Uued asjad
-
- Liige
- Kontakt:
Püha Jumal, alles on jõulud ja juba kes millega ära suskab. Äkki laseks atra sääda ja ootaks jõulu? Nii nagu südamerahus?
Mis teise mehe vana, see teise mehe uus. Käisin eile rüüstamas Siim-Kaagi ladusid ja karbivirnu. Olen astunud sammu, mitte inimkonna jaoks, ikka enda jaoks, ning Zvezda ja Italeri on saamas ajaloopürgikastis oma koha Kringli kogus.
Edimest kõrda mul siis alumiinium torro, paar etsi, kallid plekitükid..
Hirmus raudratasetga Tamiya Panterirümakas, Dragoni viimase malli Pantriloks, Trumpi E-25, mida ma samal päeval vaastin kui Joss ta Siimule ää nabis..ringiga koju :) ja üks imetilluke, mulle paras, parajalt priske PZ I, pääliku variant.
Ää nüüd mulisege vanad mudelipussud!
Mis teise mehe vana, see teise mehe uus. Käisin eile rüüstamas Siim-Kaagi ladusid ja karbivirnu. Olen astunud sammu, mitte inimkonna jaoks, ikka enda jaoks, ning Zvezda ja Italeri on saamas ajaloopürgikastis oma koha Kringli kogus.
Edimest kõrda mul siis alumiinium torro, paar etsi, kallid plekitükid..
Hirmus raudratasetga Tamiya Panterirümakas, Dragoni viimase malli Pantriloks, Trumpi E-25, mida ma samal päeval vaastin kui Joss ta Siimule ää nabis..ringiga koju :) ja üks imetilluke, mulle paras, parajalt priske PZ I, pääliku variant.
Ää nüüd mulisege vanad mudelipussud!
-
- Liige
- Kontakt:
Tallinnas on Dragonit, Tamiyat, Tristari peamiselt Tallinna Kullo hobikeskuse mudelipoes Mustamäe Tee'l ja Lasnamäe Punase tänava Meka's. Kuid paraku on ka nende poodide valik suhteliselt kitsas ja juhuslik (vähemalt Kullos saab ka kataloogi kaudu mudeleid tellida, kuid tavaliselt on see pikaajaline ja vaevaline protsess, mis sõltub mudelipoe enda tellimisgraafikust)
Mingi kindla mudeli puhul, kui seda otse letist saada ei ole, on toimiv lahendus siiski see ise netist tellida. Eestis saab suhteliselt odava ja kiire transpordiga Mudelautod.ee'st asju, kuid väljamaalt tellides ei ole transport ka nüüd üüratult suur. Reeglina tuleb karp pea igast maailma otsast paari nädala jooksul kohale.
Kristjan
Mingi kindla mudeli puhul, kui seda otse letist saada ei ole, on toimiv lahendus siiski see ise netist tellida. Eestis saab suhteliselt odava ja kiire transpordiga Mudelautod.ee'st asju, kuid väljamaalt tellides ei ole transport ka nüüd üüratult suur. Reeglina tuleb karp pea igast maailma otsast paari nädala jooksul kohale.
Kristjan
-
- Liige
- Kontakt:
Ka mina olen Tartu kiiganud, ning tõesti, on valik väga väike, nojah mis teha.
Kui Jõhvi peaksid sattuma, on seal üks pood, kas too oli Centrum, vms.
Mänguasjade poes on seal vägagi suur valik uuemaid Dragoni asju, võid sinna vaadata.
Tamiya kohta paraku ei tea.
Mudelautod.ee on ka hea koht kust tellida, võin soovitada küll.
Kui Jõhvi peaksid sattuma, on seal üks pood, kas too oli Centrum, vms.
Mänguasjade poes on seal vägagi suur valik uuemaid Dragoni asju, võid sinna vaadata.

Tamiya kohta paraku ei tea.

Mudelautod.ee on ka hea koht kust tellida, võin soovitada küll.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
piiritaguse võõrutusravi tagajärjed 
Peale mõningast heitlust külastasin üle piika aja mudelipoodi , no ja nii ta läks, poenurgast oli naljakas kast kus oli peal kirjad kögösimögösi a'la gögesi, krt teab mida see tähendab aga ma leidisn seal kora modelsi vaakumvormi aradost, made in w.germany
Nojahh , seda ma neile muidugi jätta ei saanud, tundub et Kalle haigus , ehk armastus igasugu imelike plastmasslehtede ja kasehalust / seebist tehtavate aparaatide vastu on nakkav 

Peale mõningast heitlust külastasin üle piika aja mudelipoodi , no ja nii ta läks, poenurgast oli naljakas kast kus oli peal kirjad kögösimögösi a'la gögesi, krt teab mida see tähendab aga ma leidisn seal kora modelsi vaakumvormi aradost, made in w.germany

-
- Liige
- Kontakt:
Panzergrenadier kirjutas:See sul vist päris vana elukas, saab huvitav olema.
Mäletate seda elevust Revelli MAN 7t veoki suhtes:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... &start=405
Sain endale ka ühe...
Tõesti tõesti, Eesti numbrimärgid kõik kaasas. Selles viidatud teemas oli juttu et 2007. aasta oma ja puha. Tegelikus on pisult karmim, vormid on aastast 2001 ja ega ta midagi ideaalset ei ole.
Tere Siim! Äkki saaks mõne pildi su Man-ist? Muidugi kui see sul koos on.
Tervitades,
Siim.

Sai kah üks uus asi hangitud. Seda siis e-bayst. Päris pikka aega otsisin taga ja vahepeal tundus, et seda ei olegi enam saada kuigi aegade jooksul 2 firmat isegi neid teinud.
Tegu siis minu "teenistusrelvaga" ja seega meite oma kodumaine kraam.
Sobiks ilusti MAN-i kasti aga minu teenistuse ajal vedasime neid Magirustega ja kahjuks seda autot keegi ei tooda.
Lähiajal kordusõppused tulemas, eks siis saab kõik detailid üle kaeda ja pildistada.
Praegu ei mäleta isegi mis värvi meie rauad olid

Tegu siis minu "teenistusrelvaga" ja seega meite oma kodumaine kraam.
Sobiks ilusti MAN-i kasti aga minu teenistuse ajal vedasime neid Magirustega ja kahjuks seda autot keegi ei tooda.
Lähiajal kordusõppused tulemas, eks siis saab kõik detailid üle kaeda ja pildistada.
Praegu ei mäleta isegi mis värvi meie rauad olid

Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist