EXTREME kirjutas: .... kuid SVD type, mõeldakse ikka optika kinnitus relvale (ласточкин хвост-pääsukese saba), ...... ПСО-1, mida, ma isiklikult arvan, on parem kui mida pakkutakse siin. Kokkuvõtteks võiks hinda natukene reguleerida..

SVD type siiski niitvõrgustiku tüüp(targeting grid - SVD type), sest need tõesti sellel konkreetsel optikal ja levinud SVD optikal väga sarnased või isegi identsed. Piltidelt ei ole näha mõõte, mis reaalselt peal on

SVD type on inglise keeles kirjutatud. Samuti kui kunagi ostsin, siis müüja isegi väitis, et Vene relvajõududes kasutatakse seda sihikut just SVD relvadel, et nö uus SVD optika.
Zusliku teadmised ja info täiesti õiged, et originaal või vanema SVD sihikuga võrreldes on öö ja päev. Olen ise mõlemat kasutanud ja võin seda kinnitada. Samuti on kaks jahimeest väga häppid sellise asjanduse üle. Ütlesin ka kuulutuses, et "hämaras" kui silm enam ei seleta, siis on sellega veel vaatlusvõimekus täiesti olemas! Hind on ka minu meelest pigem odavapoolne kui kallis, sest tavaliselt müüakse optikat eraldi, kotti eraldi ja ka jalga eraldi(jalg ise on tavaliselt juba 1500.- ringis. Aga kui keegi tahab rublades ja Venemaalt osta, siis võib seda alati teha