Viktoriin
et ma siin oma eelmises sõnavõtus torisesin, et keegi ei tunne kodumaised kaitserajaitisi siis pean praeguseks tunnistama, et ise ei tea ma jälle midagi Peeter Suure Merekindlusest ja Õuna ja Gustavssoni raamatuid kah pole!
Maarinde rajatisi ehitati välja Vääna-Postil, Vääna-Vitil, Vana-Pääskülas, Humalas, Allikul ja Rael. Milline neist suurim on, jään mina vastuse võlgu, aga ma vähemalt üritasin
Piinlikult pikk vaikus jälle muidu!
Maarinde rajatisi ehitati välja Vääna-Postil, Vääna-Vitil, Vana-Pääskülas, Humalas, Allikul ja Rael. Milline neist suurim on, jään mina vastuse võlgu, aga ma vähemalt üritasin

Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
midagi lihtsat siis vahele:
kes on see poppmuusik (võitnud ka Grammy auhinna) kes on osalenud ohvitserina NATO vägedega koosseisus Kosovos .
hetkel täitsa ajakohane küsimus.
kes on see poppmuusik (võitnud ka Grammy auhinna) kes on osalenud ohvitserina NATO vägedega koosseisus Kosovos .
hetkel täitsa ajakohane küsimus.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
no nägid, välka mehi teavad kõik aga kodumaa betooni mitte keegi 
vastus õige! Auastmelt kapten, samuti olid ka tema isa Briti ohvitser ja kaks venda. See poiss aga "läks peres aiataha", sest eelistas siiski peale sõjaväekarjääri proovimist muusika kasuks.
Lõpetas Royal Military Academy Sandhurstis ja teenis Kosovos. Piloodi paberid omanadas 16 aastaselt.
mitte, et ma fänn oleks - googeldasin lihtsalt
mongol jätka!

vastus õige! Auastmelt kapten, samuti olid ka tema isa Briti ohvitser ja kaks venda. See poiss aga "läks peres aiataha", sest eelistas siiski peale sõjaväekarjääri proovimist muusika kasuks.
Lõpetas Royal Military Academy Sandhurstis ja teenis Kosovos. Piloodi paberid omanadas 16 aastaselt.
mitte, et ma fänn oleks - googeldasin lihtsalt

mongol jätka!
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
- sammal.habe
- Liige
- Kontakt:
uudis oli latiinode mootorrattajõugust Mongols.
http://www.mongolsmc.com/
http://www.mongolsmc.com/
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider ja 2 külalist