Lihtsalt ürgajast alates on pere kaitsmine, võitlus oma jahimaade, naiste ja vara eest olnud mehe ülesanne. Militarism on meestele lihtsalt verre imbunud.
Tänapäeva femiinses ühiskonna korralduses on see muidugi vaat, et taunitav nähtus. Mis teha...
Päris huvitav mõte. Äkki peakski oma testamenti kirjutama, et palun kõik minu kollektsioonid ja kola hauda kaasa panna. Kunagi ehk arheoloogid leiavad ja siis olen ma kõva ja kuulus mees. Olgugi siis kasvõi mõnituhat aastat pärast pärast surmaOleg A kirjutas:Minule üks inimene ütles vene keeles loomulkult "Zachem tebe eto vse nado, v mogilu vse ravno ne vozmjosh". Kollektisoonide kohta.
Nii suurt hauaplatsi pole Tartus saadavalManurhin kirjutas:Päris huvitav mõte. Äkki peakski oma testamenti kirjutama, et palun kõik minu kollektsioonid ja kola hauda kaasa panna. Kunagi ehk arheoloogid leiavad ja siis olen ma kõva ja kuulus mees. Olgugi siis kasvõi mõnituhat aastat pärast pärast surmaOleg A kirjutas:Minule üks inimene ütles vene keeles loomulkult "Zachem tebe eto vse nado, v mogilu vse ravno ne vozmjosh". Kollektisoonide kohta..
Arvestades seda, mida me kõik tänapäeval sisse sööme (igasugu säilitusained jm. keemia), võib alles olla mitte kontmees, vaid hoopis hästibalsameerunud muumiaNärakas kirjutas: kujutan ette, et leidja annab leiust oma foorumikaaslastele teada ja neil on esimeseks küsimuseks - kas kontmees oli alles????
Tegelikult pole "prantsuse träna" kogumisega meil üldse olukord nii lootusetu.Madis22 kirjutas:... Seetõttu prantsuse träna koguda ei saagi. ...
Vastuseks järelpärimisele võin teatada, et spetsialiseerumist on täheldada...kelguga poiss kirjutas:Nüüd oleks sobilik hetk uurida, et mida keegi kogub? kas on mingit spetsialiseerumist? ...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist