Enesekaitserelva valik
Väidetavalt võitis konkursi SIG-SAUER ja plaanitakse hankida 2 erinevat mudelit.Püstolite väljavahetamist plaanivad ka kaitsejõud aga seal pole asi vist erinevate mudelite katsetamisest kaugemale jõudnud.tommy kirjutas:Lugesin kuskilt et ka Eesti politsei kavandavat "Makaarikud" välja vahetada.Olevat uute jaoks pakkuminegi läbi viidud.Teab ehk keegi milline toru peagi meie tänavatele ilmub?
.380ACP või .38special
Kumba eelistada enesekaitserelvana.Kõne alla tuleks 2tollise rauaga S&W,SIG P232 või Walther PPK.Iludused on nad kõik,kindlasti ka kvaliteetsed,kuid lasknud neist isiklikult pole.
.380ACP jääb võimsuse poolest vist alla 38-le.Revolvripadruni võimsus varieerub tugevalt,kuid 2 tolline raud peaks tugevalt võimsust kärpima.
9 para kohta tean omast käest,et 15cm prussist laseb läbi.
Kogemused?Arvamused?
.380ACP jääb võimsuse poolest vist alla 38-le.Revolvripadruni võimsus varieerub tugevalt,kuid 2 tolline raud peaks tugevalt võimsust kärpima.
9 para kohta tean omast käest,et 15cm prussist laseb läbi.
Kogemused?Arvamused?
Rahuaega hoiab relv
Ma ei väsi kordamast, et kaliiber ei määra midagi - TÄHTIS ON PIHTA SAADA!
Ja siis vastavalt valida sihtpunkt.
Kuna püstoli(revolvriga) toimub lähiründe tõrjumine, siis peame ründaja viima võitlusvõimetusse seisundisse momentaalselt ja seega tuleb ära unustada üldhumanistlikud kaalutlused (näiteks vasaku jala suure varba pihta tulistamine) ning püüda tabada elutähtsaid keskusi.
Kaks kuuli peas võtab isegi narkootikumijoobes tegelase kiirelt pikali.
Samas võib ta pikali saada ka mõlemat reieluud puruks lastes, kuid see on juba inimese sadistlik piinamine - sureb ta meil kätte niikuinii...
ProPatria
Ja siis vastavalt valida sihtpunkt.
Kuna püstoli(revolvriga) toimub lähiründe tõrjumine, siis peame ründaja viima võitlusvõimetusse seisundisse momentaalselt ja seega tuleb ära unustada üldhumanistlikud kaalutlused (näiteks vasaku jala suure varba pihta tulistamine) ning püüda tabada elutähtsaid keskusi.
Kaks kuuli peas võtab isegi narkootikumijoobes tegelase kiirelt pikali.
Samas võib ta pikali saada ka mõlemat reieluud puruks lastes, kuid see on juba inimese sadistlik piinamine - sureb ta meil kätte niikuinii...
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Käib ka politseide hulgas lõpmata diskussioon selle üle,kumb on parem,kas Glock või SIG.Mõlemad on head relvad,mõlemil omad eelised.Glocki kasuks räägib hind.Ka USA politseide hulgas on enamus Glockid.Need,kes on kandnud mõlemit,väidavad,et SIG on korrosioonitundlikum ja nõuab rohkem hoolt,kuid on mugavam.
Rahuaega hoiab relv
relv on hea aga nagu nende asjadega ikka on et mitte täiuslik.
Kunagi majandasin ise oma tiiru ja tollest ajast mõned praktilised poindid...
1. Parema balansseeringu jaoks asetavad paljud püstolkäepidemesse täiendava raskuse (tinaplaadi).
2. laskemoona valikul peab ettevaatlik olema, nt. korea padrunid tahmavad ja "söövad" relvaosi
eks neid pointe ole veel aga eks proovimine näitab ise paljutki.
Kunagi majandasin ise oma tiiru ja tollest ajast mõned praktilised poindid...
1. Parema balansseeringu jaoks asetavad paljud püstolkäepidemesse täiendava raskuse (tinaplaadi).
2. laskemoona valikul peab ettevaatlik olema, nt. korea padrunid tahmavad ja "söövad" relvaosi
eks neid pointe ole veel aga eks proovimine näitab ise paljutki.
Aloha, mina soovitaksin soetada SigSauer P239

http://sigarms.com/products/classicpers ... duct_id=43#
USA foorumite põhjal uskumatult täpne püstol, samas kompaktne varjatult kanda. 9x19 padrun enesekaitseks piisav. Ja loomulikult SigSauer'i 100% töökindlus.

http://sigarms.com/products/classicpers ... duct_id=43#
USA foorumite põhjal uskumatult täpne püstol, samas kompaktne varjatult kanda. 9x19 padrun enesekaitseks piisav. Ja loomulikult SigSauer'i 100% töökindlus.
Olen ise lasknud SIG P228 -st.Täpne ja käes tundus äärmiselt mugav,kuid seda P239 -t olen vaid käes hoidnud,ei olnud nii mugav,samas mitte ka ebamugav.Rõhku on pandud väga palju selle relva konstrueerimisel kompaktsusele,seepärast jäi minu jaoks käepide pisut lühikeseks.
Olen ka ise huvitatud samast relvast.
Olen ka ise huvitatud samast relvast.
Rahuaega hoiab relv
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist