MG42 MG3
-
- Liige
- Kontakt:
mg
Leidsin päevil mg34 hargi,mis aga palju pikema jalaga kui harjund nägema,ons kellegil aimu,mis tehnikal või kus sellist kasutati?
Jalad võrdluseks
Tähised
Kanad
Jalad võrdluseks
Tähised
Kanad
Tankitõrjepüssi PzB. 39 oma. Relva pilt näiteks siin:
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DG
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DG
tp
No näedsa,jälle targem,muidu oleks nuputanud mis kole,ei taibanud seda lühendit jalal kasutadagi...Suured tänud vaevanägemise eest!
MG-42
Tahaks sellest relvast teada lähemalt...palju ta kuule minutis pritsis jms...Kõik vastused on teretulnud 

- AddressUnknown
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kallis Drake!
Soovitan siiralt elementaarsemad asjad endale selgeks teha, nt. et Eesti Laskurkorpus oli nõuk. väeosa, st järelikult võisid neil olla mg-d ainult trofeerelvadena, aga seda arvu nüüd küll teab ainult Vanajumal taevas!
Aga saksa poolel võidelnud väeosades leidsid nad küll vägagi kasutust, mine raamatukokku, võta ja loe kasvõi meeste mälestusi hakatuseks!
Nt.pat.''Narva'' meeste meenutuste triloogia: Terasest tugevamad, Minu au on minu truudus, ja see kolmas ka.
p.s Ära võta seda kui ilkumist, vaid see on tõesti soovitus!
Soovitan siiralt elementaarsemad asjad endale selgeks teha, nt. et Eesti Laskurkorpus oli nõuk. väeosa, st järelikult võisid neil olla mg-d ainult trofeerelvadena, aga seda arvu nüüd küll teab ainult Vanajumal taevas!
Aga saksa poolel võidelnud väeosades leidsid nad küll vägagi kasutust, mine raamatukokku, võta ja loe kasvõi meeste mälestusi hakatuseks!
Nt.pat.''Narva'' meeste meenutuste triloogia: Terasest tugevamad, Minu au on minu truudus, ja see kolmas ka.
p.s Ära võta seda kui ilkumist, vaid see on tõesti soovitus!
Eks neid ikka oli omajagu. Palju täpselt, seda ilmselt pea võimatu öelda ja mis tähtsust sel on. Klassikaline saksa jalaväejao koosesisu kuulus kuulipildur MG-ga koos abilise või kahega. MG-d siis 34 või 42. Piirikaitse jms väeosadele jagasid sakslased rohkem trofeerelvastust, prantsuse, vene jms pritse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline