Uued asjad

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Pean vist tõesti nuudlidieedile üle minema....Uus mudel. :(
Pilt
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

selle karbi panin kunagi esimese tankina kokku ja minu teada on ka Siim seda kokku pannud. Minul läks ta suht otse karbist, aga selle mudeli häda on see, et tal va geomeetriaga mõnedes kohtades suht jämedalt puusse pandud. Perthmilitarymodelling'is on ära toodud suhteliselt hea võrdlus, mis tal häda on ja mis Dragon oma Ausf.E "Vorpanzer"i juures ära muutnud on.

Aga detailide hulk ja metalli kogus selles karbis on ikka päris vapustav.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Seda ma lugesin, vist oli veorattal ka midagi viga?
Aga muutma ma vast midagi ei hakka, püüan ta kokku kopsida ja siis ka ära värvida kui saan oma aerograafi tööle.

Jaaa, juppe on seal ikkagi maru palju. :)
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Selles karbis võib olla nii seda kui teist. Dragon uuendab teinekord ka karbisisu. Dragon parandas vead mis ta selle mudeli juures tegi sama E versiooni Vorpanzer derivaadiga. Seega nüüd on maailmas liikvel karbid kus on originaalrestid ja karbid kus on vanade restide asemel korrigeeritud versioonid. Seda, mis aga iga karbi sees on, ei saa enne teada kui sisu üle vaadataud.

See mudel on jah väga püsivale inimesele. Kõik on nii osadeks jaotatud. Üks vale liigutus liimiga, ning palju detaili lihtsalt sulab näppudevahele.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Täna sain siis uue aerograafi, Joss Metsast on selline hea abivalmis inimene. :) Ei ole veel jõudnud värvi sisse kallata, see peab homset ootama.

Pilt

Pilt
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Heale meistrile hea tööriist kätte anda... .
Rohkem kui seda aerograafi vaadata kibelen ma näha millist tööd Siim sellega teeb.Aga hea,et tormihoiatuse andsid sest kaasfoorumlaste tervisele peab ka mõtlema.

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Huhh....... Eks lisan siia ka omalt poolt natuke rauda.Sain täna lõpuks kätte sellise karbi:
Pilt
Karbi peal on kirjutatud "3 in 1" aga sees :D oli TERVET 3 soomukit. Ja seda ~400 EEK eest
Olen rohkem kui rahuldatud :D
Vot....
Taara avitab! ...
skeletondude
Liige
Kontakt:

Aga seda peakski '3-in1' tähendama...Kui vaid Trägun nüüd nii teeks, oehh... :)
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Vahva ost!8)

3-in-1 on mitmeti mõistetav....
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Tere-tere!
Aga ongi nii, kui Dragonil oli mäletatavasti "3in1" sai 1 soomuki ja kolm varianti teha, siis AFV 3 in 1, on kolm ERALDI soomukit, kaalub see karp 2,4 kg, on 50 cm pikk ja sama lai, 2X Sdkfz 251D kere detaile, 1XSdkfz 251B kere, hunnik rattaid, kolm veeremit, relvi, FLAK vidin , sapööri sild, raketi raame, paks :shock: õpetus, plekke, kolm metalltoru, dekaale hunnik... krt limpsisin terve õhtu seda, :D
P.S kel eksootika vastu huvi oli seal veel 3 in 1, IR-prozega soomuk, PAK-wagen 251, PAK40 IR-prozega, aga se oli juba hammustava hinnaga
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Krt, ma selle sama Dragoni asja õnge viimane Soome näitus läksingi (khmm, kus mina käisin!), et krabasin Dragoni 3-1 karbi ja olin hullu rahul. Pärast vajus mokk töllakile, et mida värki. Aga, et AFV karbis ongi sees 3 rümakat, no mine muhvi, kadedaks teeb. Aga samas on Dragoni karbis ühe venna mantel ja kellegi kirsad. Kus sa hr. Paravoz selle karbi hankisid-kui saladus ei ole?
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Tere-tere!
......hlj.com :)
Taara avitab! ...
mad mats
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mad mats »

Paistab et ilmade külmenemine toob endaga kaasa ka karbi maania järjekordse puhangu.Suvi otsa sai rahulikult Kullos käidud aga täna läksin ainult purgikest värvi ostma ja kuri patsill oligi kohe küljes.Üldiselt väga ebasteriilne õhkkond valitseb Tallinna mudeli poodides,äkki peaks tervisekaitsele mingi kaebuse kirjutama,või mida ülejäänud nakatunud arvavad.Ise sain säärase viiruse.
Pilt
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Kohutav :evil:
Ainuke ravi on ilmselt see ruttu, ruttu kokku panna ja siis kappi luku taha sokutada, ehk siis ei levi. Ah jaa , alko pidavat ka viirusi peletama.... vähemasti ei saa siis autoga kullosse sõita :lol:

PS. ega sa tähele pannud kas eduardi firmalt midagi uut ja ilusat ka riiulis oli?
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Viirus levib kiiresti ja on mindki taas nakatanud. Kapi pealne täienes taas ja midagi sai sealt ka alla võetud. Eks tulemustest annan oma teemas teada.
Pilt
Anton - horridoo!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist