Oleks mõned küsimused.

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
The*Siim
Liige
Kontakt:

Oleks mõned küsimused.

Postitus Postitas The*Siim »

Tere!

Olen siin alles uus ja tahaks "Tegiatelt vendadelt" snitti võtta. NT: Kuidas te seda roostet teete? :D

Ja :Missuguse CAMO ma peaks tegema (Revell 1/72) Panther Ausf.A -le tegema ,et oleks võimalikult originaalne.? :shock:

HEAD UUT AASTAT KÕIGILE!!!

Tervitades Siim.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Siinkohal võiks vastata et Gooogel ruulib :) . Ja siingi foorumil on palju sellel teemal kirjutatud . Vaadata tuleks tankidega seonduvat. Palju on materjale võõrkeelsetel www-del. Aga kui otse öelda ,siis tuleks roomik hallikas pruuniks lasta värviga, seejärel "pesu" metallikuga teha. See on minu teguviis... Seejärel kuivpintsel meetodiga terasvärviga üle lasta ja peaks tehtud olema. ...
Aga siin mängib ka kogemus palju, nagu ütleb eesti vanasõna : harjutamine teeb meistriks, ja mitte ainult minu pikk staaž tõestab seda :)
Teisele küsimusele vastaks, et Sa ei eksi kui teed seda õpetuse järgi...
aga jälle tuleks meie sõber GOOOOOOOOOOOOOgel abiks :D, variante on palju
Jõudu ja tahtmist soovides
Taara avitab! ...
fossiil
Liige
Kontakt:

Re: Oleks mõned küsimused.

Postitus Postitas fossiil »

The*Siim kirjutas:Tere!

Olen siin alles uus ja tahaks "Tegiatelt vendadelt" snitti võtta. NT: Kuidas te seda roostet teete?
Tervitus! Kena kui uus aasta algab uute "mudelisõltlastega" :wink:
Aga see rooste värk - mida sa tahad selle Pantri juures rooste ajada?

Ja :Missuguse CAMO ma peaks tegema (Revell 1/72) Panther Ausf.A -le tegema ,et oleks võimalikult originaalne.?
Siinkohal küsiksin üle, et milliseid variante Revell pakub? Ehk leiad nende seast sobiva, kuna dekaalidel olevad numbrid on tavaliselt üsna jäigalt värviskeemiga seotud, võib olla saad instruktsioonist selle osa siia üles panna? Sest mul ei ole mingit ettekujutust, et kui palju sa Pantri kohta infi leidnud oled - pole ju mõtet hakata kohe jutlust pidama, kui oled ise juba üht-teist selgeks saanud.

Urmas.
The*Siim
Liige
Kontakt:

Tere!

Rooste tahaks ajada lindi kaitsmed ja natuke vüiks olla ju lindid ka ?:D

Pilte kahjuks ei kyll millegiga teha :( :?
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Otsisin selle joonise välja, mul neid Panthreid 2tk. Revell annab ausf. A -le kaasa ainult ühe skeemi: Panzerlehrdivision, Sankt Lo, August 1944 torninumber 231, värvid on tavalised roheline,pruun/punane ja liiv. Panin lehe ka üles:
http://live.hot.ee/gallery/gallery/slid ... _id=995913
Tiger(Panther) tank, run! - Ameerika vanasõna
fossiil
Liige
Kontakt:

Nonii, tänud abi eest! Kui kaasas on tõesti ainult ühe variandi numbrid/tähised, siis tuleb värviskeemi muutes numbrid kas mõne teise tootja karbist kombineerida või internetiavarustest tellida. Kuid muidugi on võimalus ka ise maalida, käsi küll alguses väriseb, aga pärast väikest harjutamist suvaliste tükkide peal peaks päris hea välja tulema. Kui siis tahad värviskeeme, anna teada, mul siin üht-teist "A" versiooni kohta on.
Roostest niipalju, et kogu see roostekarva mögin PÄRIS tankide roomikutel on tegelikult pruunikat ja punakat tooni pinnas, seda nendel masinatel, mis aktiivselt liiguvad. Pikemalt seisnud masinatel on nad jah roostes, aga mudelina tahetakse ju tavaliselt näidata just hirmkurja ja agressiivset sõjamasinat, mitte aga miskit romula kandidaati. Roomikutest on siin ka varem juttu olnud : http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... sc&start=0 , üldiselt poleks paha foorumi arhiivis pikemalt tuhnida, võid päris palju huvitavat leida ja mitmed küsimused saavadki vastuse.

Urmas.
The*Siim
Liige
Kontakt:

Tere!

Aitähh , Hr.Fossiil.

Terv. Siim.
The*Siim
Liige
Kontakt:

tere!

Tahtsin kysida miks te neid Torni kuulipildujaid kylge ei pane :?: :D

Terv. Siim :D
fossiil
Liige
Kontakt:

Tahtsin kysida miks te neid Torni kuulipildujaid kylge ei pane
odot nüüd..., ma ei saa vist su mõttekäigule pihta - mis kuulipritse sa silmas pead?

Urmas.
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Miks me torni külge(komandöritorni) kuulipildujaid ei pane? Minule isiklikult see kuulipilduja, mis Revelli Pantheriga kaasas oli ei meeldinud, üldsegi mitte. Panzergrenader oma Wikingi Pantherile ei pannud, sest fotodelt ei olnud seda leida.(oli midagi sellist, ehk täpsustab ise). Ega neid vist koguaeg küljes ei hoitud.
Tiger(Panther) tank, run! - Ameerika vanasõna
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist