Äkki mõeldakse Paide. See pole küll osastavas, kuid mitmuse vorm. Türi ei saa ju olla. Mis ta siis nimetavas oleks. Ja mida sealt tuletada, pole mitte i lõpuga vaid si lõpuga. Pärnu oleks õigem sest Vastus küsimusele (nägin mida) oleks Pärnu ehk ka pärnasi.
Kui mu vastus Pärnu on õige siis küsiks Hr. Tarmo käest, et miks meie sugulus rahvused on väljasurnud? Tegemist on väikese nipiga küsimusega!
Aaah! Eks ole siin õlutit aetud ja vesirotte tapetud ja miks mitte mitmuse osastava - või mis see oligi - üle arutleda, seda enam, et Võrumaa munade vahelt lausa uued leokesslerid võrsumas, ainult komade ja põimlausetega suuremad mured kut roostes pommidega
jackpuuk kirjutas:Et juttu jätkuks
Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel. Troll, kas olid pahas tujus, või unine hoopis?
Mujale mittesobivatel MILITAARTEEMADEL s.o teemad, mis ei sobi kindlatesse määratud rubriikidesse (alafoorumitesse)! Või vähemalt sellistel, millel on mingitki kokkupuutumist sõjanduse, riigi julgeoleku vms. Ma võin neid mõisteid üsna laialdaselt võtta, aga see teema siin on ju puhas läbu.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Troll kirjutas:[
Mujale mittesobivatel MILITAARTEEMADEL s.o teemad, mis ei sobi kindlatesse määratud rubriikidesse (alafoorumitesse)! Või vähemalt sellistel, millel on mingitki kokkupuutumist sõjanduse, riigi julgeoleku vms. Ma võin neid mõisteid üsna laialdaselt võtta, aga see teema siin on ju puhas läbu.
No kui ma neid teemasid selle "Et juttu jätkuks" rubriigis sirvin, siis on ikka pooled neist mittemilitaarset laadi. Las see teema olla siin, natuke lahedamat humoorikat mõttearendust.
et see vana nodi maamunalt ja maamunast veel niipea ei lõppeks!
Noh,kuna lp.Tarmo Männard ei raatsi pudelit õlut välja teha ei teistele ega ka mulle,jääb üle vaid omapoolne ettepanek
- viis õlut sellele, kes ütleb ära eestikeelse sõna kus on viis (5) kaashäälikut järjestikku.
retti kirjutas:Noh,kuna lp.Tarmo Männard ei raatsi pudelit õlut välja teha ei teistele ega ka mulle,jääb üle vaid omapoolne ettepanek
- viis õlut sellele, kes ütleb ära eestikeelse sõna kus on viis (5) kaashäälikut järjestikku.
Bravo,Heiks.
Sellele küsimusele ei tea vastust isegi iga eesti keele õpetaja mitte.
Õlled on Sinu.Kättesaamisest räägime privaatselt.
Teistele jänulistele - teite poolt pakutud on liitsõnad- mis ei lähe arvesse