Väga tore oli, nagu alati. Peab vist püüdma varem ilmuda, sest seekord tundus kohal oldudaeg kuidagi üürike
Joss Metsast kirjutas:. 1:48 skaala on ikka kole pisike küll, 1/72 ja 1/144 ma üldse ei räägi, kirbusitt.
Mina näiteks nokin seda sitta edasi

See mudel pani mind lõplikult veenuma, et tegin õigesti kui 32 skaala lõplikutl kõrvale jätsin. Asi pole selles, poleks olnud hästi õmmeldud.. ma ei kahtle hetkekski, et Parovoz sellest väga hea lõpptulemuse suudaks teha, aga minuarust on selles mõõdus midagi sellist, mis häirib. vot ei oska öelda, aga paljud 1/32 lennukid mulle eriti ei meeldi..mingi proportsooni väkr ja silm ei suuda seda asja enam vaadata kui ilusat tervikut vm. jne, aga nt 48 on ilusam.
Ise jätkan ikka kirbusitaga, kuna endiselt tahan neid palju teha ja endiselt leian piisavalt näiteid, et mõni asi on 72 ikka nii armas, et nutt tuleb peale:) Nagu naiteks viimesel Soome näitusel see pisike Kamovi kopter..midagi nii ilusat pole ma ammu näinud ja just tänu sellele, et asi oli 72..see mõõt lihtsalt sobis sellele ja koos hiilgava teostusega oli see asi seekord üks parimaid leide minu jaoks.
Ok aitab nüüd, kipub kaugele kalduma:) Igatahes oli taas meeldiv sarnaselt kallutatud inimeste seltskonnas ilusaid asju vaadata, järgmise korrani igatahes!:)
ps. teen ettepaneku Rauli järgmine kord ilma pooleli töö näidiseta tuppa mitte lasta;)
Kk