Troll kirjutas:Selle "Novaja Gazeta" versiooni järgi alustasid massilist tulistamist just osseedid.
Ja väidetavalt Lõuna-Osseetia juhtkond oli ka kadunud pealinnast ...
(Denis23-l palun mitte ärrituda. Lihtsalt edastan informatsiooni. Ma tõesti ei tea, kuidas täpselt kõnealune konflikt organiseeriti).08.08.08 - Южная Осетия. Война.
Пятница, августа 8, 2008
http://velikaya-osetia.livejournal.com/ ... 2525#t2525
08 августа 2008
2:06 PM
Пишу с мобильного во время передышки. Бои идут прямо в центре Цхинвала, мы отступаем с боями, у нас много погибших и раненых, вокруг все горит. Нас бомбят прямой наводкой с гор, в городе много грызунских войск. Слава Богу я вывез семью 2 дня назад, и сейчас думаю только о том, как убить побольше грузинских свиней.
Вчера когда Саакян сказал, что прекращает огонь мы знали, что война начнется, но русские нам сказали, что она начнется через 3 дня, а до этого мы можем спокойно мочит грузин. И мы стреляли вовсю, не жалея патронов. И к 10 вечера нас накрыло… С тех пор только 1 час был перерыв.
Россия нас кинула, обещали ввести 58 армию, но так и не ввели. Кокойты сбежал. Грызуны сейчас предлагают выход из города, многие наши бросают оружие и уходят. Я буду воевать до конца.
С Уважением
Ваш Заур
З.Ы. Если больше не напишу, значит я погиб.
И если можно, распространите этот пост где можете, хочу если помру, чтоб обо мне помнили
Troll, Sa paistad sellise ausa inimese moodi olevat - vähemalt Sinu postituste järgi.Troll kirjutas:Denis, kas sulle ei tule pähe mõte, et EPL kommenteeris alguses niimoodi teadmatusest? Muidugi näitab see välja vähest professionaalsust, aga mitte pahatahtlikkust. Paar päeva hiljem saadi lihtsalt täiendavat infot.denis23 kirjutas:Tsiteerin seda sama 09.08 EPL artikklit:"Paremat hetke polnud Gruusia võimudel ilmselt võimalik leida, sest Venemaa peaminister Vladimir Putin viibis Pekingis, president Dmitri Medvedev oskas vastata vaid tõotusega Venemaa kodanikke kaitsta."
SIC!!!!!
Mõne päeva hiljem see sama EPL kirjutas sellest, kuidas VF alatult ründas demokraatilist Dzhoordzhiat Olümpiamängude varjus
Võib oletada, et kõikide plaanide aluseks oli tugeva rahasüsta pakkumine. Põhiküsimus Abhaasias on hõivatud/ärandatud omand; väheusutav, et abhaasid niisama heast tahest nõustavad tagastada põgenenud grusiinidele nende majad ja korterid. Eriti arvestades, mitmed magusad maatükid on müüdud edasi rikastele venelastele. Seega põgenikke võib tagastada ainult tingimusel, et nende tagastatava/uuestiehitatava kinnisvara eest keegi maksab. Kui põgenikud on tagasi, kõik poliitilised küsimused lahendatakse iseenesest.Estoloog kirjutas: Abhaasia kõrval tuli jutuks ka Osseetia, kuid ebaolulisena. Mingist sõjast ei olnud juttu."
Kas sellest pakkumisest on olnud kusagil mujal ka juttu?
Meedia on omapärane asi... Ma alustasin sündmuste jälgimist 2.augustil, kohe peale politseinike tulistamist. St enne kui eesti ja lääne ajakirjandus midagi üldse kajastama hakkasid. Enamiku oma infost olen saanud vene või või ukraina meediast, nii et tegelikult mul Denissiga üsna sama info käes. Aga ikkagi näeme asju erinevalt. Kusjuures selles suhtes on ajakirjandust kasulik jälgida - tänapäeval alustatakse masside töötlemist enne sõjategevuse algust. Vene ajakirjandus alustas sellega piisavalt vara, nii et isegi minu tähelepanu äratas. Imelikul kombel lääs magas kõik täiega maha, nii et alguses pidid venelasi ajakirjandust või Gruusia pressiteateid tsiteerima...Reigo kirjutas:http://blogimira.ru/tag/cxinval/
(Denis23-l palun mitte ärrituda. Lihtsalt edastan informatsiooni. Ma tõesti ei tea, kuidas täpselt kõnealune konflikt organiseeriti).08.08.08 - Южная Осетия. Война.
Пятница, августа 8, 2008
08 августа 2008
Пишу с мобильного во время передышки. Бои идут прямо в центре Цхинвала, мы отступаем с боями, у нас много погибших и раненых, вокруг все горит. Нас бомбят прямой наводкой с гор, в городе много грызунских войск. Слава Богу я вывез семью 2 дня назад, и сейчас думаю только о том, как убить побольше грузинских свиней.
Вчера когда Саакян сказал, что прекращает огонь мы знали, что война начнется, но русские нам сказали, что она начнется через 3 дня, а до этого мы можем спокойно мочит грузин. И мы стреляли вовсю, не жалея патронов. И к 10 вечера нас накрыло… С тех пор только 1 час был перерыв.
Россия нас кинула, обещали ввести 58 армию, но так и не ввели. Кокойты сбежал. Грызуны сейчас предлагают выход из города, многие наши бросают оружие и уходят. Я буду воевать до конца.
С Уважением
Ваш Заур
И если можно, распространите этот пост где можете, хочу если помру, чтоб обо мне помнили
Reigo kirjutas:NB!
http://blogimira.ru/tag/cxinval/
Пятница, августа 8, 2008
08 августа 2008
С Уважением
Ваш Заур
Kellel on grusiinidega sidemeid, see võiks hoolitseda, et see link nende propagandaaparaadini jõuab.
http://www.da.mod.uk/colleges/arag/docu ... %29CWB.pdfIn view of the uneasy, apprehensive and stressful relationship which the smaller state has with its much larger and more powerful neighbour to the north, it is not surprising that suspicion, speculation and conjecture remain high in Georgia about Russia’s future intentions with regard to the unrecognised Abkhaz republic and to Georgian aspirations to join NATO. There can be little doubt that the bullying of Georgia will continue. Harassment and manipulation with a view to provoking a hasty, hot-tempered overreaction would of course be a well-tried stratagem.
Ära pane mulle sõnu suhu! Ma ei rääkinud oma postituses lavastamisest. Siit on näha, et venelased õhutasid osseete provokatsioonidele. Ja seda, et venelased soovitasid jätkata tulistamise vaid "kergetest tulirelvadest" sellest blogisõnumist tingimata välja ei loe. Nii, et selle asjaolu võid julgelt oma soovmõtlemise kontole kanda.Reigo, ma kuidagi ei näe, kuidas see kirjatükk paljastab, et venelased organiseerisid Gruusia rünnaku?
Саакян=Mihhail Saakashvili.
Kirjast selgub, et siis, kui ta kuulutas vaherahu, hoiatasid venelased osseetine, et sõda algab 11.08
Seni võib jätkata oma tavalise tegevusega - grusiinide positsioonide tulistamisega kergetest tulirelvadest.
Reaalselt algas see 08.08, nii et vene luure oli eksinud.
Peab olema ikka väga soovmõtlemisega koos, et näha kõiges selles tõendi, et Moskva on kõike lavastanud.
Ohhoo! Näib, et ma olen isiklikult kuskil kirjutanud, et "venelased kõik lavastasid", sest lause on jutumärkidesse pandud. Lase käia ja näita, kus ma seda kirjutasin! Mul on sulle vaid üks soovitus: loe, mis ma olen kirjutanud ja ära lahmi.Kas sellepärast, et see ei sobi tõendiks, et "venelased kõik lavastasid", vaid heidab valgust sündmustele natukene teise nurga alt?
Puhtast uudishimust mind huvitaks sinu arvamus mõnes küsimuses....denis23 kirjutas:Reigo kirjutas:NB!
Reigo, ma kuidagi ei näe, kuidas see kirjatükk paljastab, et venelased organiseerisid Gruusia rünnaku?
Саакян=Mihhail Saakashvili.
Kirjast selgub, et siis, kui ta kuulutas vaherahu, hoiatasid venelased osseetine, et sõda algab 11.08
Seni võib jätkata oma tavalise tegevusega - grusiinide positsioonide tulistamisega kergetest tulirelvadest.
Reaalselt algas see 08.08, nii et vene luure oli eksinud.
Peab olema ikka väga soovmõtlemisega koos, et näha kõiges selles tõendi, et Moskva on kõike lavastanud.
Ma ei oleks siiski nii karm Eesti riigi suhtes. Täpselt samas artiklis on Ilvese, s.o. siis Eesti Vabariigi ametlik seisukoht.denis23 kirjutas:Troll, Sa paistad sellise ausa inimese moodi olevat - vähemalt Sinu postituste järgi.Troll kirjutas:Denis, kas sulle ei tule pähe mõte, et EPL kommenteeris alguses niimoodi teadmatusest? Muidugi näitab see välja vähest professionaalsust, aga mitte pahatahtlikkust. Paar päeva hiljem saadi lihtsalt täiendavat infot.denis23 kirjutas:Tsiteerin seda sama 09.08 EPL artikklit:
SIC!!!!!
Mõne päeva hiljem see sama EPL kirjutas sellest, kuidas VF alatult ründas demokraatilist Dzhoordzhiat Olümpiamängude varjus
Loe seda artikli veel kord. Tegemist on Eesti juhtiva ajalehega, mille moraal=ühiskonna moraal. Ning selle seisukohalt, kõik ON tähtis. Meie elame siin - Eestis.
Loe veel kord selle artikkli. Palun.
Kui Gruusia näis veresaunas võitjaks, nimetas meie "vaba ja demokraatiline" ajakirjandus kõike toimuva "suurmanöövriks",mille "paremat hetke polnud Gruusia võimudel ilmselt võimalik leida", ning mille abiga "konflikt leidis sellega kestva lahenduse"
Ning samas artikklis Eesti saadik väitis "seda, mis Gruusias praegu toimub, ei saa nimetada klassikalises mõttes sõjaks."
Sellel hetkel, kui EPL kolumnist Heiki Suurkask kirjutas seda artikkli, sadadele inimesele osseetias oli juba ükskõik - kas tegemist on sõjaga, või suurmanöövriga. Ning Heiki Suurkask ei saanud seda mitte teada. Just samal päeval, kui tema kirjutas "suurmanöövrist", istusin mina suitsuses baaris tuhanded kilomeetrid Eestist ning vaatasin telekat - ei mitte vene kanalid. Vaatasin Deutche Welle, CNN, BBC, Euronewsi - need läänemeelsed telekanalid ei rääkinud "suurmanöövrist", vaid humanitaarkatastroofist.
Aga paistab, et just sellel hetkel hr. Suurkaskel ei olnud erilist soovi nimetada toimunu teistmoodi, kui "suurmanöövriks mis võib konfliktile võib anda kestva lahenduse"
Nii et ärge rääkige minule sellest, kuidas Putini pressisekretär iga päev vägistab õnnetuid venemaa kirjasutrasid. Ma ei sälli valet, silmakirjalikkust, alatust. Mind ei heiduta seda, et meie "suuremal vaenlasel" need kõik meetmed on arsenalis. Ma elan eestis, olen eesti kodanik ning maksan maksud eestis. Ning tundub, et meil koduski suured reservid ajakirjanduse objektiivsuse poolest. Vahest suuremadki kui meie "suuremal vaenlasel"
Toomas Hendrik Ilves, Eesti Vabariigi president
President Toomas Hendrik Ilvese sõnul on äärmiselt kahetsusväärne, et seni ei ole õnnestunud peatada vaenutegevust, mis on põhjustanud asjatuid ohvreid, vigastusi ja purustusi.
Esmatähtis on lõpetada viivitamatult verevalamine, vältida edasist vägivalda ning asuda probleeme lahendama rahumeelsel teel.
Kindlasti ei aita konflikti lahendamisele kaasa Venemaa sõjaline sekkumine. Vastupidi – see suurendab oluliselt konflikti võimaliku laienemise ohtu kogu piirkonnas. Eesti riigipea hinnangul peab kogu konflikti lahendus lähtuma Gruusia territoriaalse terviklikkuse printsiibist.
Denis,denis23 kirjutas:Kas sellepärast, et see ei sobi tõendiks, et "venelased kõik lavastasid", vaid heidab valgust sündmustele natukene teise nurga alt?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline