NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Mulle sobiks hästi kui keegi korraga kogu kola ära viiks. Raha suurus ei ole primaarne, pigem on eelistatud need kel on midagi minu vanatehnika kogule abiks pakkuda. http://www.album.ee/album/16823082/16811582
Aga kui on ikka huviline ja tuleb ise järgi ka annan niisama kah ära. Kuna kõik ei pruugi väga kestad olla ei saa ka poisikestega asja ajada.
Tom.
Järgi võin ka mina tulla, ja toon Sulle meeneks soovitud vanavara siis nõksu vanemast ajastust, mis isiklikult küll mind ei eruta aga mõnele on see väärtus kindlasti. Kuna olen Tartust , siis see 50 kilti sõita mingi probleem mulle pole, samuti pole ma hinnatundlik tegelane ja toon pigem ikka normaalset nodi ka vastu omaltpoolt .
Kuna huvi üllatavalt suur ja väike ahnusekuradike tõstab juba pead, siis nagu paljudele juba privas teatasin, et otsustan homme kella 12-ks. Alla 18 a. palun mitte moosida, sest seda padruni värki võib ka mõni rohkem tulla. Enamus asju siiski üsna roostes ja räbalad, nagu pildil!
Tom.
natuke urgitseks keelekasutuse osas: MG kuulipilduja?
MG on saksakeelne lühend sõnast Machinegewehr mis tähendab tõlkes kuulipildujat ja otsetõlkes automaatvintpüssi samuti nimetatakse siin foorumis saksa püstolkuulipildujat MP mida ta kindlasti ka on aga ka vene ja teiste tootjate püstolkuulipildujad on MP-d ehk Maschinenpistole-d