Mg42 lindi tömbajad
-
KategorieC
- Liige
- Kontakt:
Oma viiest postitusest siin foorumis oled sa kolm raisanud minu asjade üle vingumisega,ostu soovi sul ei tundu olevat,sa pole selle temaatikaga üldse kursis(muidu sa oleks pilgi tavaarile visates kohe aru saanud mis asjadega tegu ja poleks nii veidraid ja möttetuid küsimusi esitanud)....ma ei saa aru mis sul viga on??? On sul mingi viha minu vastu?Keppisin ma sinu naist kunagi äkki?... Oled sa minusse armunud äkki? See foorum muutub aina veidramaks,kord päevas uuritakse kas töökorras relvi saab osta...Üks lööb külge...hullumaja....kuhu vaesel blondiinil minna 
Ma olen piisavalt vana, et naist omada ja oman ka, kuid see ei puutu teemasse. Asi on selles, et MG 42 keele lohud ei ole nii kantis vaid on kumerad. ma enda arust otseselt ei ründa sind vaid lihtsalt teavitan teisi ostjaid, ei ole vaja kohe südamesse võtta. Kannata ära kui valus on.
Okei järgmine kord tee mis tahad, ma ei kommenteeri sinu asju. Vabandused teemast kõrvale kaldumise osas.
Okei järgmine kord tee mis tahad, ma ei kommenteeri sinu asju. Vabandused teemast kõrvale kaldumise osas.
Ja mis on süüdistused? Ma pigem küsisin äkki? Ja kes oled sina kes tuleb teiste õuepeale kaklema?rgd555 kirjutas:loodetavasti on Tuliraud selleks veel noor ,et naist omada
aga muide väga tõsised süüdistused
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline