TUVASTADA tükk tehnikat
Tank vajub ainult puhtasse vette nii kiiresti, et meeskond välja ei saa ma usun. Nii, et jutt meeskonnaga uputamisest õppuste käigus on jama. Ja säänse trossi otsast ei ole võimalik ka midagi eriti rasket leida.
Aga igaljuhul tuleb ennem eest lahti kaevata see "miski" kui tõmbama hakta. Muidu hoiab maa kinni ja eriti selline soine koht. Vaakumimoodi asi tekib "miski" alla ja see sikutab seda tagasi. Väljumiskoht tuleb vähemalt lahti kaevata.
Aga igaljuhul tuleb ennem eest lahti kaevata see "miski" kui tõmbama hakta. Muidu hoiab maa kinni ja eriti selline soine koht. Vaakumimoodi asi tekib "miski" alla ja see sikutab seda tagasi. Väljumiskoht tuleb vähemalt lahti kaevata.
Ei, Speedsta, kuidas sa nii ütled
pikk tross ka ju väärt asi! Saab asju sikutada... kuskilt kus on mida sikutada. Ma küll ei oleks pika trossi peale pettunud.
Ja pealegi tuleks ikka järgi vaadata mis on - muidu on ükskord pettumus hoopis teistel põhjustel. Siis kui keegi äkki ongi midagi sealt otsast leidnud! Nii, et jõudu igaljuhul.

Just-just.gruppen kirjutas:Aga igaljuhul tuleb ennem eest lahti kaevata see "miski" kui tõmbama hakta. Muidu hoiab maa kinni ja eriti selline soine koht. Vaakumimoodi asi tekib "miski" alla ja see sikutab seda tagasi. Väljumiskoht tuleb vähemalt lahti kaevata.
Kellel on jalg kunagi mülkasse vajunud, teab kui raske on seda sealt kätte saada.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
minupärast olgu seal kasvõi plekkämbri põhi. ja ise see trossirisu sinna ei läinud,see ikka põhjusega seal.kui muud ei ole siis tõesti-hing jääb rahule ja saan hea pika trossijupispeedsta kirjutas:Ma arvan, et kui te lõpuks selle trossi kätte saate siis tulemuseks on märg selg ja pettumus

käidud,nähtud,tehtud. ei saanud isegi plekkämbri põhja. veidi kaevamist ja palju pingutamist ja trossi oligi meie. annaks sugeda sellele kes selle jama seal korraldas ja trossi metsa jättis.
ja tekib küsimus ,miks nad selle trossi sinna jätsid... aga nüüd on mul üle 40ne meetri trossi,juhuks kui midagi metsast sikutada vaja
ja kuna oli poeg ka kaasas siis oli vähemalt tore isadepäev metsas. lühidalt mõni pilt sellest aktsioonist... http://album.ee/album/455063/50137207 ja kui miskit metsas siis andke teada. käime kaemas. 

Magneeto BOSCH ja kast
Sattus mulle kätte selline magneeto.Bosch DA 2 ilmselt. Aastaarvu ei leidnud.Peaks pärinema kuskilt 1910 kandist vist.
Oskab keegi valgustada,mis masinatele peale käis.Panen mõne pildi ka.

Oskab keegi valgustada,mis masinatele peale käis.Panen mõne pildi ka.

Viimati muutis varing, 12 Nov, 2008 21:28, muudetud 1 kord kokku.
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline