Ärinurk
Tere,
ega kellelgi mõnest komplektist hobust üle pole jäänud?
Või hobuse jäänuseid - piisab ka peast ja jalgadest.
Vahet pole kas koormaloom või kasakaratsu.
Kaspar
Kaspar
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Kiiret ei ole. Mul vaja ühe dioraami jaoks surnud hobust. Suuresti on ta kaetud ka, nii et paistab välja ainult pea ja/või jalad.
Ilmselt on üks variant osta Zvezda kasakad aga kas keegi teab mis kvaliteediga need loomad seal on ja siis jääb mul endal jälle hobuseid üle
?
Ilmselt on üks variant osta Zvezda kasakad aga kas keegi teab mis kvaliteediga need loomad seal on ja siis jääb mul endal jälle hobuseid üle
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
Joss Metsast
- Liige
- Kontakt:
Luciano kirjutas:Tere,
Kaspar
EDIT: Tere.!
Vaata äkki seda linkki?:::http://www.war.ee/catalog/product_info. ... cts_id=483
Seal on mitu hobust
Terv. Siim
hoopis suurem probleem on see, et ma pean ühe obesemolu eest maksma 155.- ja siis on mul veel tagatipuks üle - vanker, veel üks hobune, 2 sõdurit ja 2 tsivilistiThe*Siim kirjutas: Vaata äkki seda linkki?:::http://www.war.ee/catalog/product_info. ... cts_id=483
Seal on mitu hobust. Üks probleem on ka : Pead ootama 1-2 kuud. Tellimine.
![]()
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
oo rõõm kuulda, ma püüan sellel korral ise ka kohale imbuda. Pole pikalt käinud, tea kas lastaksegi uksest sisseParovoz kirjutas:
Lucianole:Kuda oleks parem üle anda? Kolmapäeval arvatavasti satun Club Kullo üritusele...
Lugupidamisega
Kohtumiseni siis ja ette tänades!
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Tere kõigile!
Otsustasin siis ka viimaks siia alafoorumisse postitada. Nagu võib arvata, olen ka mina plastikuhull. Millalgi kavatsen ka oma töid siin näidata.
Aga nüüd natuke teemasse ka. Kuna on tegu ikkagi ärinurgaga, siis peaks ka natuke äri tegema. Oleksin siis huvitatud Tamiya 1/35 Sd.Kfz.9 "FAMO" mudelist. Kui kellelgil on see masin olemas ja on huvi seda mõistliku hinna eest müüa, siis andke PSis teada.
Ette tänades
Karel
Otsustasin siis ka viimaks siia alafoorumisse postitada. Nagu võib arvata, olen ka mina plastikuhull. Millalgi kavatsen ka oma töid siin näidata.
Aga nüüd natuke teemasse ka. Kuna on tegu ikkagi ärinurgaga, siis peaks ka natuke äri tegema. Oleksin siis huvitatud Tamiya 1/35 Sd.Kfz.9 "FAMO" mudelist. Kui kellelgil on see masin olemas ja on huvi seda mõistliku hinna eest müüa, siis andke PSis teada.
Ette tänades
Karel
Tiiger
Tiigri võtan ära kui veel alles.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline