Manurhin kirjutas:Ei või olla! Mida ma kõike jälle lugema pean!MargusM kirjutas:
Teie käes on teadupärast üks võrdlemisi unikaalne Eesti sõlg, mille te maa seest leidsite. Uurisin hetk tagasi Tartu Linnamuuseumist järele, kuid sinna see paraku ei jõudnud, kuigi ühele mu kolleegile (telefonis!) ja ka oma "klubikaaslastele" lubasite teisiti. Leidsite selle juba aprillis...Lõhnab kuidagi otsese seaduserikkumise järgi või kuidas...
http://detektorist.pro-forums.com/ftopi ... 0-asc-.php
Sõlg on tõepoolest minu käes. kohalik MK inspektor on seda näinud ja ka selle leiukohal käisime. Ja Tartu Linnamuuseumgi on minu leiust teadlik, seal seda ka pildistati. Vahetasime omavahel kontakte. Minul on teada nii MK kui Linnamuuseumi kontaktandmed, neil on teada nii minu tel. nr. kui ka meiliaadress. Jutt jäi nii, et kui Tartu Linnamuuseumil miski näitus tuleb, siis minu leitud sõlg ka sinna kõigile vaatamiseks läheb. Püsiekspositsiooni muuseum seda praegu ei soovinud, kuid soovi korral oleksin nõus selle sinna suurima heameelega tähtajatult (ja loomulikult tasuta) deponeerima. Ainus minupoolne tingimus muuseumile on, et see leid ei rändaks pappkarbis aastakümneteks kusagile pimedasse keldrisse, vaid oleks kõigile vaatamiseks väljas.Äkki lõpetaks härrased vähemalt siin foorumis süütute tallekeste mängimise!
Äkki keegi selgitaks mulle,mis asi siin otsese seaduserikkumise järele lõhnab?