Üritame Auvere ruumis 22-23.11.2008
Tegin aritmeetikat:
Plekkpa
Arvo
metsa vend
oleeg
arnold
2 Keilast
soadf
Aivar+1
obey
sibul+1
hydra+2 Põlvast
Kokku siis praeguse seisuga 16 mehepulli tulemas. Kellel on, võtke õhkmadratsid kaasa, mööblipinnast võib puudu tulla. Või kellelgi kasutatud magamisase üle, võib Põrgusse ära anda. Mahuks ikka ca 5 voodikohta veel juurde.
Peab narid sisse ehitama?
Mahuks veel rohkem sisse.
Plekkpa
Arvo
metsa vend
oleeg
arnold
2 Keilast
soadf
Aivar+1
obey
sibul+1
hydra+2 Põlvast
Kokku siis praeguse seisuga 16 mehepulli tulemas. Kellel on, võtke õhkmadratsid kaasa, mööblipinnast võib puudu tulla. Või kellelgi kasutatud magamisase üle, võib Põrgusse ära anda. Mahuks ikka ca 5 voodikohta veel juurde.
Peab narid sisse ehitama?
Aidast virutati piiramisaia postid ää, no sinna saaks ka mingi barokk-barakk sisustusega voodid teha, Bursuika sisse ja ongi uus võõrastemaja olemas.Ehk siis pika nimega Sirgala Põrgu Militaarhotell.
Vaat, et idas hotellimajandusse kiilugi ei hakka sisse lööma.
Latriini ehitus muidugi veel iseküsimus.
Latriini ehitus muidugi veel iseküsimus.
Huvitun maisest rasketehnikast.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Varahommikul teevad mehed nalja, tuleb ilus päev!
Ei õnnestu. Kohe kuidagi. Väljasõit on 15.11.08 st homme hommikul 0800 ... ja sihtpunktiks on Narva. Eks edasi vaatab, seal ruumi palju.See kord tulen küll,kihutan kohale kõige kiiremini ja kõige esimesena.
Mis puutub aga "väikest ruumi köögi kõrval ... siis tead, ma olen hirmus norskaja ja teen magades igasugu inetuid asju - võime suures voodis koos magada küll!
Igal juhul naudin ma üritust juba ette ...
terv
o
-
naabri Ants
- Liige
- Kontakt:
...
On võimalik et tuleb veel umbes neli vägilast, naabri Ants ja junkers&company koos õlle joomise bussiga vb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline