas kaup laos, peatselt tulemas või seekord otsas. Iga kord on saadetud ka teade, kui kaup teele pandud ning kohale on tulnud ca paari nädalaga (väljasaatmisest alates).
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Nüüd peaks eestlastel olema mingi võimalus PayPal-iga raha vastu võtta.
Nagu ma aru saan, peab mõnes USA pangas arve olema.
Send and receive payments in these countries. Withdraw from your PayPal account to a U.S. bank account.
https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/websc ... es-outside
Nagu ma aru saan, peab mõnes USA pangas arve olema.
Send and receive payments in these countries. Withdraw from your PayPal account to a U.S. bank account.
https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/websc ... es-outside
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
Potsatas poole hinnaga,ebayst ,mulle selline aparaat.

Cobra Beach Magnet Underwater...
Features:
• 12.5 kHz operation for exceptional depth
• Fully automatic tuning
• Fully automatic ground balance
• Full range VLF discrimination
• Adjustable detection depth
• Adjustable volume control
• Target indication light
• Low battery warning tone
• Light weight waterproof headphones (adjustable)
• 12 volt AA battery system
• 130' maximum dive depth
• 10 inch open Cobra Max coil
• High strength powder coated aluminum rods
• Fully adjustable rod with cam-lock
• Padded arm rest
• Maximum extended length of 49 inches
• Minimum length of 37 inches
¤inch*Features:
• Fully automatic tuning
• Padded arm rest
¤ inch-2,54 cm
Kas on kellegil selle tootjafirma metalliotsija olemas?Kiitmised,laitmised teretulnud...

Cobra Beach Magnet Underwater...
Features:
• Fully automatic tuning
• Padded arm rest
¤inch*Features:
• Fully automatic tuning
• Padded arm rest
¤ inch-2,54 cm
Kas on kellegil selle tootjafirma metalliotsija olemas?Kiitmised,laitmised teretulnud...
[img]http://i168.photobucket.com/albums/u186 ... etrac2.jpg[/img]
IseOlenRahul
IseOlenRahul
Paki saatmine ja saamine
Tere,
"Kena" õppetund sellest, et pakki saates, tuleb asjad korralikult pakkida ning tugevdada. Muidu paki saaja rõõmus meel võib muutuda hetkega...
kahjuks saaja olin seekord mina... märk saadetud mulle papist ümbrikus ja märgi ümber oli ainult natukene paberit mässitud. Ei "mullikilet", jne

"Kena" õppetund sellest, et pakki saates, tuleb asjad korralikult pakkida ning tugevdada. Muidu paki saaja rõõmus meel võib muutuda hetkega...
kahjuks saaja olin seekord mina... märk saadetud mulle papist ümbrikus ja märgi ümber oli ainult natukene paberit mässitud. Ei "mullikilet", jne

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
???
Loomulikult, kurb pilt...Kuid siit ka küsimus-mida nad selle pakiga tekid? Tantsisid kamaruuškat? Ega märki pole nii kerge purustada 
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist