palun aidake

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
kapral
Liige
Kontakt:

palun aidake

Postitus Postitas kapral »

oli sugulastega kokkutulek ja leiti,et ma ainuke aige indiviid,kes on pöördes kõigest militaarsest.kaasaarvatud esivanemate siiani teadmata eluloost.KAS SEE ON HAIGUS?
valloon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas valloon »

Ma ka suguvõsas ainuke, samasuguse "haigusega" :wink: Nii, et ära põe peris hea haigus tuu.
Kes ajalugu ei mäleta,elab tulevikuta.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Imelikud sugulased sul, kui selliste asjade peale haigeks peavad, eriti veel esivanemate elulood, mis neidki ju puudutavad.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
kapral
Liige
Kontakt:

on või?asi tolles,et tegelt olen oma 14 aastat lihtsalt peksa saand ja ülejäänu lihtsalt salaja(v.a.militaarnet.)
kapral
Liige
Kontakt:

Faust kirjutas:Imelikud sugulased sul, kui selliste asjade peale haigeks pe avad, eriti veel esivanemate elulood, mis neidki ju puudutavad.
mu vanaisa oli eerik taalmann alias eerik rammu
Kasutaja avatar
arumik1943
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas arumik1943 »

no krt. mina alustasin oma militaarhobi kui olin 13. keegi ei uskunud et ma milegi otsa võin sattuda aga siiski-siiski. sai vana iz jupiteriga igalpool tuhnimas käidud. ei ole mul kodukohas ka eriti kamraade kes sellega tegelevad ainult 1 tuttav. Suguvõsas pole minuteada üldse kedagi
Tõde on kusagil olemas!
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Ei ole haigus, hobi on.

Hobi haigusest eristama ei ole suuteline tavaliselt kas vähe haritud või lihtsalt madala intelligentsiga lumpen, kes ei saa aru, miks tegeldakse tühjatähjaga selle asemel et näiteks pidada teist töökohta et rohkem raha teenida.

(Nagu ma oleks vähe saanud rongimudelismi ja ulme eest. Ja väärib ka märkimist, et ulmet (teaduslik fantastika) ufoloogiast ei suuda eristada ka vähe targem seltskond, kui väheintelligentne lumpen. Päris pull on segadust külvata niimoodi, et keegi väidab kuskil et ma olen miskit sorti uufoloog, tuleb siis küsima midagi uufode kohta, ma siis kehitan õlgu, soovitan para-webi ja mainin, et viimati sai tõsimeeli uufondust uuritud 14-aastaselt...)
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
jrgen20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jrgen20 »

Siiamaani on mul teada ka ainul 1 sugulane kel samasugune ´´haigus´´. Nüüdseks jookseb vist juba 7. aasta selles valdkonnas ning ammugi ei suuda lähedased mõista, miks kuradi pärast ma neid asju korjan, eriti käib see mõne roostes asja kohta.
1661
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 1661 »

Tere.
See on haigus, millele ravi pole.
Aga hää aigus!
Meie tegevusel on kõik korraliku tõve sümtomid:
1. Käed hakkavad värisema, sõrmede sügelus, suunurkadest hakkab tatti tilkuma, silmad lähevad suureks - kui kamraad on saanud midagi huvitavat/väärtuslikku.
2. Paaniline soov kuhugi minna - kuskil pärapõrgus metsas olevat veel lahtikaevamata kaevik või "X" soosaarel puutumatu pööning.
3. Öine unetus, unes kätega vehkimine (labidaga kaevamisliigutused).
4. Enese pidev süüdistamine - ma oleks pidanud sinna kaevama minema või ma oleksin pidanud juba ammu need kauge sugulase pagunid ära ostma! Nüüd on need asjad kellegi võõra tolguse omad.
5. Ja mingi seletamatu jõud veab mil.netti. Oleks, et peale arvuti kinnipanekut tuleks hea uni, aga looda sa. Tükk aega viskled voodis. Silmade ees on igasugused asjad mida mingid tüübid on jälle saanud. Lõpuks võtab uni võimust (roheline mets, kaevikud, tuvisitased põõningud jne...)
Raviks sobib rohke viibimine värskes õhus, piisav füüsiline töö (näiteks labidaga mulla kaevamine).
Tervitades.
Toomas- krooniliselt haige.
kolka1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kolka1 »

See haigus on tõesti ravimatu,ennast süüdistada ei ole mõtet.Ise käin nii mil.net kui ka läti foorumil kladoiskatel.care.lv(ei ole reklaam)ja kadestan neid vante kes kaevavad ja leiavad järelkajasid:kurat küll.Uni on häiritud pooleks ööks.Muutkuid mõtled kuhu minna,kus on head kohad et midagi leida aga pole aega.Mõni päev on tahtmine minna aga kuhu?Uurid kaarte ja kirjandust,lähed kohale ja....persse küll:läbikäidud või pole üldse mitte midagi.
Ja siit hakkab see jama pihta:miks ma läksin,nii palju kütet sai maha sõidetud jne.
Nii et edu haiguse kulgemisele.Ja ärge norutage ilmaasjata
Kasutaja avatar
Tundmatu Sõdur nr. 5
Liige

Postitus Postitas Tundmatu Sõdur nr. 5 »

Ise olen kah suguvõsas ainuke selline.
Sugulased kutsuvad "Sturmbannführeriks" :lol:
AKf Just plain mean: "Kui hinnata meie kaitsevõime kasvu kiiruse järgi, millega uusi embleeme suudetakse toota, siis on tulemus ilmselt fantastiline..."
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

peaks foorumi "sõjaväehaiglaks" ümber nimetama
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Igasugune kogumiskihk pärineb koriluse perioodist ehk siis on vist kogujate näol tegu rudimentsete indiviididega ühiskonnas :lol: Raviks aitab 9-grammine dr.Mauseri tinatablett (kamraad speedsta retsept, küll teistsuguste diagnooside jaoks).
Kasutaja avatar
Rebu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebu »

Mul haigestusin 6 aastaselt :D Süüdi vana vene sõjafilm.
Kogun saksa ja vene kolu
Kasutaja avatar
-=Mortyr=-
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas -=Mortyr=- »

Minu suguvõsas on asjad hoopiski vastupidi, vanaisa tegeles väiksena, isa samuti, vend jätkab samas vaimus, nüüd minagi ja ema poole pealt tegeleb onu ka, viimane elab Venemaal. :P
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline