Õhkrelvad

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
traatjalg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas traatjalg »

üks töötab, aga mõnikord läheb ise lahti, teine ei tööta üldse. Sõbral silma laseb see ise välja küll. OSTA UUS kas või hiinakas see ka parem kui isemüristaja.
SiimS
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas SiimS »

Aga kumb parem on.. Kas see, millel vinnastades toru alla peab painutama, või see millel seal toru all veel eraldi pulgake on? Mingi luugike käib neil pealtpoolt eest ära ja sealtkaudu topitakse kuul siis sisse.. :roll:
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Noh, mina arvan, et see on ikka see kõige parem, millel ühes otsas on selline laiem ja sile (hööveldatud vist) puust laud, millist hea vastu õlga panna. See on veel selles mõttes hea, et siis on kindel tunne ja garanteeritud, et see teine ots, missugune inimesele väga ohtlik on, ikka endast eemale hoitud saab. Sellest teisest otsast (metallist ja selline pikk, tavaliselt ca. 1,0-1,5cm diameetriga) lendavad välja (mõnikord) mingid plönnid. Ise kah ei tea, mis need just on, kuid kui need endale vahepeal pihta põrkavad, siis võib väga valus saada. Muideks, selle teise ohtlikuma otsa sellel riistal tunneb ära veel ka selle järgi, et sellel on pikupidine auk sees. Ikka päris sügav paistab teine olevat. Ja mis eriti tähtis - ära sellesse auku nii väga vaata! Kunagi ei või teada mis sealt välja lennata võib, ja siis on juba jama lahti. :roll: :lol: :lol: :lol:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

SiimS kirjutas:Aga kumb parem on.. Kas see, millel vinnastades toru alla peab painutama, või see millel seal toru all veel eraldi pulgake on? Mingi luugike käib neil pealtpoolt eest ära ja sealtkaudu topitakse kuul siis sisse.. :roll:
Õhukaga on minu teada nii, Siim-poiss, et kokkumurtav hiinakas logiseb juba uuest peast ja liigendi vahel olev tihend ei pea õhku. Mul endal on just selline. Vanast püksirihmast tehtud tihend pidas oma tuhatkond matsu vastu. Logisev ühendus ei lase ka optikat kasutada. Raud ja optika vaatavad eri suundades.
Hoovaga vinnastatava õhuka kohta olen kuulnud sellist koledat juttu, et muidu tore küll, aga kui sel momendil lahti peaks minema, kui sa sõrmega kuuli sisse topid, siis jääd näpuotsast ilma. Niidab maha.
Nii et ise tead. Muideks, see minu igalt poolt logisev ja katkise sihikuga püss laseb nii täpselt, et vahel kukub omal karp lahti. Korra õnnestus ntx umbes 35m pealt varesele p***e lasta! Tahtsin lihtsalt hirmutada seda blatnoid ja arvasin et taban aiakastmisvanni, mille serval vares istus, aga kukkus välja hoopis paremini. :D Tuhm tabamismatsatus oli kuulda ja vares pani hirmsa röökimisega minema.
Pärast panin varese koha peale kilukarbi ja proovisin, et ei ole ju võimalik sellise risuga ÜLDSE nii kaugele lasta! Keskmiselt kolmest lasust kaks tabasid...
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

nüüd tuleb niikuinii mõni, endale rusikaga vastu rinda taguv foorumitegelane ja räägib sulle ebaseaduslikust jahist. kahjuks aga vist ei tule sittagi, ehkki alles hiljaaegu tuututas ühes teises teemas, et seadused on seadused ja need on kõigile ühtemoodi täitmiseks :roll:
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Satakas kirjutas:nüüd tuleb niikuinii mõni, endale rusikaga vastu rinda taguv foorumitegelane ja räägib sulle ebaseaduslikust jahist. kahjuks aga vist ei tule sittagi, ehkki alles hiljaaegu tuututas ühes teises teemas, et seadused on seadused ja need on kõigile ühtemoodi täitmiseks :roll:
Las tuleb siis kaikaga minu aeda valvama ja varestele seadusi selgitama, kui härra soovib nii kangesti oma põhimõtteid ellu viia. :D Senikaua plaksutan oma aias püssi nii palju kui tahan. Ohutusreegleid järgides muidugi.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

sul on põhimõtteliselt muidugi õigus. väljaarvatud selles tühises nüansis, et varestele seadused ei kehti ja ebaseaduslikuks jahitegevuseks kvalifitseerub see jätkuvalt. aga usu mind -- muind isiklikult häirib selle juures vaid see, et mulle varesed täitsa meeldivad. vot tuvid ja kajakad oleks teine tera...
SiimS
Liige
Kontakt:

Harakad on värdod ka. söövad kassitoidu ära ja situvad kohe kõik õue trepile samal hetkel :x
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Satakas kirjutas:sul on põhimõtteliselt muidugi õigus. väljaarvatud selles tühises nüansis, et varestele seadused ei kehti ja ebaseaduslikuks jahitegevuseks kvalifitseerub see jätkuvalt. aga usu mind -- muind isiklikult häirib selle juures vaid see, et mulle varesed täitsa meeldivad. vot tuvid ja kajakad oleks teine tera...
Mul naabrimees nuumab vareseid ja kajakaid oma toidujäätmetega. Mõlemad on juba kalkuni mõõtmeteni paisunud. Ei jõua enam õieti lennatagi. Vareseid ma muidu ei kimbuta, aga kui nad juba nii blatnoiks kätte lähevad, et enam inimest ega püssi ei karda ja minu koera õrritavad, siis läheb Basiliol kops üle maksa! Seda pihtasaanud varest püüdsin ka heaga minema ajada. Vehkisin käega ja tegin "Kõss! Kõss!". Vares vaatas põlastavalt ja keeras p***e ette. Ootas ilusti, kuni toast püssi tõin ja sihtisin. Arusaaja vares oli! :twisted: Korra nägin teda veel, aga püssi tähendus oli talle vahepeal selgeks saanud.
ivanorav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivanorav »

Pidin ka oma ukse eest Harakaid airsofti relvaga minema peletama,aga jahiks ma seda küll ei liigitaks,sest 100 m/s lendav 6 mm plastkuulide valang ei ole mõeldud kellegi tapmiseks ja kui tahakski,siis see ikkagi ei õnnestuks,aga sulepuru lendas küll ja minu tegevus täitis väga hästi eesmärki! :D
Harakad läksid kellegi teise lemmiklooma represeerima,tema sööki sööma ja pererahva und häirima!
SiimS
Liige
Kontakt:

Need kuramuse harakad on nii ettevaatlikud ka veel.. vahest olen passinud esikus, saabas käes ja nii kui linnud, trepil, ukse lahti löönud ja virutanud :twisted: Ja veel (ei viitsi uut teemat teha), keegi "kartulipüssist" on kuulnud, lasknud? Ise ehitasin endale ühe isa abiga, väga kena ja võimas tuli :) Mul on midagi taolist, aga palju viisakam näeb välja: http://www.teetormaja.ee/album_page.php ... e=previous
Die another day
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Die another day »

Pilt
harakate hirm..

aga tegelikult on nende peletamiseks abi ka tavalistest (või ebeatavalistest, kuidas kellele) airsofti relvadest.
Slinky
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Slinky »

Kunagi oli maal ühe kassiga probleeme, tuli teine nahaalselt esikusse ja kuses mõnuga saabaste peale, ja nii paju kordi, hirmutamine ei aidanud ning ükskord kui ta jälle esikust uhke näoga väljus haarasin relva pistsin pipratera sisse (terapipar, võtsin paraja suurusega et liiga väike ja liiga suur poleks) jooksin välja ning nägin kõutsi aia lähedal passimas antsin siis litaka ära ja oi kurja kus kass kargas kõrgele ning kihutas nagu kuul aia lattide vahelt läbi (mis muidu on nii kitsad et kass väga kergelt läbi ei mahu, aga see pani libedalt läbi) nii et karvad lendasid. Mitu nädalat ei käinud enam kui uuesti aias ringi luusima hakkas. :twisted:
SiimS
Liige
Kontakt:

Aga rääkige ka, kas kellegil on kartulipüss/lasknud sellisega? :)
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

No kartulipüssiga loomi pole küll mõtet laskma hakata.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline