See siis suudme välismõõt ja seest 2 cm?AddressUnknown kirjutas:pikkus on 13,6 cm ja läbimõõt 2.6 cm.
TUVASTADA suurtükimoon, mürsk, mürsukest
- AddressUnknown
- Liige
- Kontakt:
Vene lennuki hülss täitsa kindlalt, kui nühid asjal nõksu alumist tongipoolset osa, tulevad ilmselt välja käsitsi "graveeritud " 606 ja allpool 44 ( aasta.) Selliseid leide esineb üsna sageli , liivases pinnases on nad lisaks ka eriti kenasti säilinud, kuldset vaskläigetki nii 2/3 peale puhastamist .
-
- Liige
- Kontakt:
Kõige lihtsam on vahet teha hülsi materjali järgi. Pardakahuri hülsid on valgevasest, õhutõrje omad terasest.uudishimulik kirjutas:Ja Plönn sinu oma siis 23+152B ¤33,4.Kasutusel oli näit IL-2 kaks sellist kahurit.Meil peaks olema kaitseväes kasutusel ZU-23-2 õhutõrjekahur,mis peaks ka sama moona sööma.Vahe nendel kahel hülsil ka põhja ääre randi paksuses.
- AddressUnknown
- Liige
- Kontakt:
Tänud mehed et ütlesite! see tunnel mille ma maja ukse juures luuravate muinsuskaitsjate pärast majast välja pääsemiseks kaevasin saigi valmis, ma lähen kohe matan selle hülsi maha!
okk, nali, 2rge bannige nüüd kohe.
Aga jah,minu kest on terasest ja küljel kestaheitja mõlk niiet eks flak ta välja lasi. Suur aitäh vastajatele.

okk, nali, 2rge bannige nüüd kohe.
Aga jah,minu kest on terasest ja küljel kestaheitja mõlk niiet eks flak ta välja lasi. Suur aitäh vastajatele.
Sorry, et ühe vidina siia lisan, aga ei hakka uut teemat selle pärast ka tegema
Mis kankuga tegu olla võib ning mis relva salvega tegu?

Mis kankuga tegu olla võib ning mis relva salvega tegu?

VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Tänud, sain siis teada, et tegemist "Heeres Behälter für Wagenschmiere -ga"
Siis mingi käru-vankrimäärdetopsik.

VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline