soovitage trikke-nippe, mis iga poiss peaks teadma

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
johnbull
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

keldrist pööningule hüpata
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
Kasutaja avatar
pistrik
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas pistrik »

Mõned kohe väga naljakad, se pelmeenijutt jumala õige. Iga mees peab süüa teha oskama. :lol:
eloscuro
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas eloscuro »

Kuidas osta tankid EKV-le.
onemanband
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas onemanband »

Ma arvan, et peaks oskama teha Microsoft Wordis omale tunniplaan.

Vähemalt mina oskasin seda 10 aastaselt :oops:
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

või siis:
kuidas naistega ümber käia
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

vesse kirjutas:Kuidas osta tankid EKV-le.
:lol: :lol: :lol:
TÕDEONAJATÜTAR
Rudolph
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rudolph »

Kuidas viinast,suitsust,narkost ja muust säärasest jamast eemale hoida!

Väga hea teema on... :lol: :lol:
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Mitte valetada.
(aga see ei ole nali)
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

tänan hulga heade ideede eest. osad olid küll head aga kahjuks 10a põnnidele sobimatud või lihtsalt liiga keerulised. need peaks välja jätma. ma allpool tsiteerin nimede kaupa asju, mis huvi pakuvad aga mille kohta autor võiks ise detailsemat infi anda. paljusid asju ma ei küsi sest tean ka ise, kuidas näiteks pelmeenipraadimist õpetada. iseenesest võiks ju kõigile nippidele ise lahenduskäigud leida aga ma mõtlen, et selle väljapakkujal endal on siiski kõige parem ettekujutus, mida ta mõtles ja silmas pidas ja pealegi - äkki omab ta mingit inside-infot.

muidugi võiks veel lahedadi asju olla. meenutage, mida te ise oskasite teha ja mis teid sõprade ees kõrgemale upitas.

igatahes, kui veel viitsimist on, olge head ja pange lühikirjeldus juurde. kui on illustreerivat pildimaterjali, siis on kah tore.

sellest teemast sünnib varsti raamat. kes tublisti kaasa aitavad, saavad tänueksemplarid :wink:
Gfreak kirjutas: kuidas taevas tuli appi
teada, kus on teatud kallutatud jõud
kuidas mitte olla mõttetu eelpubekas
kuidas olla äge
kuidas kooli ninapidi vedada (mitte otsese mõttes)
kuidas sõpru ninapidi vedada (otseses mõttes)
see äge olemine ongi muidu kogu raamatu mõte aga kui sa tead mõnda eraldi nippi, anna tulla.
medal kirjutas:Kuidas kitarril vähemalt ühte lugu mängida.
ole pai - jaga teadmisi. peaasi, et oleks lihtsalt ja graafiliselt ära seletatav ja lugu kah muidugi mitte keeruline.
onemanband kirjutas:Kuidas praadida endale pannitäis pelmeene.
mõni eriline nipp või mõtlesidki klassikalist pelmeenindust? kindlasti hea idee ühes pannkookide ja praekartulite valmistamisega. äkki lisada ka surnujuuste keetmise nipp? :-D
xwy kirjutas:kuidas tüdrukuid kiusata
on ka häid nõkse? häid aga süütuid?
Marissa kirjutas:äkki õpetakse talle selgeks ühe lihtsa triki: kuidas olla oma kodumaa patrioot?
väga hea idee aga võta see mingitpidi punkthaaval läbi. näiteks 10-15 lihtsat, lühikest, konkreetset ja 10a poisile mõistetavat punkti
Gfreak kirjutas: teada peamisi propaganda valmistamis-kasutamis nippe
kuidas mitte olla rullnokk
kuidas plikadega käituda
vanuseliselt sobivad ka need. aga ikkagi vajab häid nõuandeid.
johnbull kirjutas:keldrist pööningule hüpata
kui on reaalne, teostatav ja ohutu nipp, mida lastele õpetada, lao lagedale.
Karuke kirjutas:Mitte valetada.
(aga see ei ole nali)
ei ole jah. loo mingid kindlad punktid, mida valetamise vältimiseks järgida.
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

Üks hea lihtne lugu algajatele on kindlasti Bob Dylani "Knockin on Heavens Door". http://www.ultimate-guitar.com/tabs/b/b ... r4_crd.htm - Siin on ära näidatud selle loo akordid ja ka üsna graafiliselt võimalik näha kuidas neid akorde võtta.

Eesti lugudes sobiks ka Smilersi "Käime katuseid mööda" - http://kitarr.astar.ee//index.php?page=tab&tabID=386

Kui poisis kogemata suurem huvi tekib siis üks lehekülg eesti lugudega http://kitarr.astar.ee//index.php
Kasutaja avatar
Jüriöö
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Jüriöö »

Kuidas kahe käega õuna pooleks murda.
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

Üks linnalegendi moodi trikk kah - kuidas helistada mobiiltelefoniga nii, et kõnekaardilt raha maha ei lähe.

Trikki saab teha kindlasti vanemate Nokia telefonidega, ilmselt ka mõne muuga. Ise proovisin seda Nokia 3410-ga. Tuleb eemaldada tagakorpus. Seejärel valida number millele soovitakse helistada. Siis tuleb akut liigutada nii, et klemmide ühendus ei katkeks, kuid oleks võimalik eemaldada sim-kaart. Eemaldada kaart. Põhiline on see, et tuleb jälgida et aku kõne ajal ikka ühendust annaks.

Kunagi kui proovisin seda siis ma ei vaadanudki kas raha läks maha, igatahes helistada sai ilma kaardita väga edukalt.

Loomulikult on tegu väga ebapraktilise ja tüütu trikiga.
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

ah vai raamat? kurat on sul ka mõtted... :D mis pealkiri siis oleks kah, kui küsida võib?

enivei, mõtted on siis nii.

see äge olemine... olen tähele pannud, et plikadele meeldivad sellised überaktiivsed kutid. no kes natuke kiusavad jne. (isiklikult mulle endale taoline viis ei istu) ja kes on plikadega IN siis on ta igalpool IN.

sinu jutust sain aru, et sind ülejäänud postitus ei huvita, nii et asun teise posti kallale.

propaganda. peaks siis teadma algelist psühholoogiat, ehk siis näiteks: kuidas keskmine inimene reageerib teatud sõnastusele, punasele värvile ja kuidas jätta teatud asjad antud kontekstist välja.

rullnoklus. siin on suur osa vanematel teha. igastahes peaks õpetama, et igasugune õlle, tubakas ja narko on mõttetu saast, mis rikub su elu ära. ja pole äge olla mingi räige kiusaja. selle võiks ka patriootluse alla panna, sest näiteks mulle (kui enda arust kole isamaalisele inimesele) on rullnokad kui sellised äärmiselt ebasümpaatsed. :wink:

plikad. neile meeldimine ja nendega sobivalt käitumine on kaks eri asja. (väidan seda oma kogemuste põhjal, nende enda arvamuse kohta pole mul infot)

midagi taolist mõtlesid wõi?
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Klassijuhataja:
"Me peame väga-väga tõsiselt rääkima Teie poja käitumisest. Ta muud ei teegi kui jookseb igas vahetunnis tüdrukutele järele."
Isa:
" No ja mis siis, tema vanuses jooksin mina ka tüdrukute sabas."
Klassijuhataja:
"Hm, kummaline. Kas samuti mootorsaega???"
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
johnbull
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

pööningult keldrisse karata
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist