kuule, segane lugu jah aga mulle omakorda jäi kergelt niuke mulje, et sinu idealismi arvestades peaks moodne sõjavägi lahinguväljal pigem PCP-õhukatega ringi hüplema. niisiis ma seda ja kõikvõimalikke selle mõttega kaasnevaid ideid maha tegingi. tead, ära pane pahaks aga mingist niinimetatud "kaasaegsest tulevahetusest" rääkides ei maksa väga solvuda, kui vastused laskuvad samuti vastavasse ajastusse (19-20 saj).qwerty009 kirjutas:Kuna tegemist on militaarfoorumiga, siis pidasin mõistagi silmas vibu kasutamist just sellel otstarbel, kuid tundub et ei jõudnud mu sarkasm vist kohale või mõni mees arvab tõsiselt, et mõni armee veel vibudega metsas ringi jookseb
noh...ja mida me su "enneolematu tõdemusega" peale hakkame? loome mingi revolutsiooni BB/PCP laskmises?qwerty009 kirjutas:See, et seda laskespordis kasutatakse teab igaüks.
tead, ma eriti ei taha jah mingit anti-homo-propagandat teha aga tõsi ta on, et ma oma enda riista suvalisest teisest tillist paremaks pean. lähtuvalt tobedast hetkeolukorrast julgen teda ka sinu omast paremaks hinnata. vastuhääled on teretulnud!qwerty009 kirjutas:Tulles tagasi tänapäeva siis siin foorumis on paljudel kinnisideeks oma riista taevani ülistada olemata mõnda muud üldse proovinud.
"sõu very cool" aga mismoodi see kõnealusesse teemasse puutub?qwerty009 kirjutas:Kuskil oli mingi teema, kus küsiti millist relva lahingus kasutaksid, kui valida võiks mida tahad. Mõni mees tuli jälle AK-4 lagedale, kuna sellega kogemus olemas. Mees nägi esimest korda automaati ning mõles, et küll on nüüd vägev pill, sellega võib pool maailma maha tappa. Kel silmaring vähe laiem on hoiavad sellest aerust vähe kaugemale võimalusel.
üldiselt hindan ma su julgust mu laskmiskogemuste paikapanemisel. samas aga matan ma maapõhja su arusaamad teistest mu nägemustest, mis õhkrelvadega seonduvad. selleteemalistest adekvaatsetest laskmistäpsuslikest väärtushinnangutest ma IGAKS JUHUKS parem ei räägigi sest on karta, et selle tulemusel ma niipea magama ei jõua.qwerty009 kirjutas:Sama on kasutaja Satakas puhul. Vedrupüss on sinu silmis ülim kuna sa pole muud proovinud ning ei oska asju adekvaatselt võrrelda.
järjekordne teema, mida on raske "IQ-põhiselt" kommenteerida. ühest küljest sai ju nagu seletatud, et ~30m pealt oli teatud kuulide puhul hajuvus nii-ja-naa-sugune nig teiste kuulide puhul teistsugune. on kuskil seletatudka, et nn field-line-kuulide puhul on tabavus absoluutselt olemstu aga...paistab, et ega need näitajad kedagi eri koti. eriti.qwerty009 kirjutas:Ning tullake jälle jutuga oma ülimast oskusest. Keera oma vedrupüss kruustangide vahele kinni ning vaata kui suureks muutub hajuvus 50m peal.
PCP on vastupidavam, kui suvaline sama kategooria vedrurelv. Tõsi ta on, et ma pole laiatarbe vedruõhuka vedru ega tihendit laiemalt testinud ent mul pole ka mingit vastuväidet.qwerty009 kirjutas:PCP on vastupidavam kui vedrupüss. Vedrupüssil on vedru ja nahk peale 3000 lasku väsinud, PCP see-est on nagu uus.
tead, see on juba suht-koht isiklik probleem ja minu hinnangul langeb samasse kategooriasse nagu omale naise leidmine - see, kuidas ja kui täpselt sa mingile märklhele pihta saad, on su oma isiklik probleem ja kui sa seda teha ei suuda, on samuti vaid su enda probleemqwerty009 kirjutas:*PCP ei esine prell-lööki mis esineb vedrupüssi puhul. Seepärast jooksevad vedrupüssil optikad paigast ning võimsa vedrupüssi puhul on sellise optika leidmine mis seal paigas püsiks tõsine probleem.
ohsa tillu-lillu! ja ongi just nii, et kogu pcp täpsuse paremus seisneb paremas rauas?qwerty009 kirjutas:*PCP on täpsem kuna toru on kvaliteetsem (hinnaklassi pärast juba).