Puhka rahus,Metallidetektor...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

nords kirjutas:Kas nende allkirjadega polnud selline lugu, et mingil infopäeval osalejate nimekiri meelevaldselt pöördumisele lisati. Loomulikult allakirjutanute teadmata.
Mina, kes ma sellele pöördumisele alla kirjutasin, tegin seda vägagi teadlikult. Mõeldud oli see eelkõige tähelepanujuhtimisega üha kasvavale maradöörlusele meie kultuurimälestiste registrisse kantud objektidel...Nords, aga Teie teate ju kõike loomulikult paremini, kuna olite sellel infopäeval kindlasti ka ise kohal ja esireas. Kui see nii ei olnud, siis süüdistan ma Teid siinkohal desinformatsiooni ja alatu laimu levitamises... Taluvuse piir sai vähemasti minu jaoks ületatud :twisted:
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Matuserüüstamine on muidugi rasket karistust vääriv tegu, aga see mõõgalugu on kummaline, haiseb provokatsiooni või halva naljategemise järgi.
Inimene, kes oskab lugeda ja kirjutada, oskab kasutada arvutit ja pääseb internetti, ei saa ju olla selline idioot, et need asjad avalikult välja riputab ja hinda küsib?

Ise seda teemat ei näinud, lugesin ainult artiklit.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Inimene, kes oskab lugeda ja kirjutada, oskab kasutada arvutit ja pääseb internetti, ei saa ju olla selline idioot, et need asjad avalikult välja riputab ja hinda küsib?
Issanda loomaaed on õnneks kirju - igav ei hakka!
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

Minu arvamus ka , et tegemist tõesti kellegi poolt tehtud tellitud lolli naljaga.
Kasutaja avatar
armin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas armin »

Kui see mook oleks maaseest kaevatud,poleks tal tera enam ollagi,see tera oli ju ainult kergelt roostes.
Arnold
Liige
Kontakt:

Kulla Armin, ära lehvita oma olematute teadmistega! Leia mõni teine suhtluskoht, kus saad bemmisumpavahetusest või muust sellisest targalt pajatada! Ega seepeale, et ma kirjutan issanda loomaaia kirjususest, ei pea kohe kõige värvikamad isendid siia ennast eksponeerima tulema - nii igav mul kah ei ole! :twisted:
Arnold
Liige
Kontakt:

Minu arvamus ka , et tegemist tõesti kellegi poolt tehtud tellitud lolli naljaga.
Siis peaks naerjaid kah leiduma, hetkel heljub ainult hirmuhigi lehka üle maarjamaa :?
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

Mina olen Arnoldiga päri. Julgen arvata, et see oli tõesti mõni issanda vähemal arengupulgal olev loom. Ei usu eriti, et see naljana oli mõeldud ning ei usu ka, et mõni paadunud muistiserüüstaja tuleks siia oma leide näitama.
nords
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nords »

Kõigepealt vabandused, et julgesin siin militaar.netis üldse midagi küsida.
Selle asemel, et küsijale viisakalt vastata, hakkab jälle üks sildistamine ja traadi kaudu kauge maa pealt kaussi sõitmine.
lihtsalt huviline
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Lätlased lehvitavad oma foorumil SS ruunidega viikingi (?noaga ?):wink:
Pilt

Pilt
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Arnold
Liige
Kontakt:

Selle asemel, et küsijale viisakalt vastata,
Küsilause puhul tarvitatakse küsimärki, Sinu lausekonstruktsioon kutsus pigem kõiki samasuguseid "teadjaid" kaasa kaagutama! Palun kah vabandust, aga ise alustasid :(
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

armin kirjutas:Kui see mook oleks maaseest kaevatud,poleks tal tera enam ollagi,see tera oli ju ainult kergelt roostes.
Mõõga tera on selgelt "tuld saanud". See peaks Sinu poolt tõstatatud kahtlused ometigi ju hajutama. Ühtlasi põhjendab see asjaolu mõõga ülihead säilivust. Kui oleks aega, siis võiks siinkohal muidugi ka konserveerimisproblemaatikal pikemalt peatuda...
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

"Postimehe" artikli kommentaariumis väidab keegi, et mõõk pidavat juba aasta muuseumis olema. Kas keegi oskab öelda, millisest muuseumist on jutt? Kas mingi eramuuseum?
Sellises seisukorras mõõga näol peaks olema tegemist harukordse ajaloolise leiuga, kuid ka selle rahaline väärtus on ilmselt VÄGA kõrge.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

OveT. kirjutas:"Postimehe" artikli kommentaariumis väidab keegi, et mõõk pidavat juba aasta muuseumis olema.
No ei tea, väga kahtlane. Pigem võiks selle "muuseumi" näol olla tegu kellegi erakollektsiooniga, sest ei tahaks küll uskuda, et mõnes meie kõrgeaulikus muuseumis töötaks inimesi, kes üritavad eksponaate maha müüa ja kasutavad tankistidena lausidioote :shock:
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

Arnold kirjutas:
Siis peaks naerjaid kah leiduma, hetkel heljub ainult hirmuhigi lehka üle maarjamaa :?
Miks hirmuhigi ?
Pigem solvumine ja pettumine teatud ametnikes, et kõiki detektoriste peetakse hauarüüstajateks ja muististerikkujateks.
Sa Arnold ju ka aeg-ajalt detektorit peos hoiad !?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline