Kas keegi teab kasutajat RPG-7 ??
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Loodan tõesti et kõik saavad oma asjad või raha tagasi. sain ise neid sõnumeid(asjad teel) päris mitmeid. raha kanti tagasi peale seda kui siin selle foorumi avasin.(ka siin väitis ta, et asjad teel, tegelikult neid õnnetuid saapaid polnudki...)
Vaatamata kõigele TOREDAT AASTAVAHETUST kõigile militaarlastele ja edukat uut aastat!
Vaatamata kõigele TOREDAT AASTAVAHETUST kõigile militaarlastele ja edukat uut aastat!
seoses petturitega teeksin väikese etteppanekuga nimelt võiks teha konkreetse teema Petturid saaks inimesi hojatada.
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Hoiatada! Kuidas?
Võetakse uus kasutajanimi ja pannakse aga vana laulu edasi. Pärisnime ja aadressi ju ei tohi kirja panna.
Aasta tagasi ma siin aretasin kah sellist teemat ("Aus mees"). Küll mitte selles laadis, et kuidas raha-asju kätte saada, vaid üritasin hoopistükki taolise tegevuse eetilist tagapõja analüüsida ja meie FOORUMI liikmete arusaamu kindlaks teha.
Tookord aga sai teema lõpetatud ja arutelu lõpptulemuseks oli valdav seisukoht, et - noh, et loll saab kirikus kah peksa ja, et sellised lollid selleks ongi, et neid lüpsta.
Minule oli selline arusaam igatahes sügavaks pettumuseks.
Oskab nüüd keegi mulle selge sõnaga öelda, et mis siis nüüd lahti, et selline aktiivne arutelu käimas ja rahulolematust taevani?
Lihtsalt paar lolli sai lüpsta ja mis see teiste asi on.
Või hakkasid ennast liigpaljud juba lollidena tundma?
Seoses siis eelnevaga oleks kasulik mõlgutada mõtteid järgneva üle:
Kas praegune seadustik-reeglistik EV-s ja meie FOORUMIS üldse võimaldab miskit efektiivset taoliste juhtumite puhul ette võtta?
Ja kui ei võimalda, siis pole mõtet ka tühja mula ajada (kui muidugi mitte naistesauna minna).
Võetakse uus kasutajanimi ja pannakse aga vana laulu edasi. Pärisnime ja aadressi ju ei tohi kirja panna.
Aasta tagasi ma siin aretasin kah sellist teemat ("Aus mees"). Küll mitte selles laadis, et kuidas raha-asju kätte saada, vaid üritasin hoopistükki taolise tegevuse eetilist tagapõja analüüsida ja meie FOORUMI liikmete arusaamu kindlaks teha.
Tookord aga sai teema lõpetatud ja arutelu lõpptulemuseks oli valdav seisukoht, et - noh, et loll saab kirikus kah peksa ja, et sellised lollid selleks ongi, et neid lüpsta.
Minule oli selline arusaam igatahes sügavaks pettumuseks.

Oskab nüüd keegi mulle selge sõnaga öelda, et mis siis nüüd lahti, et selline aktiivne arutelu käimas ja rahulolematust taevani?
Lihtsalt paar lolli sai lüpsta ja mis see teiste asi on.
Või hakkasid ennast liigpaljud juba lollidena tundma?

Seoses siis eelnevaga oleks kasulik mõlgutada mõtteid järgneva üle:
Kas praegune seadustik-reeglistik EV-s ja meie FOORUMIS üldse võimaldab miskit efektiivset taoliste juhtumite puhul ette võtta?

Ja kui ei võimalda, siis pole mõtet ka tühja mula ajada (kui muidugi mitte naistesauna minna).

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
-
- Liige
- Kontakt:
Hea viis pettureid avastada on selline -
Kui saad tünga ja saad tegija nime teada (pangaülekandega) ja kui ei ole väga levinud perekonnanimi, siis lähed www.ee.ee ja otsid sealt ja helistad
Kui saad tünga ja saad tegija nime teada (pangaülekandega) ja kui ei ole väga levinud perekonnanimi, siis lähed www.ee.ee ja otsid sealt ja helistad

Viimati muutis onemanband, 02 Jaan, 2009 13:42, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist