Der Adler des Drites Reich

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
metsma
Liige
Kontakt:

Der Adler des Drites Reich

Postitus Postitas metsma »

Müüa Saksa kotkas, tiivasirutusega 105 cm ja kõrgusega 69 cm. Tegemist on reproga.

Piltidel on küll roostes versioon aga müügil olevad mitte.
Kogus: 2tk.
Hind: 1000 krooni/tk.
Kauba asukoht on Tallinnas.

Pilt
Pilt
Pilt
Viimati muutis metsma, 07 Veebr, 2009 17:32, muudetud 1 kord kokku.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kas kaalu ja materjali ka teada saaks? Oleks emexi hindadega võrreldav.
metsma
Liige
Kontakt:

Ma vist olen päris maalt ja hobusega, kuid anna andeks ma ei saanud päris aru... milleks selline võrdlus üldse vajalik on?!
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Mõni ei suuda lihtsalt oma mõtteid tagasi hoida. :)
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Speznaz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Speznaz »

Mis siuke asi mksab tõesti nii palju :shock: ??? Rauakolakas ju (no offense)
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

1000 krooni ju korraliku töö eest teab kui palju ei ole. Kotkas iseenesest hästi tehtud.
metsma
Liige
Kontakt:

No kulge härrased, kes arvavad, et see lihtsalt rauakolakas on. Sellise rauakolaka tegemine on suht keeruline tegevus, nii selle joonestamine/projekteerimine kui ka masinal väljalõikamine. Ja kui teil arusaam ei küündi selleni, siis te ei ole lihtsalt see kontigent, kes seda ostab. Seega milleks see teiepoolne ilkumine, sest selleks on tõesti tiba teised kohad ja inimesed - puhas teiepoolne ajaraisk ju ;)
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TigeSiil »

metsma kirjutas:...Sellise rauakolaka tegemine on suht keeruline tegevus, nii selle joonestamine/projekteerimine kui ka masinal väljalõikamine...
Ära pahanda, aga ma ei saa nüüd tõesti aru, ütlesid, et keeruline masinal välja lõikamine? Kas masin seda ühe matsuga välja ei löö? Või siis kompuutri juhtimisel ei lõika vms? Isiklikult ei kandideerigi selle publiku sekka, kes seda ostaks, lihtsalt tekkis huvi valmistamise suhtes :lol:
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
metsma
Liige
Kontakt:

Ei ma pahanda :D
Masin seda ühe matsuga välja paraku ei löö. Selleks, et selline asi juhtuks peaks olema pressžabloon, mis stantsiks selle lehtmetallist välja.
Paraku selline žabloon eeldab asjaolu, et neid Saksa kulle läheks suuremas koguses vaja, mis teeks sellise "ühe korraga" metallipressimine tarvilikus ja üldse žablooni valmistamise. Seega, mul peaks omal Kolmas Reich tagataskust olema võtta! :D
Antud kull on välja lõigatud ning lõikamine on aeganõudev töö, isegi masinal.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Seda ma tegelikult arvasin ka ise, et selliseks matsuga variandiks oleks masstootmist-vajadust tarvis. Aga kas see lõikamine siis ei käi näiteks nii nagu graveerimine, et pannakse joonis arvutisse ja siis selle järgi aparaat lõikab?
Kui see päris käsitsi hoides kuidagi mingite terade vahel keerutades välja lõigatakse, siis on ju isegi odav :lol: Kahjuks siin tööd vist ei osteta, vaid ainult produkti.
metsma
Liige
Kontakt:

Eks jah, metallileht kinnitatakse masinasse ja kasutatakse arvutijoonist, mille järgi teostatatakse lõikus, kuid see päris automaatselt ikkagi ei juhtu. Ka inimene peab olema juures, kes jälgib töö kulgu ning teeb vajadusel korrektsioonid. Kuna tammelehed ja tiivasuled on kõik väga detailselt välja joonistatud, siis kõik see nõuab ka vilumust masina käsitsemisel, et need vastavalt välja tuleksid nagu joonisel joonistatud.

Eks jah, arusaadav, et ostetakse lõpp-produkti mitte tööd. Aga, eks ostab see, kes oskab asja hinnata.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Tänud, sain jälle veidi targemaks. Rohkem ei risusta, loodan, et ostja leiad ja kõik häppid :lol:
Speznaz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Speznaz »

TigeSiil kirjutas:Tänud, sain jälle veidi targemaks. Rohkem ei risusta, loodan, et ostja leiad ja kõik häppid :lol:
Sama siin, ei risusta enam ja kõik happid jne...

BTW: Ma mõtlesin, et see on masstoodang...
metsma
Liige
Kontakt:

(up)
metsma
Liige
Kontakt:

(up)
Vasta

Kes on foorumil