Tegelikult meenub küll - mul olid nii vene kroonus, kui ka hiljem Tšernobõlis masinate peal samasugused (BAT-M, MDK), kummalgi pool kabiini taganurga juures üks, umbkaudu samas kohas kus sellelgi mudelil. Ja enam-vähem sama suured kah - Tšernobõlis oli kuumal suvepäeval nendega hea endale külma gaseeritud vett tehaJa kas kellelegi meenub sellises mõõdus tulekustuti?
Enne kui hakkad näpuga näitama, pead ise täpselt teadma, mida räägid, niisama udutada pole mõtet. Aga olgu, vatame siis, mis seal esistange ja kabiini vahel "nihu" on, mida sa silmas pidada suvatsed:jackpuuk kirjutas:... ja esistange ning kabiini vahel on kah midagi nihu, silma ette täpselt ei tule, aga vaata netist 66-e pilte, siis vast saad aru, mida ma silmas pean.
Midagi sinu juttudes on nihu, täpselt aru ei saa, aga loe netist teiste postitusi, siis vast saad aru, mida ma mõtlenjackpuuk kirjutas:Rattad häirivad ja esistange ning kabiini vahel on kah midagi nihu, silma ette täpselt ei tule, aga vaata netist 66-e pilte, siis vast saad aru, mida ma silmas pean.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist