Jalgpalli EM???
-
- Liige
- Kontakt:
Jalgpalli EM???
Kui palju siinsetest tegelastest hetkel oma elu jalgpalli EM'i vaimus elavad? Vaatan et keegi ühtegi teemat pole teinud, jääb mule et minu jaoks aasta suursündmus siin üldse kedagi ei liiguta..

Lugupeetu, te pole vist osanud lugeda selle foorumi nime, nimelt "Militaar.net". Ega pallimehed ju lugeda oskama pea, aga võiks küll. Kindlasti on kusagil netiavarustes ja lausa palju pallimeeste jutte, nii-et siin pole teil vajadust foorumit risustada.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Vaatame EM-i kogu perega. Naine isegi suurem fänn kui mina ise
.
metssiga.... "Et juttu jätkuks" alla võib postitada mida igaüks soovib - peaasi, et oleks huvitav.
Siin üks mu endine autasuliist spordiga lähedalt seotud medaliga .... nii, et sport ja sõdimine võivad samuti koos käija

metssiga.... "Et juttu jätkuks" alla võib postitada mida igaüks soovib - peaasi, et oleks huvitav.

Siin üks mu endine autasuliist spordiga lähedalt seotud medaliga .... nii, et sport ja sõdimine võivad samuti koos käija

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Re: Jalgpalli EM???
Mina vaatan!KategorieC kirjutas: Vaatan et keegi ühtegi teemat pole teinud, jääb mule et minu jaoks aasta suursündmus siin üldse kedagi ei liiguta..

Ammusest ajast Hollandi tõsiusklik fänn.
Kellele ise pöialt hoiad, KategorieC?
TÕDEONAJATÜTAR
-
- Liige
- Kontakt:
Mis jalaga sa täna voodist välja kukkusid?metssiga kirjutas:Lugupeetu, te pole vist osanud lugeda selle foorumi nime, nimelt "Militaar.net". Ega pallimehed ju lugeda oskama pea, aga võiks küll. Kindlasti on kusagil netiavarustes ja lausa palju pallimeeste jutte, nii-et siin pole teil vajadust foorumit risustada.

Aga ise olen eluaeg Saksamaale kaasa elanud. Üldiselt on põhiline, et sport võidaks - kui mu lemmik korraldab platsil mingit jama, siis võin ka vastase poolt olla. Üritan ka Eesti meistriliigat võimalikult palju vaatamas käia.
Aga kõik EM'i mängud ikka üritan ära vaadata. Viimase MM'i omadest jäi kokku vist ainult 3 vaatamata.
Aga kui sõjaväest ja jalgpallist rääkida, siis meenub raamatust "Dannebrogi lipu all - Taani vabatahtlikud Eesti Vabadussõjas" et vabadussõja ajal korraldati kusagil Lätis eesti ja taani sõdurite vahel üks sõbralik jalgpallilahing - tulemust kahjuks ei mäleta. Autor ise pidas seda esimeseks ametlikuks Eesti - Taani sõpruskohtumiseks.
Peale Prantsusmaa avamängu kesist esitust julgeksin küll hetkel välja öelda, et nemad on tiitlist kaugel. Pigem pakuksin hetkel tiitli võitjaks Portugali või Hollandit, kes on head mängu näidanud. Ka Hispaania avaesitus oli enam-vähem.
A.
A.
Liitu meiega http://www.front-line.ee
suluseis
Kulge, Jalgpallisõbrad
, selgitage täpselt ära mis on suluseis(ma umbkaudselt tean, et pall lüüakse nii läbi/üle kaitse, et ründaja ja väravavahi vahel pole kaitsjaid)
Ise pean võitjaiks kah Hollandit või Portugali

Ise pean võitjaiks kah Hollandit või Portugali
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Re: suluseis
Umbes-täpselt siis nii, et ründaja ei tohi talle suunatud söödu andmise momendil asuda kõige tagumise kaitsja taga.harri13 kirjutas:Kulge, Jalgpallisõbrad, selgitage täpselt ära mis on suluseis(ma umbkaudselt tean, et pall lüüakse nii läbi/üle kaitse, et ründaja ja väravavahi vahel pole kaitsjaid)
TÕDEONAJATÜTAR
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline